Clansman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 μαγκες οποιος θελει κομμωτη και οχι κουρεα να το κοιταξει.
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 μαγκες οποιος θελει κομμωτη και οχι κουρεα να το κοιταξει. Έγινε μάγκα μου, δώσε μας λίγο από την τεστοστερόνη και την μαγκιά που περισσεύει σε εσένα. 6 1
vk13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Οι Χρυσαυγιτες που κουρευονται αραγε? Εδώ πάνε 3
Timonkaipumpa Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Τι nivea και προδερμ. Ο δικός μου ο μάστορας έχει αλλάξει επίπεδο. Όταν τελειώνει το κούρεμα με ρωτάει -"ζελεδάκι να βάλουμε;" του απαντώ -"όχι, ευχαριστώ, έχω φάει" και μετά ο παπάρας παίρνει το dettol ( Site: αυτό , δεν κάνω πλάκα) και με ψεκάζει στο σβέρκο. Στο σβέρκο εμένα βάζει οινόπνευμα... τσούζει λίγο (μετά την φαλτσέτα) αλλά σίγουρα απολυμαίνει.
NICK1982 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Εγω ενα εχω να πω και το πιστευω πολυ, απο τον καιρο που μας ηρθε η κριση βλεπω κομμωτηρια που προ κρισης δουλευαν μια χαρα με 15-20ε το κουρεμα και τωρα το εχουν παει ολοι 10-12 και οι αερητζηδες εκλεισαν..... οι καλοι επαγγελματιες εχουν δουλεια μια χαρα, απλα βγαζουν λιγοτερα. Αυτο ισχυει σε πολλα μαγαζια
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Προσωπικά το καλύτερο κούρεμα στην ζωή μου το έχω κάνει στα X-Studios στου Ζωγράφου. Ζήτησε τον Γρηγόρη, κόστος στα 23ε. Για εμένα που έχω δύσκολο μαλλί και σβέρκο που προσγειώνετε ελικόπτερο ο άνθρωπος μου έχει κάνει φοβερή δουλειά, από τα 10ε που έδινα παλιότερα δεν μετάνιωσα και ας είναι διπλάσια+. Eυχαριστημένοι και οι περισσότεροι φίλοι μου που κουρεύονται εκεί, φυσικά όμως δεν έχει δουλέψει σε όλους το ίδιο καλά, άλλος μου έχει πει ότι δεν είδε διαφορά από το κούρεμα των 10ε που έκανε παλιότερα, αλλά αυτή είναι η εξαίρεση. Να υπολογίζεις κούρεμα 1+ ώρα. Πριν χρόνια που μπήκα για μία και μόνο φορά, η αίσθηση που μου έδωσε ήταν η χειρότερη, το συγκεκριμένο κομμωτήριο. Τέρμα η μουσική, σκοτεινό, ακατάλληλος χώρος για κομμωτήριο, κοινώς καλή Αθηναϊκή μπίζνα για να τα αρπάζει κάθε φορά.Στην ερωτησή μου αν ευκαιρεί να με κουρέψει, ένας κύριος με κοίταξε "κάπως" και μου λέει πως "εμείς δουλεύουμε μόνο με ραντεβού".Πήρε την απάντηση που έπρεπε και δεν ξαναπάτησα. Αυτά που λέω είναι η άποψή μου για το μαγαζί.Ο καθένας μας βλέπει τα πράγματα διαφορετικά..
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Επειδή έχω βαρεθεί να πηγαίνω σε δύο συγκεκριμένα κομμωτήρια και κυρίως να κουρεύομαι με τον ίδιο τρόπο τα τελευταία χρόνια,θέλω να αλλάξω κομμωτήριο και να βρω κάποιον μοντέρνο κομμωτή που θα ασχοληθεί,θα είναι φυσικά καλό ''ψαλίδι'' και θα μου προτείνει πράγματα για να μου αλλάξει λίγο το κεφάλι! Προτιμότερο να είναι από περιοχές κοντά σε Νίκαια,Πειραιά,Αιγάλεω κτλ αλλά δεκτές όλες οι προτάσεις αν θεωρείτε πως είναι κάποιος αξιόλογος.Για τους Νίκο Εξαδάκτυλο(Νίκαια),Καρούσο (Χατζηκυριάκειο) και το Barber stories-Τασάκος(Πειραιάς) έχει κανείς άποψη; Παρακαλώ μην προτείνετε λύσεις τύπου Χατζή...είχα πάει για δύο κουρέματα πριν κάποια χρόνια και είχα πληρώσει 40 ευρώ χωρίς φυσικά να με κουρέψει ο ίδιος... καλο ανδρικο κομμωτηριο: διαμερισμα θειας νιτσας.
stamatisas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δες κάποια βίντεο Νίκαια - Κορυδαλλός περιοχή https://www.youtube.com/user/kommotirio1989?feature=watch https://www.facebook.com/asterioustam/media_set?set=a.10150277617545085.565194.560870084&type=1 Πάντως αν δεν δοκιμάσεις και συν κρίνεις κάποια κομμωτήρια ότι και να σου πούμε δεν θα βρεις άκρη... Πάντως με 6-7 € το μόνο που θα βρεις είναι αφαίρεση μαλλιών, σοβαρό επαγγελματία που γνωρίζει την δουλεία του και τη σέβεται μάλλον όχι. 1
nicoc89 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 ψάχνω κομμωτήριο στην Πάτρα να με κάνει αγνώριστο έχετε τίποτα να προτείνεται ?
psyxraimos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 στον φίλο που άνοιξε το ποστ, θα πρότεινα τον Θέοφιλο στον Πειραια (Τσαμαδού και Κουντουριώτου). 10 € ..
zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 στον φίλο που άνοιξε το ποστ, θα πρότεινα τον Θέοφιλο στον Πειραια (Τσαμαδού και Κουντουριώτου). 10 € .. πρέπει να έχει αλογοουρά τώρα!
andylower Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Στο σβέρκο εμένα βάζει οινόπνευμα... τσούζει λίγο (μετά την φαλτσέτα) αλλά σίγουρα απολυμαίνει. που κουρευέσαι. Σε καθαρίζει με φαλτσέτα στο τέλος?
gia_nnis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Παιδια εχω κουρευτει σε πολλα κωμμωτηρια-κουρεια και εχω δωσει απο 7-19ε. Η πλειοψηφια ομως κυμαινεται 10-12ε Τελικα μετα απο τελευταιο κουρεμα καταλαβα οτι δεν παιζει ρολο η τιμη αλλα το χαρισμα που μπορει να εχει καποιος που κουρευει.. Οποιος θελει να παει να δοκιμασει και μετα να ποσταρει εδω για να μας πει την αποψη του.. Το κομμωτηριο ειναι στην Ν.ΙΩΝΙΑ ΚΑΣΤΑΜΟΝΗΣ 80Α. Τηλ. 2155153801 Το παλικαρι λεγεται Γιαννης. Ανδρικο κουρεμα 6ευρω. Το κουρεμα του το κατατασσω σε full value for mοney!!!!! Κανει πολυ καλα σβησιματα και μυτες..!!! 1
mylo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 καθάρισμα με φαλτσέτα, μάλιστα, ούτε κουρέας σε στρατόπεδο...
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Το κομμωτηριο ειναι στην Ν.ΙΩΝΙΑ ΚΑΣΤΑΜΟΝΗΣ εχει και ενα καλο συνεργειο εκει, αχρειαστο να 'ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα