noob Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 θα το σπάσω...με γυναίκα Koρίτσια τον ακούσατε.. Δικός σας (πλέον)...
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 την έχω ήδη καβάτζα,η κύπρια της θερινής παρτούζας ρε σεις
noob Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 την έχω ήδη καβάτζα,η κύπρια της θερινής παρτούζας ρε σεις Α πες το ρε μεγάλε και έλεγα τι έγινε εκείνη η ψυχή...
Porg Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Πρόσεχε με τη Κύπρια, μην αρχίσεις τις ανωμαλίες τώρα στα γεράματα
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Αλί από σας τους μουφοστρέητ που ούτε παρτούζα με γκόμενα με έχετε βγάλει Τοξοβόλος ντουζ πουαν ανκορ ουν φουα
tritonas00 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Ειναι εκπληκτικο παντως το τι (μπουρδο+δικαιο)×λογιες βρισκει ο νεοελληνας για να δικαιολογησει την αγαμια του. 2
mastor10 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 πως εγινε παλι απο το ποσο σεξουαλικα ενεργοι ειμαστε να παμε στο ποσο τσουλιστικα ντυνεται μια γυναικα.. anyways να το τοποθετηθώ και εγω λοιπον αποψη μου, δεν ειναι κομπλεξισμος ενας ανδρας να θελει να βλεπει μια γυναικα (και πρωτίστως τη γυναικα που εχει διπλα του) να ειναι ντυμενη με πιο ομορφο στυλ και οχι το προκλητικο, προτιμηση ειναι, γιατι αν το παμε οτι ειναι κομπλεξ και κατηγορουμε μονο τους αντρες τοτε τι να πουμε και για τις γυναικες που αλλες θελουν να ειναι ο φετες 2μετρος γυμναστης αλλες ο υπερμορφωμενος μηχανικος της νασα αλλες να ξενερωνουν αν δεν μιλαει πολυ αλλα να ειναι αψογος στα υπολοιπα του κλπ κλπ κλπ κλπ σελιδες ολοκληρες. τωρα οσο αφορα το sexual activity, κανεις της παλια σχολης εδω? κανεις? αν δεν υπαρχει συναισθημα, να υπαρχει ο ρομαντισμος, ερωτας, δεν νομιζω να εκανα κατι, δεν ειναι ολα σεξ σεξ σεξ ετσι στη ψυχρα ξερω γω να παω με 50 για να το εχω να το παινεύομαι ξερω γω στις παρεες μου η στις γκομενες και να το παιζω ο γκαμιας της γειτονιας, θα μου πειτε νταξ βλακας εισαι χανεις, αλλα καπως ετσι ειναι τα πιστευω μου αυτα πανω κατω μπερδεμενα, καλημερες
Timonkaipumpa Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Αυτό το: ήμουν σε γνωστή καφετέρια με "κλαρινογαμπρούς" (αλήθεια, τι είναι ο κλαρινογαμπρός ακριβώς; Μπορώ να καταλάβω πως είναι ένα στυλ που μοιάζει αρκετά με αυτούς που ντύνονται κάπως, π.χ. ροζ πουκάμισα, γυμνάζονται απλά για να δείχνουν τα μπράτσα κτλ κτλ) και όλοι σφύριζαν σε μία με μίνι που πέρασε" είναι σαν να λέει κανείς: "Είχα πάει σε συναυλία metal και όλοι χτυπιόντουσαν", ή "Είχα πάει γήπεδο και όλοι φωνάζανε συνθήματα και κραυγές μόλις έμπαινε γκολ". Το πιο αστείο είναι πως από αυτό γεννήθηκε προβληματισμός σχετικά με το πόσο σεξουαλικά ενεργοί είμαστε... σαν να αναρωτιέται κανείς πόσο "γυμναστικά ενεργοί είμαστε" στην περίπτωση της συναυλίας και πόσο "στιχουργικά ενεργοί είμαστε" στην περίπτωση του γηπέδου. Το λυπηρό είναι πως αυτός ο συσχετισμός και αυτή η λογική πορεία φάνηκαν άκρως λογικά στους περισσότερους, ασχέτως εάν συμφωνούσαν ή διαφωνούσαν με τις δηλώσεις και τις απόψεις που εκφράστηκαν.
Ntinaras Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Ειναι εκπληκτικο παντως το τι (μπουρδο+δικαιο)×λογιες βρισκει ο νεοελληνας για να δικαιολογησει την αγαμια του. ψαρεμα κτλ
arxangelos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Αυτό το: ήμουν σε γνωστή καφετέρια με "κλαρινογαμπρούς" (αλήθεια, τι είναι ο κλαρινογαμπρός ακριβώς; Μπορώ να καταλάβω πως είναι ένα στυλ που μοιάζει αρκετά με αυτούς που ντύνονται κάπως, π.χ. ροζ πουκάμισα, γυμνάζονται απλά για να δείχνουν τα μπράτσα κτλ κτλ) και όλοι σφύριζαν σε μία με μίνι που πέρασε" είναι σαν να λέει κανείς: "Είχα πάει σε συναυλία metal και όλοι χτυπιόντουσαν", ή "Είχα πάει γήπεδο και όλοι φωνάζανε συνθήματα και κραυγές μόλις έμπαινε γκολ". Το πιο αστείο είναι πως από αυτό γεννήθηκε προβληματισμός σχετικά με το πόσο σεξουαλικά ενεργοί είμαστε... σαν να αναρωτιέται κανείς πόσο "γυμναστικά ενεργοί είμαστε" στην περίπτωση της συναυλίας και πόσο "στιχουργικά ενεργοί είμαστε" στην περίπτωση του γηπέδου. Το λυπηρό είναι πως αυτός ο συσχετισμός και αυτή η λογική πορεία φάνηκαν άκρως λογικά στους περισσότερους, ασχέτως εάν συμφωνούσαν ή διαφωνούσαν με τις δηλώσεις και τις απόψεις που εκφράστηκαν. Αν το τοπικ αυτό έθιξε τα πιστεύω σου μπορούσες απλά να μην μπεις στον κόπο να σχολιάσεις, πέρα από αυτό, το σχόλιο σου θεωρώ ότι είναι εντελώς άκυρο σε σημείο που δεν βγαίνει νόημα, συν ότι θίγεις και τους υπόλοιπους που δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα να εκφερουν ελεύθερα την γνώμη τους.
Timonkaipumpa Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Αν το τοπικ αυτό έθιξε τα πιστεύω σου μπορούσες απλά να μην μπεις στον κόπο να σχολιάσεις, πέρα από αυτό, το σχόλιο σου θεωρώ ότι είναι εντελώς άκυρο σε σημείο που δεν βγαίνει νόημα, συν ότι θίγεις και τους υπόλοιπους που δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα να εκφερουν ελεύθερα την γνώμη τους. Αν μου δείξεις που λέω για "πιστεύω", τότε μαζί σου. Μέχρι όμως να το κάνεις, το μήνυμά σου που παραθέτω τώρα θεωρείται απλά άστοχο και απλά θεωρίες και πιστεύω δικά σου (π.χ. "θεωρώ ότι είναι..." συν "θίγεις και τους υπόλοιπους"). Εκτός και εάν σε χρίσανε όλοι οι υπόλοιποι δικηγόρο τους. Οπότε πάσο. Επίσης, σε forum γράφεις και ένας από της λειτουργίες του forum είναι ο σχολιασμός των γραφόμενων. Οπότε, δεν μπορείς να υποδείξεις σε κανέναν τι θα σχολιάσει και τι όχι. Ακόμα, εάν δεν μπορείς να βγάλεις νόημα.. δεν είναι κακό. Μπορείς να ρωτήσεις. 1
bluesattack Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Εχθες το βραδυ ειμασταν παρεα σε γνωστη καφετερια οπου γινετε χαμος απο κλαρινογαμπρους Και περναει ενα γκομενακι με μινι και αρχιζει το μισο μαγαζι να σφυραει και να φωναζει και να παρακινουν και τους υπολοιπους να κανουν σαματα και αυτοι. Το ολο σκηνικο με εκανε να σκεφτω, ειμαστε καθολου σεξουαλικα ενεργοι? Μονο ενεργοι ? Χαμος .Οι περισσοτεροι εχουν παρει την μιση Αθηνα .Οι υπολοιποι ολη σχεδον την επαρχια. 1
deesnider Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Οι περισσοτεροι εχουν παρει την μιση Αθηνα ...και την άλλη μισή, ένας μόνος του: Δεν είναι σωστό να ξεχνάμε τους πρωτοπόρους... 3
headbanger Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 αυτό που μπορώ να πω μετά από λίγο καιρό στο εξωτερικό, είναι ότι στην Ελλάδα μας έχει φάει ο πουριτανισμός, οι ιδέες της μανας μας, και τι θα πει η γειτόνισα. Κατα τα άλλα μια χαρά γκαυλιάρης λαός είμαστε. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα