michael92 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 1 γεμάτη κουταλιά της σούπας ~ 8-12g ανάλογα τον άερα που έχουν ανάμεσα τα δημητριακά.
evabb Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 αγοραστε μια ζυγαρια λοιπον για να σας φυγουν οι αποριες, μεγαλυτερη μαλακια απο τις «κουταλιες» και τα «φλυτζανια» δεν υπαρχει. ειναι απλη λογικη οτι μετραμε βαρος με ζυγαρια κι οχι με δοχεια εκτος να ξερετε την πυκνοτητα της τροφης και το ποσο κενο υπαρχει μεταξυ των κοκων και εχετε και επιστημονικο κομπιουτερακι. 3
michael92 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 αγοραστε μια ζυγαρια λοιπον για να σας φυγουν οι αποριες, μεγαλυτερη μαλακια απο τις «κουταλιες» και τα «φλυτζανια» δεν υπαρχει. ειναι απλη λογικη οτι μετραμε βαρος με ζυγαρια κι οχι με δοχεια εκτος να ξερετε την πυκνοτητα της τροφης και το ποσο κενο υπαρχει μεταξυ των κοκων και εχετε και επιστημονικο κομπιουτερακι. Εγώ με ζυγαριά τα μετράω 1
evabb Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Ακριβείας (ακρίβειας ) έτσι;;; δεν νομιζω οτι διατηθεσε να ξοδεψεις ενα καρο λεφτα ωστε να αγορασεις ζυγαρια ακριβειας.
tehAllantin Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 και τι το φέραμε το συνάλλαγμα αγαπητή;;
evabb Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 και τι το φέραμε το συνάλλαγμα αγαπητή;; δεν νομιζω οτι θα σε σωσει το συναλλαγμα στα 3000-4000 ευρω.
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 αγοραστε μια ζυγαρια λοιπον για να σας φυγουν οι αποριες, μεγαλυτερη μαλακια απο τις «κουταλιες» και τα «φλυτζανια» δεν υπαρχει. ειναι απλη λογικη οτι μετραμε βαρος με ζυγαρια κι οχι με δοχεια εκτος να ξερετε την πυκνοτητα της τροφης και το ποσο κενο υπαρχει μεταξυ των κοκων και εχετε και επιστημονικο κομπιουτερακι. πες τα!! αυτο ειναι και το πιο εκνευρηστικο πραγμα στις συνταγες στο ιντερνετ!! μια κουπα απο αυτο! μια κουπα απο εκεινο! τι κουπα ρε φιλε? αλλη κουπα χρησιμοποιει ο ενας αλλη ο αλλος! πες τοσα γραμμαρια και τελος! 1
arxangelos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 30 γραμαρια ειναι μια χουφτα οχι τερμα γεματη,,,,
evabb Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 30 γραμαρια ειναι μια χουφτα οχι τερμα γεματη,,,, ποιου ανθρωπου η χουφτα; η δικια σου ή η δικια μου;
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 ποιου ανθρωπου η χουφτα; η δικια σου ή η δικια μου; και γω αυτο ετοιμαζομουν να πω !!
arxangelos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 εγω για την δικια μου ειπα, τωρα η δικια σου ποσο παιρνει δεν ξερω :devil:
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 αρα ειναι λαθος να του δινεις αυτη την απαντηση
evabb Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 εγω για την δικια μου ειπα, τωρα η δικια σου ποσο παιρνει δεν ξερω :devil: το μονο σιγουρο ειναι οτι θα πεινασεις αν μετραμε με την δικια μου.
bilakos10 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 ποιου ανθρωπου η χουφτα; η δικια σου ή η δικια μου; Get Ready, it's comingggggggg... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις