Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παίδες, αν κάποιος γνωρίζει, πόσες μέρες κάνει να φτάσει ένα συστημένο δέμα από Ηνωμένο Βασίλειο στην Ελλάδα;

Το δέμα εστάλη 4/12, η Royal Mail μου είπε ότι θα παραλάβω σε 3 εργάσιμες (από τη μέρα αποστολής) και από την ACS (η οποία υποτίθεται ότι χειρίζεται τα συστημένα της Royal Mail) με ενημέρωσαν σήμερα ότι θα μου έρθει εδώ σε 3 με 5 εργάσιμες από σήμερα (11/12).

Είναι φυσιολογικό ένα συστημένο δέμα από Αγγλία στην Ελλάδα να πάρει δύο εβδομάδες για να φτάσει; Μόνο εμένα μου φαίνεται γελοίο;

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.

@ts

αν δεν πλήρωσες express τοτε χρειάζεται 1,5 εβδομάδα μέσα στο νερό. 

Τα δεματα από UK πάνε Γερμανία

εκεί πακετάρονται όσα πάνε Ελλάδα και μετά άλλο φορτηγό για ελλάδα

Δημοσ.

Κοίταξε εμένα το συστημένο που κάνει την αντίθετη διαδρομή κάνει 7-8 μέρες....Καλύτερα το απλό express που έρχεται 2-3 μέρες νωρίτερα....το θέμα είναι τα ελτα που στις παραλαβές αργούν πάρα πολύ!!

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα έχω ένα θέμα περιμένω δέμα απο Αγγλία το σαιτ που έκανα την αγορά μου έδωσε αυτόν τον αριθμό RO507590084GB.. αλλά το σύστημα τον royal mail δεν το αναγνωρίζει έχω πληρώσει με paypal οπότε αν δεν έρθει ζητάω τα χρήματα μου πίσω αλλά τι γίνετε?? Γιατί δεν το αναγνωρίζει? Έστειλα μήνυμα στο κατάστημα και η απάντηση που πήρα ήταν τα royal mail μας είπαν πως λυπούνται πολύ για την καθυστέρηση και οτι το δέμα σας θα το έχετε σε λίγες ημέρες έχει περάσει κοντά μήνας από την αγορά.. τη γίνετε τώρα?? Έστειλα email και στα royal mail που εννοείτε πως δεν έχω πάρει καμία απάντηση και στο κατάστημα που απο οτι φαίνεται με έγραψε δεν νομίζω πως θα ρίσκαρε να μην μου το στήλη γιατί  από ότι έχω δει είναι καλό κατάστημα. επίσης το δέμα ειναι αρκετά ογκώδες οπότε το κόβω χλωμό απλά να χάθηκε
το κατάστημα

http://www.keillerschinashop.co.uk/

Δημοσ.

Το paypal έχει όριο κάποιες μέρες για να κινηθείς και να πάρεις πίσω τα λεφτά σου. Νομίζω ότι πλησιάζεις στο όριο αυτό, οπότε κάνε τις διαδικασίες για επιστροφή χρημάτων!

Δημοσ.

Τα συστημένα της Royal Mail περνάνε από την ACS στην Ελλάδα; Εγώ είχα παραγγείλει κάτι από την Αγγλία με Royal Mail και μου ήρθε με ΕΛΤΑ. Αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ήταν συστημένο, ήταν δέμα μικρό, όχι φάκελος.

Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι ακόμα από ότι είδα το κατάστημα είναι στην Σκοτία οπότε η Σκοτία ειναι Αγγλία σωστά? οπότε με acs πάλι δεν έρχεται ως συστημένο? η να με ΕΛΤΑ? στα ΕΛΤΑ μου παν δέματα απο Αγγλία συστημένα έρχονται με acs... τα απλά έρχονται με εμάς...  Αυτο επίσης που θέλω να μάθω αυτό ειναι με international singed δεν είναι δηλαδή τα συστημένα που πληρώνεις ενα 20 για να ρθει τα έξοδα αποστολής ήταν 6 pount οπότε μου φαίνεται χλωμό να έρχεται με κουριερ Ελλάδα .. μήπως να έψαχνα πάλι προς ΕΛΤΑ μεριά?

στο tracking όμως στο ίντερνετ δεν το βρίσκει πουθενά

Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι ακόμα από ότι είδα το κατάστημα είναι στην Σκοτία οπότε η Σκοτία ειναι Αγγλία σωστά? οπότε με acs πάλι δεν έρχεται ως συστημένο? η να με ΕΛΤΑ? στα ΕΛΤΑ μου παν δέματα απο Αγγλία συστημένα έρχονται με acs... τα απλά έρχονται με εμάς...  Αυτο επίσης που θέλω να μάθω αυτό ειναι με international singed δεν είναι δηλαδή τα συστημένα που πληρώνεις ενα 20 για να ρθει τα έξοδα αποστολής ήταν 6 pount οπότε μου φαίνεται χλωμό να έρχεται με κουριερ Ελλάδα .. μήπως να έψαχνα πάλι προς ΕΛΤΑ μεριά?

στο tracking όμως στο ίντερνετ δεν το βρίσκει πουθενά

εγώ ό,τι έχω πάρει συστημένο από Αγγλία με ελτα μου έχει έρθει

Δημοσ.

πριν πόσο καιρό??? εδώ και 10 μήνες λέει γίνετε αυτό.. μήπως το πήρες πιο πριν?

χμμ, ίσως, δε θυμάμαι γιατί παίρνω αρκετά δέματα...όλα τα τελευταία που θυμάμαι ήταν με απλό ταχυδρομείο οπότε μπορεί να μην έχω προλάβει την αλλαγή! Για να σου το είπαν έτσι θα είναι πάντως!

Δημοσ.

Από όσο ξέρω (τουλάχιστον για Ελλάδα), η Royal Mail έχει συμφωνία με την GLS, της οποίας ελληνικός συνεργάτης είναι η ACS. Το deal αφορά την παράδοση των συστημένων (sign-for) επιστολικού ταχυδρομείου. Πρέπει να είναι αρκετό καιρό που γίνεται αυτό καθώς έχω παραλάβει πολλά συστημένα από Βρετανία με την ACS στο σπίτι μου.

Λίγα έχουν έρθει απίστευτα γρήγορα (δεδομένης της εμπειρίας μου με τα ΕΛΤΑ) σε περίπου 6 εργάσιμες, αλλά τα περισσότερα είναι πάνω κάτω στις ίδιες μέρες, γύρω στις 10-13 εργάσιμες.

Ψάξε το δέμα σου στη σελίδα της GLS https://gls-group.eu/EU/en/parcel-trackingκαι αν έχει φτάσει στην Ελλάδα, πάρε τον αριθμό αποστολής της ACS (τον δίνει από κάτω) και ψάξτο στη συνέχεια στην σελίδα της ACS.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...