Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Έτσι μπράβο το σώμα μας είναι ΝΑΟΣ όχι ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΩΝ μα και οι ναοι ειναι φτιαγμενοι για να πηγαινει ο κοσμος Ανάλογα μπορουν να περασουν και πολυ μεγαλα διαστηματα ξεραϊλας, πανω απο χρόνο κι ετσι. Ξερω να κανω κράτη. ναι αυτη η ξεραιλα ειναι που κανει κακο και στα δικα σας νευρα και στα δικα μας! δεν ξερεις να κανεις κρατη να χανεις χρονο ξερεις 2
kontrakultura Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Στον ΝΑΟ λατρεύεται μόνο ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ Stavi μην ακούς κανέναν, μόνο στον ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ και ΠΑΝΤΟΤΙΝΟ να επιτρέψεις να εισέλθει στο ναό σου 2
WorLogik Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Χαχα ανθρωπε ξαναδιαβασε λιγο το πρωτο μυνημα γιατι κατι σου ξεφευγει. Δεν θεωρω επιβεβαιωση τις γκαριλες των ουρακοταγκων οπως λες κ εσυ, μονο γελια μου φερνουν. Το οτι κατηγοριοποιεις γυναικες και αντρες, και ισχυριζεσαι οτι τους δινετε και αξια με την προσοχη αυτη και γι αυτο εχετε πεσει επιπεδο τα λεει ολα. Μαθε λοιπον κατι. Η αξια ενος ανθρωπου, δεν καθοριζεται απο τα γιουχαρισματα που κανουν εκπροσωποι του αλλου φυλου αλλα απο αλλα πιο ουσιαστικα πραγματα που δεν περιοριζονται στην περαση που εχει στο αντιθετο φυλο, αλλα και στους υπολοιπους τομεις της ζωης του. Δεν περιμενει καθε κοπελια να της σφυρανε οι αντρες στο δρομο, ουτε γινεται επιλεκτικη γι αυτο το λογο. Γινεται επιλεκτικη γιατι ισως- λεω ισως- ολοι οι ανθρωποι προσπαθουμε να κανουμε τις καλυτερες επιλογες για να εξελιχθουμε στη ζωη. Δεν μπορει να λεει ναι σε οποιον της την πεφτει, ασχετως της εμφανισης της, θα επιλεξει αυτον που της αρεσει να στο θεσω κ ετσι. Οπως κ εσυ φανταζομαι δεν θα την πεσεις σε ολες τις κοπελες στο μπαρ, θα επιλεξεις να παιξεις με ορισμενες που σε ελκυουν. Τοσο απλα. ουυυαααουυυ..... επρεπε να το περιμενω... λες οτι νανε !!! Ωρες ωρες ξεχναω οτι καθοδηγηστε απο το υποσυνειδητο και προσπαθω να κανω κουβεντα. Ναι σε παρακαλω μαθε μου τη κανει εναν ανθρωπο αξιο..... οκ. δεν εχω κατι αλλο να σου πω. Αν μαζι μιλαμε χώρια καταλαβαινουμε (η κανουμε πως δεν καταλαβαινουμε) δεν εχει νοημα η "συζητηση".
mentoras99 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Έτσι μπράβο το σώμα μας είναι ΝΑΟΣ όχι ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΩΝ Συγχαρητηρια! Σπανιζουν τετοιες αποψεις στις μερες μας, και εχει γινει τετοια πλυση εγκεφαλου, που το ασπρο το παρουσιαζουν ως μαυρο και το αναποδο.
evabb Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 μα και οι ναοι ειναι φτιαγμενοι για να πηγαινει ο κοσμος ναι αυτη η ξεραιλα ειναι που κανει κακο και στα δικα σας νευρα και στα δικα μας! δεν ξερεις να κανεις κρατη να χανεις χρονο ξερεις ελα ντε. που και που γινεται και καμια εμποροπανυγιρης και γινεται το ελα δεις
headbanger Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 η αγαμία που σας δέρνει μερικούς εδώ μέσα. 3
mentoras99 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Ο 95χρονος Τούρκος γιόγκι μας διδάσκει τα μυστικά του σεξ www.huffingtonpost.gr/2015/08/14/story-yogi-hurriyet_n_7987734.html?1439558214 Ποτε δεν ειναι αργα τελικα... αρκει το ετερον ημισι να ξεπερασει τα ηλικακα κομπλεξ. Θυμηθηκα τον ανεπαναληπο Λαμπρο Κωσταντάρα: να λετε παντα, καρδιά μου βρόντα, και στα 40, και στα 80!
Pokemon640 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Εγώ φίλτατε δεν εξέφρασα την προσωπική μου άποψη για το τι κοιτάω ή όχι, η χρήση του β΄ ενικού σου είναι άκυρη. συμπλήρωσα την "παγιωμένη άποψη" οι άντρες κοιτάνε βυζιά κώλο και οι γυναίκες αμάξι και κοιλιακούς. άμα οι γυναικες κοιτάνε αμάξι και κοιλιακούς γιατί μου λενε οτι έχω ωραίο κώλο; αρχίζω να φοβάμαι !!! 1
arxangelos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Βασικά χωρίς παρεξήγηση κ οι γυναίκες άλλο κωλο Κοιτάνε στον άντρα
*nenya* Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Ο άντρας πρέπει να έχει ωραίο κωλαράκι ρε παιδια! Σας το λέω εδώ και χρονια! Να έχουμε κι εμείς κάτι να πιάνουμε. 4
manzah80 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Ο άντρας πρέπει να έχει ωραίο κωλαράκι ρε παιδια! Σας το λέω εδώ και χρονια! Να έχουμε κι εμείς κάτι να πιάνουμε. Ναι μονο που μερικες σταμπαρουν το αντρικο κωλαρακι για αλλους λογους!Μην παρεκτραπω
revolver1990 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Από σήμερα δηλώνω ξανά σεξουαλικά ενεργός. Έγινε φάση με 8άρακι λίγο πιο κάτω από Antonia Μου άνοιξε λίγο <3 2
king2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Από σήμερα δηλώνω ξανά σεξουαλικά ενεργός. Έγινε φάση με 8άρακι λίγο πιο κάτω από Antonia Μου άνοιξε λίγο <3 Ας τα σάπια από που την απηγαγες λεγε. Καλά σπρωξιματα ρε. 1
revolver1990 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 ^^Να ξέρεις τα καλύτερα συμβαίνουν στα μέρη που δεν το περιμένεις. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα