Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

CROM271, πρόσθεσε την βιβλιογραφία σου στο τέλος του πονήματος σου, χωρίς καμία πολιτική αναφορά. Να ξέρουμε τι διαβάζουμε δηλαδή...

Κοιτα αν εσυ θελεις να παραμυθιαζεσαι καντο.

Και για να δωσουμε ενα τελος.

Ανεφερε ΕΝΑ ονομα νεκρου ΜΕΣΑ στο πολυτεχνειο.

Αν το κανεις θα παραδεχτω αμεσως πως κανω λαθος. Αλλιως ασε τα παραμυθια με τους δρακους για κανενα παιδακι...

Δεν υπήρξαν νεκροί μέσα στο Πολυτεχνείο λέει!Το ακούσαμε και αυτό!

Τρίζουν τα κόκκαλα της Ηλένιας

Για αυτην την Ηλενια μιλας?

http://www.zougla.gr/blog/article/523749

Χαχαχα. Ψαξτε και μην τρωτε τροφη αμασητη...

Το ''παραμυθι'' της Ηλενιας φανερωνει την απιστευτη αγωνια καποιων να βρουνε νεκρους...

HLENIA+AM.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτα αν εσυ θελεις να παραμυθιαζεσαι καντο.

Και για να δωσουμε ενα τελος.

Ανεφερε ΕΝΑ ονομα νεκρου ΜΕΣΑ στο πολυτεχνειο.

Αν το κανεις θα παραδεχτω αμεσως πως κανω λαθος. Αλλιως ασε τα παραμυθια με τους δρακους για κανενα παιδακι...

Για αυτην την Ηλενια μιλας?

http://www.zougla.gr/blog/article/523749

Χαχαχα. Ψαξτε και μην τρωτε τροφη αμασητη...

Για το μέσα και έξω σου απαντά το άρθρο που πόσταρα. Αν το απέναντι είναι ΕΞΩ οκ. 

Δημοσ.

Μπλέκουμε σε λεπτομέρειες. Το είπες και μόνος σου, έχει καμία σημασία που οι νεκροί δεν ήταν μέσα στο κτήριο ή τον προάυλιο χώρο; Όχι.

Δημοσ.

Δεν υπήρξαν νεκροί μέσα στο Πολυτεχνείο λέει!Το ακούσαμε και αυτό!

Τρίζουν τα κόκκαλα της Ηλένιας

Tην επόμενη δεκαετία, καπου, σε κάποιο φορουμ, σιτε, φιλική συζητηση, καποιος, θα θέσει ενα παρόμοιο θεμα.

Απάντηση της τοτε εποχή, "ελα ρε ποιο πολυτεχνείο και μλκιες, εγω εχω διαβάσει, οτι δεν εγινε τίποτα στο πολυτεχνείο τότε, ολα αυτά είναι ενας μύθος"

Καληνύχτα.

• Like 1
Δημοσ.

Για το μέσα και έξω σου απαντά το άρθρο που πόσταρα. Αν το απέναντι είναι ΕΞΩ οκ. 

Ημουν πολυ σαφης στο post που εγραψα. ΚΑΝΕΝΑΣ νεκρος ΜΕΣΑ στο πολυτεχνειο.

• Like 1
Δημοσ.

Μέσα στο Πολυτεχνείο δεν υπήρχαν νεκροί,αντίθετα στους γύρω χώρους υπήρχαν και έχουν επιβεβαιωθεί από το πόρισμα του εισαγγελέα Τσεβά.

Λεπτομέρειες το αν ήταν μέσα η έξω κατ εμέ.

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CE%B5%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%AF_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85

Εδώ το πόρισμα

http://www.tovima.gr/files/1/2012/11/14/porismatseva14.pdf

Γενικά έχω ακούσει/διαβάσει ψεύδη από άτομα που προέρχονται από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο ότι δεν υπήρχε κανένας νεκρός πουθενά που μου έχουν προκαλέσει αηδία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ημουν πολυ σαφης στο post που εγραψα. ΚΑΝΕΝΑΣ νεκρος ΜΕΣΑ στο πολυτεχνειο.

Δλδ αν σε αντίστοιχη περίσταση περπατάς ή διαδηλωνεις έξω από έναν χώρο και σου την ανάψει ο εκάστοτε Ντερτιλης θα τον συγχωρέσεις; Επεξ/σία από fylatos
Δημοσ.

Μέσα στο Πολυτεχνείο δεν υπήρχαν νεκροί,αντίθετα στους γύρω χώρους υπήρχαν και έχουν επιβεβαιωθεί από το πόρισμα του εισαγγελέα Τσεβά.

Λεπτομέρειες το αν ήταν μέσα η έξω κατ εμέ.

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CE%B5%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%AF_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85

Εδώ το πόρισμα

http://www.tovima.gr/files/1/2012/11/14/porismatseva14.pdf

Δεν αντιτιθεται σε τιποτα απο οσα εχω γραψει μεχρι τωρα... ΑΚΡΙΒΩΣ οτι ειπα και εγω...

Αυτες τις λεπτομερειες τις εκμεταλλευονται καποιοι για χρονια τωρα...

Να μην σας αρχισω και το παρασκηνιο για τον δαχτυλο των αμερικανων και την προσπαθεια να ελθει στην εξουσια ο Ιωαννιδης και σας πεσει βαρυ...

Ας χωνεψουμε πρωτα τα καταγεγραμενα και αποδεδειγμενα γεγονοτα και μετα παμε σε θεωρειες...

• Like 1
Δημοσ.

Το πρόβλημα με την επέτειο του Πολυτεχνείου ήταν μια ζωή ότι για κάποιο λόγο, που δεν κατανοώ, ποτέ δεν παρουσιάστηκε στην πραγματική του διάσταση.

Κάποιοι ανόητοι θεώρησαν ότι πρέπει να υπάρχουν πολλές δεκάδες νεκροί, το τανκ να συνέθλιψε τους ήρωες φοιτητές που ήταν σκαρφαλωμένοι στην πύλη και να μιλάμε για χούντα τύπου Πινοσέτ, ώστε να μείνει το γεγονός στην ιστορική μνήμη. Έτσι, είναι πολύ εύκολο σήμερα να βγαίνει ο κάθε ένας και να αποδεικνύει ότι η λίστα με τους νεκρούς που διαβάζεται στο πολυτεχνείο είναι ανακριβής, η Ηλένια δεν υπήρξε ποτέ, το τανκ δεν πάτησε κανέναν φοιτητή κτλ και να απαξιώνει το γεγονός.

Προσωπικά, όταν άρχισα να καταλαβαίνω ότι μας είχαν τρελάνει στο παραμύθι σχετικά με το πολυτεχνείο που "έριξε την στυγνή χούντα και έφερε τη δημοκρατία", πέρασα κάποια χρόνια που είχα απαξιώσει εντελώς το γεγονός, επειδή ακριβώς δυσκολευόμουν να ξεπεράσω τα ψέματα. Θα προτιμούσα χίλιες φορές να μου είχαν απλά πει ότι η χούντα δεν ήταν απ' αυτές που έσφαζε κατά χιλιάδες, αλλά και μόνο το γεγονός ότι δεν υπήρχε ελευθερία έκφρασης αρκούσε σε χιλιάδες νέους για να ρισκάρουν και να τη διεκδικήσουν, με αποτέλεσμα να υπάρχουν και ανθρώπινες απώλειες. Δεν ξέρω γιατί αυτό δεν είναι αρκετό για να εμπνεύσει. Εμένα μου αρκεί, αλλά υποθέτω ότι βόλευε το παραμύθι, για να προκύψουν και τόσες χιλιάδες "αντιστασιακοί" και να πάρουν συντάξεις και θέσεις.

• Like 15
Δημοσ.

Η Ηλένια ήταν ψέμα;

Τι άλλο θα ακούσουμε...

Διαφημιση για σαμπουαν ηταν η ''νεκρη'' Ηλενια...

Ασε τι θα ακουσεις. Διαβασε...

• Like 1
Δημοσ.

FilipposMD δε θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο.

Το πως οι ακραίες (και από τις δυο «πλευρές») απόψεις συμβάλλουν τόσο στην απαξίωση της εξέγερσης όσο και στην κατάντια μας, πολιτική, κοινωνική, από οποιαδήποτε πλευρά και να το δούμε, δεν νομίζω ότι χρειάζεται επεξήγηση.

είδα και τους άλλους που "τοχουνε ψαξει"

Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Κάποιοι αποδέχονται ως γεγονός πως μόνο η μια πλευρά προπαγανδίζει, καταπίνοντας αμάσητο ό,τι τους «διδάσκει» η άλλη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...