ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Το βράδυ των χριστουγέννων κάλεσε την στο σπίτι σου .Εσύ ξαπλωμένος στο κρεβάτι με ένα φιόγκο.... Περιτύλιγμα δεν βάζουμε γιατί ποιος θα σε βοηθήσει;;; Πέραν της πλάκας. Εμένα μου φαίνεται πολύ καλή η ιδέα για ένα φτηνό μονόπετρο μέχρι 150 ευρώ , ένα γεύμα σε ένα καλό εστιατόριο και κάτι σε spa . Μέσα στο budjet σου όλα αυτά. Επίσης θα πρότεινα όπως και άλλοι εδώ μέσα ένα ταξιδάκι. Μπες σε κανά deal site . Εχουν καλές προσφορές για τα Χριστούγεννα.Βέβαια θα χαλάσεις και άλλα χρήματα (μετακίνηση , κανά souvenir) αλλά αξίζει. Κάπου βέβαια που δεν έχετε πάει. Και όχι πολύ βόρεια γιατί υπάρχει και κίνδυνος αποκλεισμού αν πάτε σε κανά βουνό. 1
SpirtouLisS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 καποτε στο ταξιδι μου για να δω το εταιρον ημισι παραμονες πρωτοχρονιας αγορασα ενα πανεμορφο κολιε με πετρες swarovski απο το πλοιο. τιμη πολυ προσιτη κατω απο 200 ευρω αν θυμαμαι. εχω την εντυπωση οτι μεσα στα πλοια ειδικα κοσμηματα πωλουνται σε πολυ προσιτες τιμες σε σχεση αν μπεις σε ενα κοσμηματοπωλειο. Ομολογω οτι εκτιμηθηκε πολυ η κινηση μου πολυ παραπανω απο οσο περιμενα (αν ηταν αντρας και ημουν γυναικα θα με ζητουσε σε γαμο εκεινη τη στιγμη!) Απλα σου δινω μια ιδεα. Το 4ημερο ταξιδακι ακομα και εντος ελλαδας ειδικα σε περιοδο εορτων υπολογιζε πανω απο τα 500-600 ευρω εξοδα διαμονης μασαμπουκα κτλ. Ενα πακετακι 2 ατομων για βουλγαρια πχ ισως σου στοιχιζε λιγοτερο γιατι εχουν φιξ τιμες στα ταξιδιωτικα και ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος. Ομως, ενα ταξιδι οπως προειπαν τα παιδια αφηνει αναμνησεις ανεξιτηλες, και φωτογραφιες που μενουν. 1
katiepie Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Θα σου πρότεινα το κλασσικό κόσμημα, έτσι κι αλλιώς τα swarovski πχ είναι σε προσιτές τιμές. Απλά πρόσεχε μην έχει κάποια αλλεργία και δε μπορεί να φορέσει φο ή κάτι τέτοιο. Αν σου περισσέψουν χρήματα μπορείς και gadget ή ταξίδι αλλά σαν κόσμημα πάρε και σετ αν πάρεις μόνο αυτό. Όλες οι γυναίκες εκτιμούν τα κοσμήματα αρκεί να ναι στο στυλ τους
evabb Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 λοιπον εμαθα τι θελει. παντοφλες με λιγο τακουνακι γτ οι τελειως ισιες δεν την βολευουν. ελεοοοοοοοοοοοος 1
michael92 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Πλήρωσε της τον λογαριασμό της ΔΕΗ. Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο. 3
dj_stefan23s Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Συγγνώμη, αλλά είναι αρραβωνιαστικιά σου και δεν ξέρεις τί της αρέσει και τί όχι για να της πάρεις δώρο; Μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο αυτό; δεν ειναι αρραβωνιαστικια μου.το εθεσα το θεμα για να πεσει καμια καλη ιδεα αλλα και για καποιον που παρακολουθει το θεμα.οπως πχ τον αλλον με την γιαγια του...
mathsrule Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 δεν ειναι αρραβωνιαστικια μου.το εθεσα το θεμα για να πεσει καμια καλη ιδεα αλλα και για καποιον που παρακολουθει το θεμα.οπως πχ την αλλην με την γιαγια της...
Γιάννης Τριαντα Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Για μένα 2 είναι οι πιο safe λύσεις ειδικά αυτή την εποχή: 1) Κλείνεις ένα 2-3ήμερο σε ένα ξενοδοχείο και την περνάτε ζάχαρη. Ψάξε εδώ πχ http://www.booking.com/country/gr.el.html?sid=9ca2739a4b49fad2beed5aedb6abd56f;dcid=1 2) Παίρνεις ένα κόσμημα (εκτός αν για κάποιο μεταφυσικό λόγο δεν της αρέσουν) και σου μένουν και λεφτά στην τσέπη. Ψάξε εδώ πχ http://www.follifollie.gr/gr-el/online-shop/kosmimata-online BONUS ΛΥΣΗ Δεν χαλάς φράγκο και παθαίνει την πλάκα της!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα