Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν μπαίνω κατευθείαν στο ψιτο! Εκει που ολα τρέχανε νερό λέω να κάνω μια επανεκκινηση να παίξω λίγο ac IV και παρατηρώ οτι ο υπολογιστής ανοίγει κανονικά αλλα η οθόνη συμπεριφερεται σαν να μην εχει ανοιξει. Μετα απο 200 επανεκκινήσεις μου ανοίγει δίχνει τις πρωτες οθόνες και εκεί που κανονικά θα εβγαζε την οθόνη που βάζω τον κωδικό μου βγάζει μαυρο και φένεται μόνο το βελάκι! Στα τυφλά βάζω τον κωδικό και ανοίγει και βγάζει μόνο το φόντο χωρίς τίποτα αλλο. Το εκλεισα και τώρα το εχω ανοίξει απο safe mode οπου είναι οκ! Τι έγινε ρε παιδιά παρασκευή και 13? Έρχονται και Χριστούγεννα!! :fear:

Την ακουσε η κάρτα γραφικών? Α εχω μια sapphire 6870! Βοήηηηήηθεια 

Δημοσ.

Μήπως έγινε τίποτα με update ή drivers?

1.Εγώ θα δοκίμαζα από safe mode απεγκατασταση (Driver Sweeper) από παλιούς και  νέα εγκατάσταση στους τελευταίους drivers της κάρτας .

2. Μετά, μάλλον πας για κάρτα, αλλά περίμενε κανένα πιο έμπειρο.

Δημοσ.

μπηκα απο safe mode απεγκατεστησα τους ντραιβερς τις καρτας και το πσ ανοιξε κανονικα σε χαμηλη αναλυση πηγα να εγκαταστησω καινουριους αλλα για καποιο λογο δεν ειχα καθολου ταχυτητα ιντερνετ και τ(παρατησα θα ξαναδοκιμασω σημερα. Ξερει κανενας ποιοι ειναι καλυτεροι?

Δημοσ.

οκ θενκς! θα δοκιμασω το βραδυ! Ελλιζω λυθηκε το προβλημα ετσι ? γτ διαβασα κ εναν αγγλουρα που ειχε το ιδιο κ ανοιξε το πσ με μικροτερη αναλυση τωρα πως τοκανε δεν ξερω κεπαιζε κανονικα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή επιτυχία!

P.M.   Αλλά όπως και να χει ενημέρωσε να μάθουμε τι έγινε.

Επεξ/σία από Rod@X
Δημοσ.

Βάλε βασικα ακομα παλαιότερους drivers και αν εχεις και καμια αλλη κάρτα γραφικών για δοκίμασε την

Δημοσ.

Δεν εχω αλλη κάρτα! Δοκίμασα να βάλω τους δριβερσ απο το cd που ερχεται μαζί με την κάρτα αλλα δεν μπορεί να τους εγκαταστήσει για κάποιο περιεργο λόγο

Επίσης πήγα να κάνω restore απο μια προηγούμενη ημερομηνία αλλα μου βγάζει μόνο επιλογές απο σήμερα και οχι απο πιο παλια!

Δημοσ.

Ψάξε άλλους παλαιότερους drivers, κάθε φορά προσπάθησε να βγάζεις τους προηγούμενους, δες θερμοκρασίες κάρτας από όπου  μπορείς, έλεγξε καλού κακού  μνήμες (mem86). 

Δημοσ.

θα τα δοκιμασω ολλα και αν δεν φτιαξει θα τον παω στο πλαισιο!εχει εγγυηση ακομη. Κατι εχω ακουσει οτι αν δεν φτιαχνεται σου λενε για αντικατασταση με αλλη αλλα δεν ειμαι καθολου ενημερωμενος ρε γαμωτο!

Δημοσ.

Αν δεν φτιάχνεται σου την αλλάζουν με αλλη ιδια , αν δεν υπάρχει ομως ίδιο μοντέλο ακριβώς σου την αλλάζουν με αλλη ιδιων η καλύτερων χαρακτηριστικών

Δημοσ.

Ναι το προβλημα είναι μην μου την αλλάξουν με χειρότερη γτ δεν είμαι καθόλου ενημερωμένος τώρα τελευταία και δεν ξέρω τι παιζει αλλα τέσπα! Ψαχνω να κατεβάσω παλαιότερους drivers αλλα δεν β΄ρισκω  μπήκα απο guru 3d αλλα με πετάει στο site της amd που δεν εχει παλιούς drivers πια ! :cry:

Δημοσ.

Με χειρότερη οχι δεν στην αλλάζουν σίγουρα δεν νομιζω καν οτι προβλέπεται αυτο εκτος και παει το μαγαζί να σου κανει τιποτα περίεργα.... αμα τελικα ειναι η κάρτα και στην αλλάξουν πριν παρεις το pc ρώτα ακριβώς ποιο μοντέλο σου βάλανε για να συγκρίνεις , αφου εχεις εγγύηση πήγαινε το και βλέπεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...