Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να πουλησω μια οικοδομη που εχω στην Αθηνα.

Την εχω βγαλει για διαφημιση σε 2 μεσιτικα γραφεια (της προκοπής) και στο σαιτ myhome.gr που βρηκα τυχαια..

Ξερετε κανα αλλο site με μεγαλη επισκεψιμοτητα, που να βαζεις το ακινητο σου σε αγγελια για πωληση χωρις να πληρωνεις και χωρις μεσάζοντες?

Δημοσ.

spitogatos.gr xe.gr

Αλλα μην περιμένεις και πολλά.

Εδώ πουλάνε γκαρσονιερες 25-30 τμ με 5000 και 6000 χιλιαρικα και ειναι στα αζήτητα εδώ και 6 μήνες απότι διάβασα

Δημοσ.

Οικοδομή!!! Ποιος να το πάρει αδερφέ, εδώ δε παίρνει ο κόσμος σπίτια σε εξευτελιστικές τιμές πλέον.

Βάλε xe.gr spiti24.gr tospitimou.gr κι ενα σωρό αλλα

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

ειναι πολυκατοικια.. τελειωμενος ο πρωτος οροφος κομπλε και οι αλλοι ειναι στα τουβλα.. μπετον.. με πιλωτη..

πηρα τηλεφωνο καποιους εργολαβους που κανουν οικοδομες στην περιοχη μου αλλα ειναι κορακια και ψαχνουν "σκοτωμενα".. 

με ψοφιμια τρεφονται αυτοι

Δημοσ.

ειναι πολυκατοικια.. τελειωμενος ο πρωτος οροφος κομπλε και οι αλλοι ειναι στα τουβλα.. μπετον.. με πιλωτη..

πηρα τηλεφωνο καποιους εργολαβους που κανουν οικοδομες στην περιοχη μου αλλα ειναι κορακια και ψαχνουν "σκοτωμενα".. 

με ψοφιμια τρεφονται αυτοι

Στις μέρες μας δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει γενικώς πώληση ακινήτου αν δεν είναι "σκοτωμένη" η τιμή. Πόσο μάλλον για να γίνει πώληση σε εργολάβο που πρέπει να βγάλει κέρδος.

Μπορείς πάντως να πουλήσεις τον πρώτο όροφο, και με αυτά που θα πάρεις να προχωρήσεις τα υπόλοιπα για να τα πουλήσεις και αυτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...