Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Πριν κάτι μήνες (μέχρι τον Μάιο) έπαιρνα χάπια για την ακμή. όταν τα σταμάτησα μετά από κάτι μήνες εμφανιστήκαν κάτι κοκκινίλες στα πλάγια της μύτης και η επιφάνεια να είναι ξερή. Πήγα σε δερματολόγο (και σε 2 μάλιστα) και μου είπαν ότι βγαίνουν επειδή έχω λιπαρή επιδερμίδα (?)..! όμως δεν μου δώσανε κάποιο φάρμακο ή κρέμα για να βάλω και μου είπαν ότι θα φύγουν. Εδώ όμως και 1 μήνα δεν έχουν φύγει και είναι πολύ άσχημο (εμφανισιακά).

Είχε κανένας κάποιο ανάλογο πρόβλημα? ξέρετε κάποια μέθοδο για να φύγουν?

Ευχαριστώ.!

Δημοσ.

Ειχα βγαλει και εγω κατι κοκκινιλες και μου εδωσε στο φαρμακειο καθαριστικο προσωπου και μια κρεμα και σε 2-3 μερες φυγανε. Αλλα συνεχιζα να βαζω 30 μερες καθαριστικο και κρεμα.

Δημοσ.

παρε ενα καθαριστικο για καθημερινη χρηση που κανει ελαφρο πιλινγκ.πχ της Neutrogena ή της garnier.ειναι για λιπαρα δερματα θα δεις οτι λενε οτι εχουν μικροκοκκους.καθάρισε καλα το δερμα σου με αυτο και μετα βαλε τοπικα στις κοκκινίλες μια ενυδατικη κρεμουλα.εγω συνηθως βαζω λιγη nivea αλλ εχω περιεργο δερμα αν εχεις λιπαρο καργα κοιτα για μια ενυδατικη/επουλωτικη για λιπαρά δερματα. μπορει να σου κανει και η bepanthol. ακολουθησε τη διαδικασια οποτε βλεπεις οτι σου βγανει προβλημα και θα σε μια χαρα.

τωρα αν θα ξαναερθει αυτο το θεμα ειναι οπως σου κατσει.πχ εγω εχω χρονιο προβλημα και απλα πηγαινοερχετε αναλογα τη διαθεση μου και τι τρωω.(οι γιατροι μου λενε οτι βγαινει αποκλειστικα απο το αγχος(δεν ισχυει) και μονο κορτιζονες δινουν τσαρλατανοι :mad: :mad:  )

το λογικο ειναι να  σου φυγει σε λιγο καιρο.μην ανησυχεις. :-)

Δημοσ.

Γενικά κάποιο πιλινγκ?

Ναι αυτό το θέμα είναι αρκετά περίεργο. Σε εμένα νομίζω βγήκαν από την ψυχολογία. Όλο αυτόν τον καιρό ήμουν τέλεια και εδώ και κάτι εβδομάδες είμαι ψηλοχάλια. Θα δοκιμάσω να είμαι καλά να δω :P

Μωρέ δεν ανησυχώ απλά είναι άσχημο... :P

ΥΓ: Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος ε? :P

Δημοσ.

Γενικά κάποιο πιλινγκ?

καλυτερα καποιο για καθημερινη χρηση για να μην ειναι πολυ δυνατο το λενε απανω στη συσκευασια.πηγαινε στο hondos center και θα σε κατατοπίσουν.εγω εχω τωρα ενα της neutrogena που ειναι για μαυρα στιγματα και κανει πολυ ωραια δουλεια.

• Like 1
Δημοσ.

Με την μονη διαφορα οτι το δικο σου προσωπο διαφερει απο το δικο της...

Ως γυναικα εχει πιο απαλο δερμα.. Αρα πιο ευαισθητο αν δεν κανω λαθος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...