therock Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Περα απο την οποια πολιτικη προπαγανδα που το καθε καναλι προσπαθει να μας διασυρει και την πλυση εγκεφαλου των media, τους βιασμους, σκοτωμους, τι πραγματικα μπορει καποιος να αποκομμισει απο τις ειδησεις και να θεωρειται οτι εχει επεκτεινει το γνωστικο του επιπεδο οσον αφορα του τι πραγματικα συμβαινει? Δεν θελω να το παιξω ανωτερος ουτε να προκαλεσω καποια κοντρα αλλα προσπαθω να καταλαβω ποιος ο λογος πραγματικα να βλεπει καποιος ειδησεις? Βιασαν τον ενα, σκοτωσαν τον αλλον, ληστεψαν τον παραλλον. Απλα νιωθεις χειροτερα και πιο μιζερα και τιποτα δεν μπορεις να κανεις παρα να δεχτεις την πληροφορια.
caution Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Τα έπιπλα είναι γυρισμένα προς την τηλεόραση - we are doomed. 2
NikosKallithea Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Περα απο την οποια πολιτικη προπαγανδα που το καθε καναλι προσπαθει να μας διασυρει και την πλυση εγκεφαλου των media, τους βιασμους, σκοτωμους, τι πραγματικα μπορει καποιος να αποκομμισει απο τις ειδησεις και να θεωρειται οτι εχει επεκτεινει το γνωστικο του επιπεδο οσον αφορα του τι πραγματικα συμβαινει? Δεν θελω να το παιξω ανωτερος ουτε να προκαλεσω καποια κοντρα αλλα προσπαθω να καταλαβω ποιος ο λογος πραγματικα να βλεπει καποιος ειδησεις? Βιασαν τον ενα, σκοτωσαν τον αλλον, ληστεψαν τον παραλλον. Απλα νιωθεις χειροτερα και πιο μιζερα και τιποτα δεν μπορεις να κανεις παρα να δεχτεις την πληροφορια. ή να πατήσεις ενα κουμπί που λέγετε Power
xarda Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Στίχοι: Μάκης ΕρημίτηςΜουσική: Μάκης ΕρημίτηςΠρώτη εκτέλεση: Στέλιος Καζαντζίδης Έρχονται χρόνια δύσκολα γεμάτα καταιγίδες κι εμείς του κόσμου θύματα μ' ατέλειωτα προβλήματα και λιγοστές ελπίδες. Έρχονται χρόνια δύσκολατα πάντα άνω-κάτω,ο κόσμος είναι ανάστατοςκι εμείς πληγές γεμάτο.Φονιάδες μονοπώλια παντού φωτιές ανάβουν,μας καίνε, μας δικάζουνε και την ψυχή μας βγάζουνε και ζωντανούς μας θάβουν.Ποδοπατούν αλύπητατ' ανθρώπινο το σώμα,στο άγνωστο βαδίζουμεκι όνειρα πια δεν χτίζουμε,μας κλείνουνε το στόμα.ξερω ξερω... 1
caution Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Στίχοι: Νίκος Μουρκάκος Μουσική: Στέλιος Καζαντζίδης Ζιγκουάλα Ζιγκουάλα Ζιγκουάλα εισ’ ο ήλιος το φεγγάρι και το φως μου μονάκριβο στολίδι είσαι του κόσμου μελαχρινή ομορφιά μου παντοτινή χαρά μου Ζιγκουάλα Ζιγκουάλα Ζιγκουάλα Ζιγκουάλα Ζιγκουάλα Ζιγκουάλα πες μου ποιο είναι το πικρό παράπονό σου αν μου φύγεις δε θ’ αντέξω στο χαμό σου μελαχρινή ομορφιά μου παντοτινή χαρά μου Ζιγκουάλα Ζιγκουάλα Ζιγκουάλα 14
Sellers Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 τρεις λαλουν και δυο χορευουν Στίχοι? Μουσική? 9
zeniath Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Στίχοι? Μουσική? Θες και μουσική στο δίστιχο; 1
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Κατευθυνόμενη δημοσιογραφία Δημοσιοκάφρος - Το επάγγελμα του μέλλοντος Υποκρισία Παραπλάνηση με τίτλους διαφορετικούς από το περιεχόμενο με μόνο στόχο τα views Κατασκευή παραπλανητικών σελίδων στο facebook , αγορά likes με μόνο στόχο την δημοσίευση άρθρων για να έχει ένα site αρκετά views Και δυστυχώς το χειρότερο είναι πως απλοί έλληνες οι οποίοι έχουν λίγες γνώσεις webdesign φτιάχνουν ενημερωτικές σελίδες μόνο για να βγάλουν λεφτά. Κάνε like για να δεις το άρθρο , διαφημίσεις παντού , popup windows για να κάνεις like στην σελίδα μας.. Και δυστυχώς αξιόλογες προσπάθειες πάνε στον πάτο ενώ στις υψηλότερες θέσεις του gr page rank βρίσκονται όλοι οι παραπάνω
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Περα απο την οποια πολιτικη προπαγανδα που το καθε καναλι προσπαθει να μας διασυρει και την πλυση εγκεφαλου των media, τους βιασμους, σκοτωμους, τι πραγματικα μπορει καποιος να αποκομμισει απο τις ειδησεις και να θεωρειται οτι εχει επεκτεινει το γνωστικο του επιπεδο οσον αφορα του τι πραγματικα συμβαινει? Δεν θελω να το παιξω ανωτερος ουτε να προκαλεσω καποια κοντρα αλλα προσπαθω να καταλαβω ποιος ο λογος πραγματικα να βλεπει καποιος ειδησεις? Βιασαν τον ενα, σκοτωσαν τον αλλον, ληστεψαν τον παραλλον. Απλα νιωθεις χειροτερα και πιο μιζερα και τιποτα δεν μπορεις να κανεις παρα να δεχτεις την πληροφορια. Εξαρτάται τι ειδήσεις παρακολουθείς και πώς τις παρακολουθείς. Τα ελληνικά δελτία ειδήσεων είναι φτωχά. Ανέκαθεν ήταν φτωχά, δεν είναι κάτι που συνέβη τώρα και η επίδραση της κρίσης στην ποιότητά τους δεν είναι βέβαιο ότι τα επιδείνωσε (σε ορισμένες περιπτώσεις θα έλεγα ότι επέδρασε ευεργετικά, αφού τουλάχιστον γλιτώσαμε από κάποια δελτία-lifestyle). Ακόμη, όμως, κι αν περιοριστεί κανείς στα ελληνικά δελτία ειδήσεων, δε βλέπω γιατί είσαι υποχρεωμένος να δεχτείς άκριτα την όποια πληροφορία. Βασικά, εφόσον στην εισαγωγή του μηνύματός σου κάνεις λόγο για προπαγάνδα (και δεν το συνεχίζω, γιατί ήδη αρκετά μηνύματα διαγράφηκαν λόγω πολιτικών σχολίων) προφανώς βλέπεις τον πολιτικό σχολιασμό με κριτικό μάτι, αλλιώς δε θα μπορούσες να μιλάς για προπαγάνδα. Επομένως, την εικόνα σου για το τι συμβαίνει μπορείς να τη διαμορφώσεις από μια σειρά πληροφοριών, όχι απαραίτητα αντικειμενικά δοσμένων. Το ίδιο ισχύει και στις ειδήσεις "κοινωνικού περιεχομένου". Μπορείς να δεις ένα σχετικό ενδιαφέρον άρθρο εδώ. To θέμα είναι να μπορείς να διατηρείς κριτική σκέψη. Υπόψη, ότι οι φόνοι και η δυστυχία ανέκαθεν τραβούσαν το ενδιαφέρον των ανθρώπινων κοινωνιών, από τα αρχαία χρόνια (θυμήσου απλά τις καταστάσεις που περιγράφουν οι τραγωδίες των κλασικών. Αίμα και σπέρμα, ανέκαθεν πουλούσαν). Δεν έχουμε εξελιχτεί όσο θα θέλαμε να νομίζουμε. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Τους τελευταίους μήνες δεν βλέπω τόσο ειδήσεις. Έχουν αλλάξει και οι ειδήσεις του Star, έχει γίνει σαν τις άλλες των άλλων καναλιών και οπότε... bye bye!
Ntinaras Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 οι πιο αντικειμενικες ειδησεις ειναι του σταρ σου λενε οτι θα σου δειξουν κωλους και βυζγια,και οντως σου δειχνουν κωλους και βυζγια. 1
ZAKKWYLDE Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ έβλεπα σταρ για να δώ κανα στριγκάκι, τώρα που τα έβγαλαν και αυτά TV τέλος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα