Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ ΠΆΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΏ:/ ΣΉΜΕΡΑ ΉΡΘΕ ΤΟΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟ κουτί που παρήγγειλα και τα μετέφερα όλα ωραία και καλά.. Όταν πήγα να τον ανοίξω δεν άνοιγε ... Στην αρχή νόμιζα ότι έβαλα λάθος το power button αλλά άλλαξα και. Το ξανά έβαλα στο παλιό κουτί πάλι τίποτα ... Μπορεί να έχω λάθος τα switches αλλά Δον ξέρω.... Το πράσινο led ανάβει:/ παρακαλώ βοήθεια έχω τρομοκράτηΘει

Δημοσ.

Ψυχραιμια και μη βιαζεσαι , γιατι τις ζημιες τις κανουμε με τον εκνευρισμο και τη κουραση .

Ελεγξε συνδεσεις.

Ειναι όλα καλα κουμπωμενα? Πειραξες κατι αλλο? επεξεργαστης καρτες στη θεση τους καλα?

Αποσταστες για τη μητρικη εχει το καινουργιο κουτι?

Δοκιμασε να το συνδεσεις και εκτος κουτιων?

Δημοσ.

Όλα κομπλε.. Όλα συνδεμένα κομπλε. Απλα δν είμαι σιγουρος για τα power switch.. An βοηθησετε με αυτο θα συνεχίσω

Δημοσ.

Βραχυκυκλωσε τα με ενα κατσαδιδάκι (ακουμπισε για λιγο τις 2 επαφες), αφου εχεις συνδεσει τα παντα πρωτα , εκτος από το power switch

Δημοσ.

φιλε έχω και εγω ένα θέμα παρόμοιο με ΑSUS mobo...παντος για αυτό με το κατσαβίδι βραχυκυκλωσε ΜΟΝΟ τα 2 pins του power switch...πρέπει να ειναι καπως έτσι (βλ. εικόνα)....βραχυκυκλωσε τα 2 που σου έχω με κοκκινο που λένε pwrbtn....καλό θα ήταν να βγάλεις ΟΛΕΣ τις συσκευές πρωτα...HDD, CD ROM κτλ....κ δες απλα αν πέρνει μπρός

1z6uq0n.jpg

Δημοσ.

φιλε έχω και εγω ένα θέμα παρόμοιο με ΑSUS mobo...παντος για αυτό με το κατσαβίδι βραχυκυκλωσε ΜΟΝΟ τα 2 pins του power switch...πρέπει να ειναι καπω έτσι....βραχυκυκλωσε τα 2 που σου έχω με κοκκινο που λένε pwrbtn....καλό θα ήταν να βγάλεις ΟΛΕΣ τις συσκευές πρωτα...HDD, CD ROM κτλ....κ δες απλα αν πέρνει μπρός

1z6uq0n.jpg

το ίδιο.. Τίποτα δεν αλλάζει... Αφήνω το κατσαβιδάκι λιγο πάνω πάλι τίποτα.. μηπως έχεις τν p8h61?

Δημοσ.

Οχι έχω την Asus P8H77-V που μου κάνει άλλα κουλα εμένα (δες το αν θες

Link.png Site: εδώ ) ... Φαντάζομαι έχεις βάλει και τις 2 τροφοδοσίες του mobo...αν ναι...αποσύνδεσε φυσιξέ τες και ξαναβάλε μοιπως δεν πατάνε καλα ή έχουν σκόνη και δεν κανουν επαφή....με άλλο mobo φαντάζομαι ανοιγει ε? (για να απολείσουμε θέμα τροφοδοτικου)...τι άλλο να σου πω...σιγούρεψε πως η cpu έχει κουμπώσει καλά....δοκίμασε να το ανοίξεις με 1 ή καμία RAΜ....στην τελικη βγάλτο απ το κουτί και βάλτο πάνω στο γραφείο σου (με προσοχή) μοίπως ακουμπάει πουθενά στο κουτί και βραχυχυκλώνει κάτι στο μέταλλο...τωρα μπορεί να σου λεω σεναρια δικα μου που να μην ισχύουν....αλλα δεν ξέρω τι έχεις κανει....υποθέσεις κάνω!

Δημοσ.

Από ότι ειδα...(το ίδιο λένε και για το δικό μου θέμα)....πρέπει να resetάρεις τα CMOS..αυτό όμως δεν ξέρω πως γίνετε :/

Ψάχνω video σε youtube να βγάλω άκρη αφού λένε οτι λύνει και το δικό μου θέμα....αμα το βρείς 1ος πως κανεις clear το CMOS πες μου.

Αλλο ακόμα...αν πέρνεις ρευμα από κανα UPS δοκίμασε να το πάρεις κατ'ευθείαν απ την πρίζα

Δημοσ.

Βγάλε την motherboard απο το κουτί επανω σε ξύλο η τεσπα οχι σε μεταλλική επιφάνεις , συνέδεσε κάρτα γραφικών μονο μνήμες και φυσικά τον επεξεργαστή :P , δοκιμασε ετσι αν ανοίγει και πες τι γίνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...