noobogadgetakias Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 καλημερα παιδια...εχω τον τελευταιο καιρο μολις παταω το κουμπι για να ανοιξει ο υπολογιστης μου κανει ενα θορυβο που ειναι λες και δουλευουν ολα τα ανεμιστηρακια μεσα στο φουλ...ανοιξα το κουτι το καθαρισα και ολα κομπλε τις δυο πρωτες μερες...ξαφνικα μ το ξανα κανει?ξερει κανεις γιατι? απο το speccy παντως βλεπω πως απο θερμοκρασιες ειμαι πολυ καλα αρα δεν εχει σκουπιδακια παλι μεσα που να τα δυσκολευουν στην δουλεια τους...μπορει να ειναι απο κατι αλλο? το κανει μονο μεχρι να ανοιξει ο υπολογιστης...μετα ολα ηρεμα...
Rod@X Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Ανοιξε το πλαινο, ξεκινησε τον και προσπαθησε να ακουσεις από που ερχεται η φασαρια. Ανεμιστηρας κουτιου ? καρτας γραφικών? ακουμπαει τιποτα εκει που δεν πρέπει?
FIREBALL1 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 εγω πιστευω οτι ειναι ρυθμιση απο την μητρικη καρτα. το εχο συναντισει και σε αλλουσ υπολογιστες μην ανυσηχεις εφ'οσον οπως λεσ και συ ''το κανει μονο μεχρι να ανοιξει ο υπολογιστης...μετα ολα ηρεμα...''
trujillo2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 οι ρυθμισεις του bios ειναι στο default? αν οχι δοκιμασε να το βαλεις ετσι και ξαναακουσε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα