Muchacho Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Διψηφιο νουμερο σε κομμωτη?Ουτε με σφαιρες... Ψαξε καλυτερα,σιγουρα θα βρεις καποιο φθηνο και καλο κομμωτηριο(it' over 9000).Εγω συνεχιζω να πηγαινω σε κλασσικο κουρεα-μπαρμπερη και πραγματικα απο τα συγχρονα κουρεματα δεν μπορει να κανει τιποτα αλλα αυτο δεν ειναι προβλημα γιατι στα μουστακια,κλασσικα χτενισματα κτλ κανει θαυματα.
kage Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 υπαρχουν και με 100-150ε αν ο "κομμωτης"στυλιστας κτλ ειναι "γνωστος" και θες να κουρευτεις απο τον ιδιο
efkola Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις αν κ ξεφυγατε σχεδον ολοι απο αυτο που ζητησα κ κανατε μια επιθεση στο πρωτο παιδι που postαρε κ μια γενικοτερη αναφορα.Εγω ο ιδιος ζητησα να προτεινετε συγκεκριμενο κομμωτηρια κ αυτο εκανε.Το αν εκανε διαφημιση ή οχι δυστυχως δεν το γνωριζω οπως κ κανεις δεν το γνωριζει για κανεναν σε ενα forum με τοσες χιλιαδες μελη...διαβαζει, "φιλτραρει"κ κρινει.Αν σκεφτομασταν ετσι, δε θα υπηρχε λογος υπαρξης για παρα πολλα topics. Eπισης, αν για καποιους τα 20 ή 25€ φαινονται πολλα μπροστα στα 8 ή τα 10, ειναι σεβαστο.Εγω δεν εχω προβλημα να τα δινω καθε 40-50 μερες αν αξιζει τον κοπο...και αυτο νομιζω πως πρεπει να γινει σεβαστο! Bkran ευχαριστω για την προταση, θα το κοιταξω! Δημητρη εχω κουρευτει παλιοτερα στο hairway Ν.Ιωνιας.Το καινουριο στο Κολωνακι δεν το ηξερα ;-) 2
gia_nnis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Πιο διαφήμιση, πεθαίνεις... Το κινητό τηλέφωνο και της οικίας σου διέφυγαν. Και επειδή είμαστε σε τεχνολογικό φόρουμ, βάλε και κανά email..... Και μια φορά πριν από χρόνια.....μιλάμε έχεις πολύ εμπειρία από την δουλειά του!!!!! κοιτα.. εκει πανε γνωστοι και φιλοι και εγω ειχα κουρευτει εκει μια φορα για δοκιμη γιατι τα λεφτα τα θεωρω πολλα για ενα κουρεμα..(Συνηθως δινω απο 7-12Ε) Η διαφορα ομως πια ειναι..? (τουλαχιστον για μενα) οτι τα κοινα κομμωτηρια(εως 12Ε) σε κουρευουνε απλα χωρις να σου κανουν μπροστα καποιο look αλλα και να τους το πεις οτι τα θελω ετσι.. δεν θα μπορεσουν να στο κανουν ή δεν θα στο κανουν οπως π.χ ο Ντινος. Εμενα οι περισσοτεροι κομμωτες μου λενε θα το δουμε.. φταινε οι φυτρε σου κ.α Εν κατακλειδι οπως και η κουτση Μαρικα πηρε διπλωμα και οδηγει.. ετσι και ο καθενας πηρε ενα ψαλιδι και το παιζει κομμωτης! ..και καλα κανουν.. οχι ομως σε αυτες τις τιμες.. αλλα απο 3 εως 6Ε μαξιμου. Εγω κουρευω 3 φιλους μου που δινανε απο 7-10Ε γιατι τα κουρευανε κοντα χωρις καποια απαιτηση στο μπροστινο μερος και δεν εχουν κανενα παραπονο.. απεναντιας μου λενε δεν υπαρχει καμια διαφορα σε σχεση με το κομμωτηριο! Το συμπερασμα μου ειναι οτι οι περισσοτεροι κομμωτες δεν αγαπανε την δουλεια τους και κουρευουν απλα(εμπορικα) χωρις να δωσουν καποιο στυλ στο μπροστινο μερος της κεφαλης(γιατι δεν ξερουν) ..μιλαω για το μεσο ορο γιατι μπορει να υπαρχει κομμωτης που να παιρνει π.χ 10Ε και να κανει γαμω τα κουρεματα..!
vk13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δε διαφωνώ ότι μπορεί να πληρώνεις το όνομα σε τέτοια κομμωτήρια αλλά μια φορά προσωπικά που είχα πάει σε ένα αρκετά ακριβό κομμωτήριο κάπου στον Άλιμο είχα μείνει αρκετά ευχαριστημένος. Ο τύπος ήταν επαγγελματίας ήξερε όντως να κουρεύει καλά και να φτιάχνει το μαλλί όπως το ζητάς με τα ανάλογα επαγγελματικά προιόντα στο τέλος. Δύσκολα έχω βρει κομμωτήριο σήμερα να κάνει τέτοια δουλειά, τα περισσότερα είναι πάμε στον επόμενο πελάτη, ειδικά αν πρόκειτε για αντρικό κεφάλι κουρεύουν λες και είναι μαλλί προβατίνας Ο επαγγελματίας που το κατέχει είναι άλλο πράγμα από την 20χρονη κοπελίτσα που μέχρι χθες κούρευε τη Μπάρμπη της. Σε κάποιες περιπτώσεις ισχύει το ότι πληρώνει παίρνεις για τόσο ακριβά κομμωτήρια. Πάντως και εγώ σε ένα συνοικιακό πάω που για τα δικά μου γούστα είναι οκ. Αντικειμενικά πάντως σε αντρικό κεφάλι κάποια δεν θα έπρεπε να ζητάνε πάνω από 5-6 ευρώ για τον τρόπο που κουρεύουνε.
leonidas_fs Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μια απορία που μου γεννήθηκε διαβάζοντας τα παραπάνω..Οι γνωστές κομμωτές τύπου Τρύφων Σαμαράς, Nicolas κτλ, πόσο παίρνουν για να σε κουρέψουν οι ίδιοι;; Κανα 100€?
Muchacho Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μια απορία που μου γεννήθηκε διαβάζοντας τα παραπάνω..Οι γνωστές κομμωτές τύπου Τρύφων Σαμαράς, Nicolas κτλ, πόσο παίρνουν για να σε κουρέψουν οι ίδιοι;; Κανα 100€? Απο τους ιδιους το λιγοτερο 100 και παντα με ραντεβου κτλ.Οσο για τις νυμφουλες,απο αυτες παιρνουν 4ψηφια ποσα.
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Προσωπικά το καλύτερο κούρεμα στην ζωή μου το έχω κάνει στα X-Studios στου Ζωγράφου. Ζήτησε τον Γρηγόρη, κόστος στα 23ε. Για εμένα που έχω δύσκολο μαλλί και σβέρκο που προσγειώνετε ελικόπτερο ο άνθρωπος μου έχει κάνει φοβερή δουλειά, από τα 10ε που έδινα παλιότερα δεν μετάνιωσα και ας είναι διπλάσια+. Eυχαριστημένοι και οι περισσότεροι φίλοι μου που κουρεύονται εκεί, φυσικά όμως δεν έχει δουλέψει σε όλους το ίδιο καλά, άλλος μου έχει πει ότι δεν είδε διαφορά από το κούρεμα των 10ε που έκανε παλιότερα, αλλά αυτή είναι η εξαίρεση. Να υπολογίζεις κούρεμα 1+ ώρα. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2013 από Th3Beh0ldeR
Timonkaipumpa Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μπαρμπέρης. 9€ μαζί με ξύρισμα. Στο τέλος σου βάζει Nivea και Μυρτώ στο πρόσωπο (και άμα λάχει και είναι μερακλής Μυρτώ και στα μαλλιά). Κάνει καλό κούρεμα και μπορείς να σχολιάσεις πολιτική επικαιρότητα. Τα ίδια ισχύουν σε όλους τους μπαρμπέρηδες. 1
silmarien Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μπαρμπέρης. 9€ μαζί με ξύρισμα. Στο τέλος σου βάζει Nivea και Μυρτώ στο πρόσωπο (και άμα λάχει και είναι μερακλής Μυρτώ και στα μαλλιά). Κάνει καλό κούρεμα και μπορείς να σχολιάσεις πολιτική επικαιρότητα. Τα ίδια ισχύουν σε όλους τους μπαρμπέρηδες. Μυρτώ Μυρτώ Μυρτώ Μυρτώ Μυρτώ Κλαίω Πάντα είχα στο μυαλό μου ότι η Μυρτώ είναι κολώνια για πτώματα
beatshooter Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Ειναι μερικοι για πολλες κλωτσες κ ζητανε κ ποσα για τα οποια πλεον ο μεσος ελλην δουλευει μια μερα..Βέβαια οσο υπάρχουν προβατα θα έχουμε κ λυκους.. 10ε τοσο ειναι το καρτελ εδω...κ δεν τα αξιζουν τα λεφτα τους αλλά βρισκουν κ τα κανουν.. 1
paoad Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Τι nivea και προδερμ. Ο δικός μου ο μάστορας έχει αλλάξει επίπεδο. Όταν τελειώνει το κούρεμα με ρωτάει -"ζελεδάκι να βάλουμε;" του απαντώ -"όχι, ευχαριστώ, έχω φάει" και μετά ο παπάρας παίρνει το dettol ( Site: αυτό , δεν κάνω πλάκα) και με ψεκάζει στο σβέρκο. 1
efkola Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Τελικά πήγα στο barber stories στον Πειραιά(Κουντουριώτου)..Εντυπώσεις μέτριες προς καλές.Τιμή 14 ευρώ για κούρεμα + δύο λουσίματα
atonioz Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 ξέρω ένα πολύ καλό κομμωτή βρίσκεται όμως στο ψυχικό (σε μεγάλο κομμωτήριο). Στείλε μου πμ για να μην θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση καθώς το αντρικό είναι κάπου 25-30 ευρώ. Για όλους εσάς που λέτε ότι 10 ευρώ και πολλά είναι, τελείως φιλικά το κάθε επάγγελμα έχει τις διαβαθμίσεις του. Μπορείς να πας μια Mercedes στο τοπικό συνεργείο για service 50-100 ευρώ αλλά αν το πας σε εξουσιοδοτημένο να πλερώσεις 150. Άλλη δουλειά ο ένας άλλη ο άλλος. Τέτοια παραδείγματα βρίσκω χιλιάδες ακόμα για την υπέρτατη κλεψιά να σου κάνει κάποιος format στο PC και back up που κάποια φιντάνια ζητάνε 30-50 ευρώ (για 1-2 ώρες δουλειάς). Και για να μην παρεξηγηθώ, προσωπικά κουρεύομαι μόνος μου από τα 22 μου (πλέον 30+) με 3-4 εξαιρέσεις όταν θέλω κάτι ιδιαίτερο φιλικά προς όλους
autoktonimenos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Οι Χρυσαυγιτες που κουρευονται αραγε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα