Doomsayer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους.Έχει ασχοληθεί κανείς με τον Πίνακα Ouija η' αλλιώς "ποτηράκι" η' αλλιώς Πνευματιστικη Δελτό;Αν ναι,όταν το κάνατε τι συνέβει,τι είδατε και τι άκουσατε;Προσπαθώ να συλλέξω όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά αυτό το θέμα και να διασταυρώσω στοιχεία από προσωπικές εμπειρίες άλλων ανθρώπων.Τώρα για αυτούς που θα πουν "πρόσεχε με αυτό,ειναι επικινδυνο και τέτοια" έχω να πω "αράξτε το έχω υπόψην και γνωρίζω".Πάλι για εκείνους που θα πουν "μη τα πιστευεις" και κάτι παρόμοια τότε μην ασχοληθείτε καν με αυτό το θρεντ.Αν θέλετε γράψτε εδώ τις εμπειρίες σας,τι εγινε όταν δοκιμάσατε να καλέσετε πνεύμα και γενικά τι πρέπει να ξέρω κτλ.Ευχαριστώ
gatokoritso Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 και που ξερεις οτι θα πουμε την αληθεια?μια ειναι η λυση να το κανεις μονος σου.τραβα και κανα βιντεο για να μας ενημερωσεις και για καλο και για κακο βαλε στο pc να παιζει supernatural.
arxaggelos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Υπάρχουν τουλάχιστον 3 αλλά νήματα με το συγκεκριμένο θέμα. Κάνε μια αναζήτηση πρώτα. Θα έβαζα λινκ αλλά είμαι με κινητό.
Doomsayer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 και που ξερεις οτι θα πουμε την αληθεια?μια ειναι η λυση να το κανεις μονος σου.τραβα και κανα βιντεο για να μας ενημερωσεις και για καλο και για κακο βαλε στο pc να παιζει supernatural. Διασταύρωση συμβάντων απλά.Τίποτα δεν δένω κόμπο.Σύμπτωσις επαναλαμβανόμενη δεν είναι σύμπωση.
Arcanaloth Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Τώρα για αυτούς που θα πουν "πρόσεχε με αυτό,ειναι επικινδυνο και τέτοια" έχω να πω "αράξτε το έχω υπόψην και γνωρίζω". Το πιο επικίνδυνο που μπορεί να συμβεί είναι να σε δει κανάς σοβαρός άνθρωπος, να λιώσει στα γέλια και να σε δουλεύει μια ζωή που πιστεύεις σε φαντάσματα και "ποτηράκια". 4
benign Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Προσπαθώ να συλλέξω όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά αυτό το θέμα και να διασταυρώσω στοιχεία από προσωπικές εμπειρίες άλλων ανθρώπων. Για ποιο λογο σε ενδιαφερει,ποιος ειναι συγκεκριμενα ο στοχος σου? Κανονικα λεγεται '' fuji '' και αντιθετα απο οτι νομιζουν αρκετοι,ξεκινησε απο την Κινα στην αρχαιοτητα αυτη η πρακτικη για επικοινωνια με τα ''πνευματα''. Δεν χρειαζεται καθολου,αν θελει καποιος να ''επικοινωνησει'', αν υποθεσουμε οτι καποιο ''πνευμα'' θελει να επικοινωνησει μαζι σου,το επιλεγει εκεινο και οχι εσυ.Ειναι σαν να καλεις καποιον στο κινητο,αν θελει το σηκωνει. Πρεπει,υποτιθεται,να το θελεις πραγματικα πολυ για να υπαρχει περιπτωση ανταποκρισης.Αυτη η διαδικασια δεν προσφερει πολλα οταν γινεται απο ενα απλο ατομο,με ελαχιστες γνωσεις μυστικισμου και χωρις ισχυρη πνευματικη πειθαρχια. Και τα αποτελεσματα,αν ποτε υπαρξουν,ειναι διφορουμενα και ανοιχτα σε πολλες ,διαφορετικες ερμηνειες.Με λιγα λογια,ειναι χασιμο χρονου και μπορει σε καποιες περιπτωσεις να σου κανει πολυ κακο ψυχολογικα.
Doomsayer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Για ποιο λογο σε ενδιαφερει,ποιος ειναι συγκεκριμενα ο στοχος σου? Οι λόγοι που θέλω να ασχοληθώ και ο στόχος μου είναι προσωπικά θέματα και άκρως εσωτερικά.Καταλαβαίνεις ότι δεν παίζει να τα πω σε δημόσιο φόρουμ έτσι;
benign Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Οι λόγοι που θέλω να ασχοληθώ και ο στόχος μου είναι προσωπικά θέματα και άκρως εσωτερικά.Καταλαβαίνεις ότι δεν παίζει να τα πω σε δημόσιο φόρουμ έτσι; Ασφαλως και το σεβομαι,αλλα μην περιμενεις σε αυτο το φορουμ να λαβεις απαντησεις.Σου προτεινω καποιο φορουμ του εξωτερικου.
tsakonas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Οι λόγοι που θέλω να ασχοληθώ και ο στόχος μου είναι προσωπικά θέματα και άκρως εσωτερικά.Καταλαβαίνεις ότι δεν παίζει να τα πω σε δημόσιο φόρουμ έτσι; μάλιστα... είσαι ένας ανώνυμος...σε ένα forum... wtf?
Lucifer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Εδώ είσαι φίλε: Ουίγια Ουίγια κλειδωμένο Ουίγια χειροποίητο (zoranb pimpin') Και ένα λογκ από κάποιον νομπελίστα από το 2008 που συμμετείχε στο τότε θρεντ. Μιλάμε για τον γνωστό δαίμονα ΔΡ που τραμπούκιζε τον φίλο. Ο χρήστης Graveesha λέει:ελα φιλε.Ο χρήστης Graveesha λέει:μη με ρωτησεις πως και γιατιΟ χρήστης Graveesha λέει:αλλα ξερω για το ΔΡΟ χρήστης Graveesha λέει:και εχεις μπλεξει ασχημα.Ο χρήστης Graveesha λέει:οχι μονο η κοπελα, αλλα και εσυ.Ο χρήστης Graveesha λέει:ειναι απο το 6ο ΘελεμαΟ χρήστης Graveesha λέει:αυτο μονο σου λεω για να εχεις το νου σου.Ο χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:elaΟ χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:pios? Ο χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) μόλις σας έστειλε μια ειδοποίηση με δόνηση. Ο χρήστης Graveesha λέει:ειδα το ποστ σου στο ινσομνιαΟ χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:opaΟ χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:perimene ligoΟ χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:ti einai aytos?Ο χρήστης Graveesha λέει:τωρα πια τιποταΟ χρήστης Graveesha λέει:καποτε ηταν ενα απλο ανθρωπακιΟ χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:einai toso dynatos oso leei?Ο χρήστης Graveesha λέει:οχι, αυτο ειναι το μονο καλοΟ χρήστης Graveesha λέει:με Θεληση μπορει να ηττηθειΟ χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:dhladhΟ χρήστης Graveesha λέει:αλλα να προσεξεις γιατι δεν τρεφεται μονο απο αυτον που κατοικοιΟ χρήστης Graveesha λέει:αλλα και απο τα Λογια των γυρωΟ χρήστης Graveesha λέει:γι αυτο σου πα πριν, αφορα και σεναΟ χρήστης Graveesha λέει:να σαι δυνατος και να εισαι καθαρος.Ο χρήστης έστειλε 10/9/2008 5:00 μμ:akous?Ο χρήστης Graveesha λέει:ναι, πανταΟ χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:akous?Ο χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:trefete kai apo olous osous itan ston kuklo?Ο χρήστης Graveesha λέει:μονο απο οσους ειχαν δυνατη φωνη στη σκεψη τουςΟ χρήστης Graveesha λέει:η κοπελα αυτη που λεςΟ χρήστης Graveesha λέει:πρεπει να ναι αξιολογο ατομο γιατι αυτος δεν θελει δειλουςΟ χρήστης Graveesha λέει:η μανα μου δεν ηταν εστω =)Ο χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:an ton kalesw xwris thn kopela paron..Ο χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:8a boresw na kanw kati?Ο χρήστης Graveesha λέει:ανταλλαγηΟ χρήστης Graveesha λέει:αλλα το θες;Ο χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:oxi antallaghΟ χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:na ton steilw piswΟ χρήστης Graveesha λέει:μονο η κοπελα μπορει να το κανει αυτοΟ χρήστης Graveesha λέει:με τη βοηθεια σου μενΟ χρήστης Graveesha λέει:αλλα μονο αυτηΟ χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:perimeneΟ χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:an kalesw me ouija kai anoi3ei ekei ton kuklo?Ο χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:keienh*Ο χρήστης Graveesha λέει:χμμΟ χρήστης Graveesha λέει:αυτο εχει καλες πιθανοτητεςΟ χρήστης Graveesha λέει:σωστη σκεψηΟ χρήστης Graveesha λέει:δοκιμασε το, και να θυμασαι, δεν ειναι ουτε κατα το ημισυ οσο δυνατος οσο λεει οτι ειναιΟ χρήστης Graveesha λέει:εκει ειναι η δυναμη του, στην πιστη αυτων που τον ακουνεΟ χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:borei na thn elen3ei?Ο χρήστης Graveesha λέει:και στην υποχωρηση της ΘελησηςΟ χρήστης Graveesha λέει:οχιΟ χρήστης Graveesha λέει:αλλα θα απειλησειΟ χρήστης Graveesha λέει:πως θα το κανειΟ χρήστης Graveesha λέει:θα λεει ψεμματα.Ο χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:pws na ton diw3oume d imasa to pater hmwn kai apodunamw8hkeΟ χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:boroume etcΟ χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:?Ο χρήστης Graveesha λέει:ειπες δε θες επιπεδο εξορκισμου, ετσι;Ο χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:naiΟ χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:to pater hmwn einai e3or smos?Ο χρήστης Graveesha λέει:υπαρχει κατι αλλο που μπορεις να δοκιμασειςΟ χρήστης Graveesha λέει:οχιΟ χρήστης Graveesha λέει:θα σου φανει ισως πολυ απλοικοΟ χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:gia pes ti yparxeiΟ χρήστης Graveesha λέει:αλλα τα λογια για ξεματιασμα τα ξερεις;Ο χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:nai...Ο χρήστης Graveesha λέει:δοκιμασε τα σε συνδυασμο με το πατερ ημων αφου λες πως αποδυναμωθηκεΟ χρήστης Graveesha λέει:θα εκπλαγειςΟ χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:Pou meneis?Ο χρήστης Graveesha λέει:Αγια ΠαρασκευηΟ χρήστης Graveesha λέει:εσυ;Ο χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:peiraiaΟ χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:8es na voi8hseis?Ο χρήστης Graveesha λέει:με οτιδηποτε αλλο, εκτος απο αυτον.Ο χρήστης Graveesha λέει:γνωριζομαστε απο παλια βλεπεις =)Ο χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει: Ο χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:kai egw polu palia...Ο χρήστης Graveesha λέει:αληθεια;Ο χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:An dn kataferoume katiΟ χρήστης Graveesha λέει:αν δεν καταφερετε ξαναπες μουΟ χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:o e3or smos 8a voithisei?Ο χρήστης Graveesha λέει:ναι αλλα αφηνει σημαδιαΟ χρήστης Graveesha λέει:καλυτερα να τον εχεις ως εσχατη λυσηΟ χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:Borei na milhsei apo to stoma tis?Ο χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:oxi e?Ο χρήστης Graveesha λέει:προσεξε τι γινεται εδωΟ χρήστης Graveesha λέει:μπορει να την ΠΕΙΣΕΙΟ χρήστης Graveesha λέει:οτι μιλαει απο το στομα τηςΟ χρήστης Graveesha λέει:να το νομιζει δηλαδη η ιδια οτι γινεταιΟ χρήστης Graveesha λέει:αλλα στην ουσια απλως θα την εχει κανει να δεχτειΟ χρήστης Graveesha λέει:να επαναλαμβανει οτι λεειΟ χρήστης Graveesha λέει:θεμα Θελησης και αυτο.Ο χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:dhladh prepei na thn kanoume na mhn to pisteyei?Ο χρήστης Graveesha λέει:πρεπει να την πεισετε γιατι ειναι και αληθεια, πως η μονη δυναμη που εχει αυτος ειναι να πειθειΟ χρήστης Graveesha λέει:να πειθει οτι ειναι δυνατοςΟ χρήστης Graveesha λέει:να πειθει οτι μπορει το ενα και το αλλοΟ χρήστης Graveesha λέει:και αμα σε πεισει, τοτε δε χρειαζεται να ναι δυνατος, εχεις υποταξει τη θεληση σουΟ χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:Ara leei psemata?Ο χρήστης Graveesha λέει:ναιΟ χρήστης Graveesha λέει:σου ειπα, τιποτενιος ηταν, τιποτενιος ειναι.Ο χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:Wraia...Ο χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:H anna pou egrapsa sto forumΟ χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:masΟ χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:eipeΟ χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:oti pleon einai sto 5 epipedoΟ χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:3ereis tpt gia ayto?Ο χρήστης Graveesha λέει:οχιΟ χρήστης Graveesha λέει:την εμπιστευεσαι αυτη την αννα;Ο χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:nai einai to prwto pneyma pou kalesaΟ χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:ayth mas eipeΟ χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:otiΟ χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:einai sthn kopela o allosΟ χρήστης Graveesha λέει:καταλαβα...Ο χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:mexri ekeinh thn stigmh nomizame oti exei fygeiΟ χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:akouΟ χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:kalesameΟ χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:kai itan i kopela brostaΟ χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:kai elege to pneyma mono nai kai oxiΟ χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:meta efyge i kopela kai mas milhse kanonikaΟ χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:kai eipe oti itan i kopela giayto dn milgaeΟ χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:milage*Ο χρήστης Graveesha λέει:αυτη η κοπελαΟ χρήστης Graveesha λέει:ανοιξε;Ο χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:oxi egwΟ χρήστης Graveesha λέει:χμΟ χρήστης Graveesha λέει:εχει ανοιξει η ιδια ποτε κυκλο;Ο χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:oxiΟ χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:toulaxistonΟ χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:opote exei kalesei mazi mouΟ χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:olo egw anoigwΟ χρήστης Graveesha λέει:δοκιμαστε τοΟ χρήστης (Η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν έχει επαληθευτεί) λέει:i kopela les na exei katalavei oti einai mesa tis?Ο χρήστης Graveesha λέει:δεν ξερωΟ χρήστης Graveesha λέει:πραγματικα, αυτο δεν το ξερωΟ χρήστης Graveesha λέει:αλλαΟ χρήστης Graveesha λέει:περιμενεΟ χρήστης Graveesha λέει:περιμενεργ 3
Dakonblackblade Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 15 λεπτά, δείτε το βιντεάκι, καθώς και πολλά άλλα από τους ίδιους και τα λέμε ξανά για τα Ouiji και άλλα γλαφυρά. 15 λεπτά πληροφορίας και για τον TS. http://www.youtube.com/watch?v=ykvd__Wv9po 2
alex_000 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 To show "Penn and Teller : Bullshit" Θα έπρεπε να ήταν υποχρεωτικό μάθημα στο γυμνάσιο. Τα πράματα θα ήταν πολύ πιο απλά έτσι. Να λέμε του στραβού το δίκιο στο συγκεκριμένο επεισόδιο, ο τύπος που βγαίνει στο 15:00 ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΡΦΗ
autoktonimenos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Σε συγκριση με την εκκλησια που υποστηριζει οτι καποιοι συναθρωποι μας μπορουν να σε "ματιασουν" με ακτινες απο τα ματια τους και οτι ο ανθρωπος ειναι δημιουργημα ανωτερου υπερφυσικου mechanic που επαιζε με γεννητικο κωδικα στον υπολογιστη του.. ε δεν ειναι και τιποτε κακο η ουιτζα μπορντ..
Iris_89 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ πάντως μια φορά ήμουν δαιμονισμένη, με πήγαν σηκωτή στην εκκλησία για εξορκισμό. 1
Arcanaloth Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Οι λόγοι που θέλω να ασχοληθώ και ο στόχος μου είναι προσωπικά θέματα και άκρως εσωτερικά.Καταλαβαίνεις ότι δεν παίζει να τα πω σε δημόσιο φόρουμ έτσι; Πλάκα κάνεις; Απόλυτα σεβαστό. "Άκρως εσωτερικά και προσωπικά θέματα" και να τα πεις σε δημόσιο φόρουμ; Εννοείται πως η μόνη λογική κίνηση είναι να καλέσεις πνεύματα με την βοήθεια από το "ποτηράκι" και να ρωτήσεις εκείνα το τι πρέπει να κάνεις! "Δεν χρειαζεται καθολου,αν θελει καποιος να ''επικοινωνησει'', αν υποθεσουμε οτι καποιο ''πνευμα'' θελει να επικοινωνησει μαζι σου,το επιλεγει εκεινο και οχι εσυ.Ειναι σαν να καλεις καποιον στο κινητο,αν θελει το σηκωνει. Πρεπει,υποτιθεται,να το θελεις πραγματικα πολυ για να υπαρχει περιπτωση ανταποκρισης.Αυτη η διαδικασια δεν προσφερει πολλα οταν γινεται απο ενα απλο ατομο,με ελαχιστες γνωσεις μυστικισμου και χωρις ισχυρη πνευματικη πειθαρχια." Ξέρουμε τα πνεύματα σε ποιο δίκτυο είναι; Γιατί έχω 500 λεπτά προς όλους στην Vodafone, μην μας βγει και ο κούκος αηδόνι σε περίπτωση που αποφασίσει να απαντήσει κανένα εκτός δικτύου μου. Επίσης, θα ήθελα να μου προτείνεις κάποιο βιβλίο με αξιόπιστες γνώσεις μυστικισμού ώστε να μάθω 5 πράγματα και να αναπτύξω και την πνευματική μου πειθαρχία. Μην γίνουμε και ρεζίλι στο πνεύμα και μας κοροιδεύει το κάθε τυχαίο φάντασμα. Τέλος, με ποτήρι του φραπέ δουλεύει το σύστημα (μόνο αυτό έχω πρόχειρο) ή πρέπει να πάρω κάποιο ειδικό για να πιάσω σήμα; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα