Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά την ενηλικίωση μου είχα δουλέψει για 5 μήνες με μισθό χαμηλότερο του βασικού. Τώρα που είμαι ωριμότερος (ηλικιακά), δηλώνω ότι αυτό στην Ελλάδα δεν πρόκειται να το ξανακάνω ποτέ. Συμφωνώ με το concept του εθελοντισμού (όταν δεν έχεις εμπειρία στον τομέα και είναι αναγκαία) αλλά αν το ξαναέκανα στην Ελλάδα θα ήταν για πολύ μικρό διάστημα. Μαξ δυο εβδομάδες, στις οποίες θα προσπαθούσα να μάθω όσα περισσότερα μπορώ παρά να πίνω καφέδες με τυρόπιτες.

Ο κύριος λόγος (για μένα) περιγράφεται παρακάτω:

κατι κοιλαράδες εργοδοτες να τα σφαζουν ολα και να τα μαχαιρωνουν μονο και μονο επειδη ειχαν διαφορετικη πορεια και δεν εγιναν ποτε ΔΥ γιατι αν γινοντουσαν ΑΛΛΑ θα λέγανε. Ειναι γελοιο να σου παραδιδει μαθηματα καποιος που απασχολει ανασφαλιστο προσωπικο και να σου λεει για το δημοσιο οταν το κλέβει.

Δυστυχώς η ιδέα του εθελοντισμού in Greece αποκτάει αρνητική προκατάληψη επειδή (α) το δήλωσε ένας πολιτικός, (β) οι, κατά πλειοψηφία, εργοδότες που το στηρίζουν κυρίως ψάχνουν θύματα. Τύποι που στη πραγματικότητα είναι ανίδεοι. Απλά ακολουθούν ένα καλό μοντέλο επιχειρηματικότητας που παράγει καλά αποτελέσματα και αυτο-ανακυρήχθηκαν παντογνώστες προσβάλλοντας (με την συμπεριφορά τους) την νοημοσύνη των υπολοίπων. Το μόνο που θα προσθέσω σε αυτό το θέμα είναι ότι ο εθελοντισμός μετριέται ως προϋπηρεσία στην Αγγλία. Θεωρώ πως σε κάποιους τομείς στην Ελλάδα συμβαίνει το ίδιο πράγμα. Δεν νομίζω να ενδιαφέρει τον εργοδότη περισσότερο το τι μισθό έπαιρνες παρά το κατά πόσο ξέρεις να εργαστείς εκεί που σε χρειάζεται.

δεν σου ζητησε κανενας τις συμβουλες σου ουτε να τον σωσεις.. 1,5 εκατομμυριο ανεργοι ειναι βλακες και συ εισαι ο ξυπνιος.. κανε μας τη χαρη

Φιλαράκι σορρυ κιόλας αλλά ζητάς από ένα άτομο να σου "σώσει" τους 1.5 εκ ανεργους; Γιατί δεν ζητάς το ίδιο πράγμα από τους πολιτικούς που ψήφιζες/ψηφίζαμε; Ξέχασα, αυτοί είναι για να μας βρουν μια θέση στο δημόσιο για εμάς ή τα εγγόνια μας. Κοινωνικοοικονομικές λύσεις απαιτούμε καθαρά από ιδιώτες γιατί .... τύφλα να έχει η διαστρέβλωση. Παρεπιπτόνως αμφιβάλλω αν ο CROM ψάχνει θύματα. Αν είχε επιχείρηση, μάλλον θα έτρεχε να βρει πελάτες παρά τζάμπα υπαλλήλους. Το μόνο που βλέπω εγώ είναι να δίνει κάποιες ιδέες βελτίωσης από ατομική σκοπιά και μόνο. Το μόνο αρνητικό είναι ότι αυτά βοηθάνε (περισσότερο) σε σοβαρές κοινωνίες, όχι σε μια χώρα που η διαφθορά χτυπάει κόκκινο.

• Απαντ. 334
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετά την ενηλικίωση μου είχα δουλέψει για 5 μήνες με μισθό χαμηλότερο του βασικού. Τώρα που είμαι ωριμότερος (ηλικιακά), δηλώνω ότι αυτό στην Ελλάδα δεν πρόκειται να το ξανακάνω ποτέ. Συμφωνώ με το concept του εθελοντισμού (όταν δεν έχεις εμπειρία στον τομέα και είναι αναγκαία) αλλά αν το ξαναέκανα στην Ελλάδα θα ήταν για πολύ μικρό διάστημα. Μαξ δυο εβδομάδες, στις οποίες θα προσπαθούσα να μάθω όσα περισσότερα μπορώ παρά να πίνω καφέδες με τυρόπιτες.

Ο κύριος λόγος (για μένα) περιγράφεται παρακάτω:

κατι κοιλαράδες εργοδοτες να τα σφαζουν ολα και να τα μαχαιρωνουν μονο και μονο επειδη ειχαν διαφορετικη πορεια και δεν εγιναν ποτε ΔΥ γιατι αν γινοντουσαν ΑΛΛΑ θα λέγανε. Ειναι γελοιο να σου παραδιδει μαθηματα καποιος που απασχολει ανασφαλιστο προσωπικο και να σου λεει για το δημοσιο οταν το κλέβει.

Δυστυχώς η ιδέα του εθελοντισμού in Greece αποκτάει αρνητική προκατάληψη επειδή (α) το δήλωσε ένας πολιτικός, (β) οι, κατά πλειοψηφία, εργοδότες που το στηρίζουν κυρίως ψάχνουν θύματα. Τύποι που στη πραγματικότητα είναι ανίδεοι. Απλά ακολουθούν ένα καλό μοντέλο επιχειρηματικότητας που παράγει καλά αποτελέσματα και αυτο-ανακυρήχθηκαν παντογνώστες προσβάλλοντας (με την συμπεριφορά τους) την νοημοσύνη των υπολοίπων. Το μόνο που θα προσθέσω σε αυτό το θέμα είναι ότι ο εθελοντισμός μετριέται ως προϋπηρεσία στην Αγγλία. Θεωρώ πως σε κάποιους τομείς στην Ελλάδα συμβαίνει το ίδιο πράγμα. Δεν νομίζω να ενδιαφέρει τον εργοδότη περισσότερο το τι μισθό έπαιρνες παρά το κατά πόσο ξέρεις να εργαστείς εκεί που σε χρειάζεται.

δεν σου ζητησε κανενας τις συμβουλες σου ουτε να τον σωσεις.. 1,5 εκατομμυριο ανεργοι ειναι βλακες και συ εισαι ο ξυπνιος.. κανε μας τη χαρη

Φιλαράκι σορρυ κιόλας αλλά ζητάς από ένα άτομο να σου "σώσει" τους 1.5 εκ ανεργους; Γιατί δεν ζητάς το ίδιο πράγμα από τους πολιτικούς που ψήφιζες/ψηφίζαμε; Ξέχασα, αυτοί είναι για να μας βρουν μια θέση στο δημόσιο για εμάς ή τα εγγόνια μας. Κοινωνικοοικονομικές λύσεις απαιτούμε καθαρά από ιδιώτες γιατί .... τύφλα να έχει η διαστρέβλωση. Παρεπιπτόνως αμφιβάλλω αν ο CROM ψάχνει θύματα. Αν είχε επιχείρηση, μάλλον θα έτρεχε να βρει πελάτες παρά τζάμπα υπαλλήλους. Το μόνο που βλέπω εγώ είναι να δίνει κάποιες ιδέες βελτίωσης από ατομική σκοπιά και μόνο. Το μόνο αρνητικό είναι ότι αυτά βοηθάνε (περισσότερο) σε σοβαρές κοινωνίες, όχι σε μια χώρα που η διαφθορά χτυπάει κόκκινο.

Φιλε. Στην σημερινή εποχη που καποιοι ζητουν ακομα και 300 ευρώ για να καλύψουν αναγκες και πολλοι απο αυτούς ΠΕΙΝΑΝΕ δεν μπορούν να πανε για μηνες αμισθι μονο και μονο για το ΙΣΩΣ τους προσλάβουν και να μην επιλεξουν εστω τα 500 ευρω που μπορούν να παρουν. Αν καποιος εχει καποιο εισόδημα και μπορει να καλύπτει τα εξοδα του καλως. Αλλα όχι ενας που εχει σπουδασει και έχει ξοδέψει χρήματα για τις σπουδές να κάνει επιπλέον εναν χρονο αμισθι δουλειά για το ΙΣΩΣ της υπόθεσης. Αλλο ω σημερινή εποχή και αλλι η εποχή πριν 2-3-4 χρονια πογ κάποιος ειχε την αβαντα να το κάνει
Δημοσ.

Φιλε. Στην σημερινή εποχη που καποιοι ζητουν ακομα και 300 ευρώ για να καλύψουν αναγκες και πολλοι απο αυτούς ΠΕΙΝΑΝΕ δεν μπορούν να πανε για μηνες αμισθι μονο και μονο για το ΙΣΩΣ τους προσλάβουν και να μην επιλεξουν εστω τα 500 ευρω που μπορούν να παρουν. Αν καποιος εχει καποιο εισόδημα και μπορει να καλύπτει τα εξοδα του καλως. Αλλα όχι ενας που εχει σπουδασει και έχει ξοδέψει χρήματα για τις σπουδές να κάνει επιπλέον εναν χρονο αμισθι δουλειά για το ΙΣΩΣ της υπόθεσης. Αλλο ω σημερινή εποχή και αλλι η εποχή πριν 2-3-4 χρονια πογ κάποιος ειχε την αβαντα να το κάνει

Την περίμενα τέτοιου είδους απάντηση.

Κλασικά insomniac-ή. Δηλαδή βεβιασμένη, με λανθασμένη κατανόηση κειμένου.

Έχω προαπαντήσει στη παράγραφο με τα bold.

Δημοσ.

Το εχω ξαναγράψει παραπάνω οτι ουσιαστικά εργασια αμισθι δεν υπάρχει πλην καποιων εξαιρέσεων.

Πολλες επιχειρήσεις επιδοτουνται ειτε για να προσλαβουν ατομα για πρακτικη ειτε ανεργους νεους. Γιατι προφανώς ολη η συζήτηση εχει να κανει με την ανεργια στους νεους και την αναγκη αποκτησης προϋπηρεσίας ωστε να μπορεσουν να βρούνε μια δουλειά στο μελλον ευκολότερα. Δεν μιλαμε να εισαι 40 χρονών και να δουλευεις τσαμπα.

Κατα τα αλλα οσο καποιος δεν εχει καποια φοβερη προϋπηρεσία ή εξειδίκευση αλλα εχει τουπε και υφακι τοσο πιο δυσκολα θα βρει δουλεια και τοσο πιο ευκολα θα μπορει να αντικαταταθει αν χρειαστεί.

• Like 1
Δημοσ.

Το εχω ξαναγράψει παραπάνω οτι ουσιαστικά εργασια αμισθι δεν υπάρχει πλην καποιων εξαιρέσεων.

Πολλες επιχειρήσεις επιδοτουνται ειτε για να προσλαβουν ατομα για πρακτικη ειτε ανεργους νεους. Γιατι προφανώς ολη η συζήτηση εχει να κανει με την ανεργια στους νεους και την αναγκη αποκτησης προϋπηρεσίας ωστε να μπορεσουν να βρούνε μια δουλειά στο μελλον ευκολότερα. Δεν μιλαμε να εισαι 40 χρονών και να δουλευεις τσαμπα.

Κατα τα αλλα οσο καποιος δεν εχει καποια φοβερη προϋπηρεσία ή εξειδίκευση αλλα εχει τουπε και υφακι τοσο πιο δυσκολα θα βρει δουλεια και τοσο πιο ευκολα θα μπορει να αντικαταταθει αν χρειαστεί.

Γιατι ρε συ? επένδυση για το μέλλον. Αμα ο αλλος θελει να ταισει το παιδι του θα του πει να περιμενει και να μην πεινάει βραχυπροθεσμα. Θα χορτασει μακροπροθεσμα χαχαχα 

Δημοσ.

Δε διαφωνώ μαζί σου γενικότερα (ούτε θεωρώ παράλογα και τα γραφόμενα του CROM στην τελική). Όμως η κουβέντα δε γίνεται μόνο για νέους (20 - 30 ετών) ανέργους, άσχετα που οι περισσότεροι συμμετέχοντες εδώ όντως έχουν -πάνω κάτω- τέτοιες ηλικίες.

Το πρόβλημα της ανεργίας λοιπόν προφανώς αφορά και 40χρονους οικογενειάρχες, οι οποίοι έχουν προϋπηρεσία στους τομείς τους, αλλά δεν προσλαμβάνονται για διάφορους λόγους. Για παράδειγμα σε θέσεις ανειδίκευτου προσωπικού, για ποιο λόγο να προτιμήσει κάποιος εργοδότης τον 40χρονο και όχι ένα πιτσιρικά μικρότερο των 25, ώστε να τον πληρώνει και λιγότερο;

Και μιας και έπιασα τα περί ανειδίκευτου προσωπικού: Σε μια δουλειά όπου πρέπει να κουβαλάς ξέρω' γω κασόνια (π.χ. αποθηκάριος, συνοδηγός σε μεταφορική), τι προϋπηρεσία χρειάζεται; Για ποιο λόγο; Υποθέτω πως ισχύει το ίδιο και για εργασίες που μαθαίνονται εύκολα και γρήγορα (π.χ. σε πρατήριο καυσίμων). Εγώ προσωπικά θεωρώ παράλογο το να λιώσω κουβαλώντας κασόνια για ένα χρόνο αμισθί, μόνο και μόνο για να δηλώσω "προϋπηρεσία" στον επόμενο εργοδότη. 

Γιατί ρε παιδιά, ακόμα και από τέτοιες δουλειές πέφτουνε άκυρα. Υπάρχει τεράστια προσφορά στην αγορά εργασίας, πως να το κάνουμε δηλαδή;  

Η λογίστρια που χρησιμοποιείτε ως παράδειγμα, να το δεχτώ. Ας δουλέψει και μερικούς μήνες τζάμπα, αν βέβαια αντέχει η τσέπη της και δεν έχει στόματα να ταΐσει. Είναι σαφώς προτιμότερο το να εξοικειωθεί έστω κι έτσι με το αντικείμενό της, από το να κάθεται σπίτι και να βλέπει τούρκικα σήριαλ.

• Like 4
Δημοσ.

Γιατί ρε παιδιά, ακόμα και από τέτοιες δουλειές πέφτουνε άκυρα. Υπάρχει τεράστια προσφορά στην αγορά εργασίας, πως να το κάνουμε δηλαδή;  

Σωπα ρε θα φας και ακυρο στην τσαμπα εργασια? μωρε μπραβο έχουμε φτασει σε τέτοια κατασταση? πωπω πως την γλίτωσα. 

Αυτα που γραφει καποιος περι αμισθι εργασιας τωρα ενταξει ας μην κοροιδευομαστε ειναι λογικα μονο αν εχει δικια του επιχειρηση ειναι τσίπης δεν υπολογιζει τον εργαζομενο καθολου και θελει να την βγαλει στο τσάμπα με υποσχεσεις προυπηρεσιας. Υπάρχουν και αλλες διεξοδοι πολυ καλυτερες και αξιοπρεπεστερες απλα ορισμενοι φοβουνται να τολμησουν ε οποτε πας σε βλεπει ψαρωμενο και αρχιζει τα κολπα του. Σου λεει χαζουλης ειναι αυτος θα τον εκμεταλευτουμε εχει αναγκη.

Και στους δικηγορους το ιδιο παιζει πανε να δουλεψουν αρχικα χωρις προυπηρεσια σε καποιο γραφειο αλλα δεν εχω ακουσει να μην πληρωνεται κανεις. Οι λογιστες δεν ξερω πως την εχουν δει αλλα εν αναγκη αλλαξε κλαδο χαχαχα ειναι μεγαλη κοροιδια να βγαζεις δουλεια στον αλλον και να μην παιρνεις φραγκο με την δικαιολογια οτι εισαι νεος ενω αυτος να βγαζει 50αρικα και απο την δικη σου δουλεια. Ειναι μεγαλο κοροιδο οποιος το δεχτει αυτο παιδια ειλικρινα μην ακουτε σαχλαμαρες και μην φοβάστε θα βρεθει ακρη απλα θελει υπομονη και ψάξιμο.

Εδω άνθρωποι πεινάνε και δεν εχουν να πληρώσουν το ρευμα και ο άλλος τους λεει να πανε να δουλέψουν αμισθι για ΙΣΩΣ, ΑΝ βρουν εργασια μετα ΜΠΑΣ, ΙΣΩΣ τους προσλάβουν..

Δεν τους ενδιαφερει ρε φιλε αρκει αυτοι να κυκλοφορουν ακομα με το τζιπ και να κανουν επιδειξη. Δε βαριεσαι καποια στιγμη γυρναει ο τροχος η πλακα θα εχει να καταληξει ενας τέτοιος να ερθει μετα απο καιρο και χρονια να ζητησει δουλεια ή καποια χάρη απο σενα και τοτε να θυμασαι οτι ηθελε να του δουλεψεις τσαμπα και να σε εκμεταλευτει ετσι και να σου παιζει μπινιες....

Κυριε λυπαμαι δεν εχετε προυπηρεσια.... μαααα ειχα δικια μου επιχειρηση και απλα εκλεισε... εεε με συγχωρειτε αλλα δεν αναγνωριζουμε προυπηρεσια επιχειρησεων που έχουν κλεισει και ειναι απολυτα λογικο δεν νομιζετε? αμα ησασταν καλος δεν θα σας εκλεινε. 

Εναν μισθο δεν ειναι ικανοι να δωσουν σε εναν εργαζομενο ο ΔΥ αν τα ξυνει τους μάρανε. 

Δημοσ.

Σωπα ρε θα φας και ακυρο στην τσαμπα εργασια? μωρε μπραβο έχουμε φτασει σε τέτοια κατασταση? πωπω πως την γλίτωσα. 

Όχι ρε αρχηγέ μου, λάθος κατάλαβες. Εννοώ πως τρως άκυρο ακόμα και από εργασίες όπου δεν απαιτείται κάποια εξειδίκευση. Γι' αυτό αναφέρθηκα π.χ. σε θέσεις αποθηκάριου. Για να το διευκρινίσω και αυτό, δε μιλάω για μανατζαραίους και logistics προϊσταμένους. Μιλάω για φάση "πάρει κασόνι από φορτηγό, κουβαλήσει κασόνι σε αποθήκη".

Ε, σε τέτοιες δουλειές δεν τίθεται θέμα εμπειρίας και προϋπηρεσίας, πως να το κάνουμε; Δε θες πτυχίο για να κουβαλάς σακιά πατάτες. Άμα δουλεύεις έτσι και δε σε πληρώνουν, δεν είσαι "ειδικευόμενος" ή "υπό δοκιμή", είσαι απλά σκλάβος - τελεία και παύλα.

Σόρυ πάντως αν δεν ήμουν αρκετά σαφής.

Δημοσ.

Όχι ρε αρχηγέ μου, λάθος κατάλαβες. Εννοώ πως τρως άκυρο ακόμα και από εργασίες όπου δεν απαιτείται κάποια εξειδίκευση. Γι' αυτό αναφέρθηκα π.χ. σε θέσεις αποθηκάριου. Για να το διευκρινίσω και αυτό, δε μιλάω για μανατζαραίους και logistics προϊσταμένους. Μιλάω για φάση "πάρει κασόνι από φορτηγό, κουβαλήσει κασόνι σε αποθήκη".

Σόρυ πάντως αν δεν ήμουν αρκετά σαφής.

Εγω ακομα δεν εχω καταλαβει πως κανει η καθε εταιρεια της προσληψεις της παντως οχι πως με ενδιαφερει αλλα λεμε τωρα. Παλια που έψαχνα... οποτε ηθελαν σου απαντουσαν μερικες δεν εκαναν αναφορα καν στο τι προσφερουν μονο απαιτησεις ειχαν στην αγγελια γενικα μια κατασταση παναγια βοηθα και σε ποιον θα πέσω επικρατουσε. Το μεσημερι ακουγα στις ειδησεις ο αλλος λεει ειπε στον εργαζομενο να υπογραψει πως ελαβε δωρο ενω δεν εχει λαβει.... απατεωνες δηλαδη και ψευτες. Σε βαζει να υπογραψεις ψέμματα εργατικος μεσαίωνας αλλοι ειναι απλήρωτοι... τι ειναι αυτα ρε

Δημοσ.

Και μιας και έπιασα τα περί ανειδίκευτου προσωπικού: Σε μια δουλειά όπου πρέπει να κουβαλάς ξέρω' γω κασόνια (π.χ. αποθηκάριος, συνοδηγός σε μεταφορική), τι προϋπηρεσία χρειάζεται; Για ποιο λόγο; Υποθέτω πως ισχύει το ίδιο και για εργασίες που μαθαίνονται εύκολα και γρήγορα (π.χ. σε πρατήριο καυσίμων). Εγώ προσωπικά θεωρώ παράλογο το να λιώσω κουβαλώντας κασόνια για ένα χρόνο αμισθί, μόνο και μόνο για να δηλώσω "προϋπηρεσία" στον επόμενο εργοδότη. 

Φυσικα σε τετοιες δουλειες δεν χρειαζεται προυπηρεσια και δεν θα σου τη ζητησει κανενας. Πλατες να εχεις και εισαι κομπλε...

Οταν μιλαω για προυπηρεσια εννοω προφανως σε δουλειες που οντως χρειαζεται προυπηρεσια. Οπως στο παραδειγμα του λογιστικου γραφειου (το ξεσκισαμε το λογιστικο :-D ). Και τετοιες δουλειες ειναι συνηθως αυτες που ''σπουδαζονται''. Για αποφοιτους ΤΕΙ, ΑΕΙ μιλαω επομενως κυριως. Οχι για δουλειες ''χαμαλη''...

Και επισης οταν λεω να δουλεψεις αμισθι εννοω προφανως στο αντικειμενο που εχεις σπουδασει και στο οποιο θελεις να απασχοληθεις. Οχι οπου να ναι...

• Like 1
Δημοσ.

Εγω ακομα δεν εχω καταλαβει πως κανει η καθε εταιρεια της προσληψεις της παντως οχι πως με ενδιαφερει αλλα λεμε τωρα. Παλια που έψαχνα... οποτε ηθελαν σου απαντουσαν μερικες δεν εκαναν αναφορα καν στο τι προσφερουν μονο απαιτησεις ειχαν στην αγγελια γενικα μια κατασταση παναγια βοηθα και σε ποιον θα πέσω επικρατουσε. Το μεσημερι ακουγα στις ειδησεις ο αλλος λεει ειπε στον εργαζομενο να υπογραψει πως ελαβε δωρο ενω δεν εχει λαβει.... απατεωνες δηλαδη και ψευτες. Σε βαζει να υπογραψεις ψέμματα εργατικος μεσαίωνας αλλοι ειναι απλήρωτοι... τι ειναι αυτα ρε

Αφού το ξέρουν καλή φάση.

Πιο παλιά ήμουνα σε μια δουλειά που δεν ξέραμε οτι έπρεπε να παίρναμε 5000 ευρώ το εξάμηνο ο καθένας απο την μητρική (αγγλική) εταιρία... Φυσικά η αγγλική εταιρία τα έδινε κάθε εξάμηνο.

Ελλαδα και ελληνικα αφεντικά. Τι να πεις.

• Like 2
Δημοσ.

Πως ακριβώς γίνεται αυτή η "εθελοντική" εργασία;

Σε εστιατόριο πχ, όταν πλακώνει επιθεώρηση (ναι συμβαίνει), πρέπει να είναι όλοι με πρόσληψη, όχι στον αέρα. Και για να γίνει πρόσληψη, δεν πρέπει να πληρώνεσαι ένα ελάχιστο μισθό και ένσημα κτλ;

Δημοσ.

Σε εστιατόριο πχ, όταν πλακώνει επιθεώρηση (ναι συμβαίνει), πρέπει να είναι όλοι με πρόσληψη, όχι στον αέρα. Και για να γίνει πρόσληψη, δεν πρέπει να πληρώνεσαι ένα ελάχιστο μισθό και ένσημα κτλ;

Πλακα πλακα μπορεις να του κάνεις και καμια καλη καρφωτή να τον τσακίσουν ... καλο συστηματακι και αυτο. Αυτος να σου λεει αυτα που λεει και ο CROM και εσυ να του λες μεγαλε δεν ξερω τι θα κανεις ή μου τα σκάς ή φευγεις καρφωτός και ασε τις θεωριες τωρα. Τις έχουμε ξανακουσει χαχαχ

Δημοσ.

Η μαύρη -και συχνά απλήρωτη- εργασία πως γίνεται; Δε σε ειρωνεύομαι, το point μου πιστεύω το πιάνεις. ;)

Δημοσ.

Η μαύρη -και συχνά απλήρωτη- εργασία πως γίνεται; Δε σε ειρωνεύομαι, το point μου πιστεύω το πιάνεις. ;)

Γινεται απο αυτους που τους πειράζει ο δημοσιος τομέας ... οι δυ κατέστρεψαν την χώρα ενω ο ιδιωτικος τομέας την φτιάχνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...