Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

αγοραστε μια ζυγαρια λοιπον για να σας φυγουν οι αποριες, μεγαλυτερη μαλακια απο τις «κουταλιες» και τα  «φλυτζανια» δεν υπαρχει.  ειναι απλη λογικη οτι μετραμε βαρος με ζυγαρια κι οχι με δοχεια εκτος να ξερετε την πυκνοτητα της τροφης και το ποσο κενο υπαρχει μεταξυ των κοκων και εχετε και επιστημονικο κομπιουτερακι.

• Like 3
Δημοσ.

αγοραστε μια ζυγαρια λοιπον για να σας φυγουν οι αποριες, μεγαλυτερη μαλακια απο τις «κουταλιες» και τα  «φλυτζανια» δεν υπαρχει.  ειναι απλη λογικη οτι μετραμε βαρος με ζυγαρια κι οχι με δοχεια εκτος να ξερετε την πυκνοτητα της τροφης και το ποσο κενο υπαρχει μεταξυ των κοκων και εχετε και επιστημονικο κομπιουτερακι.

Εγώ με ζυγαριά τα μετράω :P

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβείας (ακρίβειας :P ) έτσι;;;

δεν νομιζω οτι διατηθεσε να ξοδεψεις ενα καρο λεφτα ωστε να αγορασεις ζυγαρια ακριβειας. 

• Moderators
Δημοσ.

πες τα!! αυτο ειναι και το πιο εκνευρηστικο πραγμα στις συνταγες στο ιντερνετ!! μια κουπα απο αυτο! μια κουπα απο εκεινο!

τι κουπα ρε φιλε? αλλη κουπα χρησιμοποιει ο ενας αλλη ο αλλος! πες τοσα γραμμαρια και τελος!

• Like 1
Δημοσ.

εγω για την δικια μου ειπα, τωρα η δικια σου ποσο παιρνει δεν ξερω :devil: :devil: :devil:

το μονο σιγουρο ειναι οτι θα πεινασεις αν μετραμε με την δικια μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...