Προς το περιεχόμενο

Από τις 2-4 Απριλίου το συνέδριο BUILD 2014 της Microsoft


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το μεγαλύτερο συνέδριο της Microsoft το οποίο απευθύνεται σε προγραμματιστές που στηρίζονται σε τεχνολογίες της εταιρείας, το BUILD 2014, θα διεξαχθεί από τις 2 έως τις 4 Απριλίου στο San Francisco όπως έγινε γνωστό πριν λίγες ώρες.Η ημερομηνία διεξαγωγής του συνεδρίου, συμπίπτει με τις φήμες για τα αποκαλυπτήρια των επόμενων εκδόσεων των Windows και Windows Phone την ερχόμενη άνοιξη, κάτι που επιβεβαιώνει και ο Steve Guggenheimer, αντιπρόεδρος της Microsoft στην επίσημη ανακοίνωση. Υπενθυμίζουμε ότι μόλις τον περασμένο Ιούνιο στη BUILD 2013 την οποία το Insomnia παρακολούθησε από κοντά, η Microsoft είχε προχωρήσει στα αποκαλυπτήρια των Windows 8.1 τηρώντας την υπόσχεση για ένα ταχύ κύκλο αναβαθμίσεων πλέον στα Windows. Μεταξύ άλλων η Microsoft αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντικές ανακοινώσεις για τα Windows Azure, Windows Server, Visual Studio και άλλα προϊόντα της εταιρείας.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Με κεντρικό πάντα σύνθημα τη νέα πολιτική της εταιρείας «Συσκευές και Υπηρεσίες», η Microsoft αναμένεται να αναφερθεί και στο άμεσο μέλλον του Xbox One και κυρίως τη πιθανή ανάπτυξη εφαρμογών γι' αυτό. Στο συνέδριο πιθανόν να ανακοινωθεί επίσημα το «μικρό» Surface με οθόνη 8 ιντσών, την ύπαρξη του οποίου έχει επιβεβαιώσει και ο Panos Panay, υπεύθυνος του τμήματος των Surface tablet.

 

Οι εγγραφές ξεκινάνε στις 14 Ιανουαρίου μέσα από την ιστοσελίδα buildwindows.com όπου και θα δοθούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες.

 

Link.png Site: blog.technet.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...