Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σας...θα ηθελα να μεινω Μελβουρνη η Συδνει..και στις δυο περιοχες πιστευω ειναι καλα...τι προτεινετε εσεις ομως ?? επισης τι αλλο χρειαζομαι για να μεινω εκει ?? κοστος ζωης ? μπορω ευκολα να βρω δουλεια αν εχω τελειωσει ενα ΤΕΙ με αντκειμενο στις ανθρωπιστικες επιστημες και συγκεκριμενα στο κομματι της επαγγελαμτικης επικοινωνιας πανω στις επιχειρισεις  ?? ..η οποιαδηποτε αλλη δουλεια στην αρχη ωστε να βγαλω τα προς το ζην ?? ...οποιαδηποτε συμβουλη δεκτη..δε γνωριζω πολλα-σχεδον τιποτα επι του θεματος..οποτε αρχιζουμε απο την αρχη .. ειμαι νεος χωρις γυναικα παιδια γενικοτερα οικογενεια..Σας ευχαριστω παρα πολυ

Επεξ/σία από brucel
Δημοσ.

Δεν είναι τόσο εύκολο να πας.

Εδώ θα βρεις απαντήσεις για ότι ψάχνεις, μόνο όρεξη να έχεις να διαβάσεις:

http://www.patriotaki.net/%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%85%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1-71/

σ  ευχαριστω..γνωριζεις για ποιον λογο εχει γινει δυσκολη η μεταναστευση για τηνΑυστραλια ?? εγω που δεν ειμαι μηχανικος και ασχολουμαι με τις ανθρωπιστικες επιστημες ??

Δημοσ.

οχι ρε παιδια δε νομιζω πως ειναι τοσο φρικτα τα πραγματα...σιγουρα υπαρχει κ αλλος τροπος...ας τα παρουμε λιγο απο την αρχη και απ ολες τις πλευρες..

Δημοσ.

λοιπόν τρεις τρόποι υπάρχουν για μετανάστευση

1. έχεις κοντινότατους συγγενείς

2. έχει ήδη βρει δουλειά εκεί (έχεις εργοδότη)

3. πας μαύρος (δουλεύεις μαύρα + κάνεις καθημερινά προσευχές)

Δημοσ.

λοιπόν τρεις τρόποι υπάρχουν για μετανάστευση

1. έχεις κοντινότατους συγγενείς

2. έχει ήδη βρει δουλειά εκεί (έχεις εργοδότη)

3. πας μαύρος (δουλεύεις μαύρα + κάνεις καθημερινά προσευχές)

σ ευχαριστω πολυ...αν οι συγγενεις σου δεν ειναι πολυ κοντινοι ?? π.χ αν εχω κατι συγγενεις ειναι συγγενεις απο την θεια της μητερας μου ?? επισης ειναι ευκολο να βρω δουλεια εκει ?? και ειδικα πριν παω ??  αα ! και οι συγγενεις τι πρεπει να κανουνε για εμενα απο την αυστραλια??

Δημοσ.

το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι μέσω των συγγενών να πας διακοπές ανιχνεύοντας δουλειές που αρμόζουν στα πτυχία σου.

Είναι πολύ δύσκολα ΑΛΛΑ στην Αυστραλία υπάρχουν ένα κάρο Έλληνες, μοίραζε τα βιογραφικά σου παντού. 

Δημοσ.

Δεν ειναι τοσο απλα νομιζω οτι πρεπει ηδη να εχεις βρει εργοδοτη που θα σε ζητησει να πας...!!!

Θεωρω οτι η Αυστραλια ειναι πολυ μακρια για μεταναστευση εκτος αν καποιος δεν αφηνει τιποτα πισω...!

Καποτε ηταν προτυπο χωρας στο θεμα λειτουργειας της παιδειας την ιατροφαρμακευτικη καλυψη κ.τ.λ τωρα λογω υπερβολικης μεταναστευσης(πολλων γραμμενων στο ταμειο ανεργειας και λιγοτεροι να δουλευουν) εχουν χαλασει τα πραγματα...!!!

Πανακριβα τα σπιτια και γενικα ακριβη ζωη αλλα σε συγκριση με τους μισθους τους καπου υπαρχει ισσοροπια...τωρα τελευταια ακουσα οτι η τιμη των τσιγαρων ειναι τριπλη απο εδω...!

Γενικα ειναι μια χωρα οπου ζεις με προγραμμα(κατι δυσκολο για ελληνες)και φυσικα καμια σχεση οι φυσικες ομορφιες της χωρας μας με τα τεχνικα τα δικα τους...ειδα ενα νησι που πανε διακοπες(κανγκουρου αιλαντ)και μουρθε εμετος...οι περισσοτεροι πανε τυνησια...!

Δημοσ.

Καλησπερα σας...θα ηθελα να μεινω Μελβουρνη η Συδνει..και στις δυο περιοχες πιστευω ειναι καλα...τι προτεινετε εσεις ομως ?? επισης τι αλλο χρειαζομαι για να μεινω εκει ?? κοστος ζωης ? μπορω ευκολα να βρω δουλεια αν εχω τελειωσει ενα ΤΕΙ με αντκειμενο την  επικοινωνια ?? δηλαδη Δημοσιες Σχεσεις και Επικοινωνια..η οποιαδηποτε αλλη δουλεια στην αρχη ωστε να βγαλω τα προς το ζην ?? ...οποιαδηποτε συμβουλη δεκτη..δε γνωριζω πολλα-σχεδον τιποτα επι του θεματος..οποτε αρχιζουμε απο την αρχη .. ειμαι νεος χωρις γυναικα παιδια γενικοτερα οικογενεια..Σας ευχαριστω παρα πολυ

Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις στο εαυτό σου είναι να έχεις μη ρεαλιστικές προσδοκίες.

Κάτσε πχ και σκέψου ειλικρινά ... γιατί να προσλάβει κάποιος στην Αυστραλία έναν απόφοιτο από την Ελλάδα που δεν είναι καν native speaker ?

Εσύ αν ήσουν δντης σε μια εταιρεία στην Ελλάδα θα έπερνες στο τμήμα δημοσιων έναν ξερο-γω Βολιβιανό ή έναν Φιλιπινέζο ?

δες τι μπορείς να κάνεις ρεαλιστικά στην Αυστραλία και συνέχισε.

• Like 1
Δημοσ.

Από ότι ακούω από ένα φίλο μου, δύσκολα τα πράγματα Αυστραλία. Το κόστος στις αστικές περιοχές του Σίδνεϋ είναι τεράστιο. Θα πρέπει να μένεις σε προάστιο/ κωλοχώρι μακρία από τον πολιτισμό. Η βίζα είναι δύσκολο να βγει και θα τη χρυσοπληρώσεις. Δουλειές υπάρχουν άμα είσαι νόμιμος, αλλά αυτές που σου εξασφαλίζουν ένα αξίολογο τρόπο ζωής είναι δύσκολο να βρεθούν, ειδικά για μη Αυστραλούς.

Δημοσ.

οχι ρε παιδια δε νομιζω πως ειναι τοσο φρικτα τα πραγματα...σιγουρα υπαρχει κ αλλος τροπος...

...σαφώς και υπάρχει. Δύο βασικές προϋποθέσεις υπάρχουν για την εφαρμογή του:

1) Να έχεις ΜΕΓΑΛΗ αντοχή και

2) να μη φοβάσαι τους καρχαρίες.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...