Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να αγοράσω ένα τραπέζι ping pong.

Θέλω να το αγοράσω με όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα γίνεται.

Έψαξα στο skroutz και βρήκα αυτό http://www.skroutz.gr/s/3157277/Sponeta-2-72i-Indoor.html.

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο ή να κάνετε κάποιο σχόλιο;

Ευχαριστώ. :-)

Δημοσ.

Γραφείο ΙΚΕΑ που το πήρα για τραπέζι κουζίνας και κατέληξε ping pong 40 ευρώ (4x2.5€ τα πόδια, 30€ η επιφάνεια). Ρακέτες δυχτάκι μπαλάκιa Τζάμπο 5 ευρώ.

Pingpong_zpsec3aa4cb.jpg

Βέβαια καμία σχέση οι διαστάσεις με το τραπέζι του ping pong αλλά αν το θέλεις για τον χαβαλέ είναι μια οικονομική λύση..

Δεν ξέρω πόσο μπορεί να κοστίζει μια επιφάνεια στις διαστάσεις του τραπεζιού του ping pong.

Δημοσ.

ή να κάνετε κάποιο σχόλιο;

Ευχαριστώ. :-)

Ναι  παρε ενα φυλλο μελαμινης , μερικα δοκαρια ,και να τη η φθηνη κατασκευη  :-)

• Like 1
Δημοσ.

Γραφείο ΙΚΕΑ που το πήρα για τραπέζι κουζίνας και κατέληξε ping pong 40 ευρώ (4x2.5€ τα πόδια, 30€ η επιφάνεια). Ρακέτες δυχτάκι μπαλάκιa Τζάμπο 5 ευρώ.

Pingpong_zpsec3aa4cb.jpg

Βέβαια καμία σχέση οι διαστάσεις με το τραπέζι του ping pong αλλά αν το θέλεις για τον χαβαλέ είναι μια οικονομική λύση..

Δεν ξέρω πόσο μπορεί να κοστίζει μια επιφάνεια στις διαστάσεις του τραπεζιού του ping pong.

Αυτό έχω πάρει και εγώ για το PC  :P  B)

Σαν ιδέα αυτό που έδωσε ο Par1s* είναι πολύ καλή (έτσι γίνεσαι και καλύτερος λόγο μικρότερης επιφάνειας :P). Αλλά μπορείς να κάνεις και το αντίθετο. Να πάρεις τραπέζι του ping-pong και να το κάνεις και τραπεζαρία άμα έχεις μεγάλο χώρο.

Πάντως υπάρχουν και ποιο φθηνά τραπέζια... :)

Δημοσ.

Θα ήθελα το τραπέζι να είναι στις διαστάσεις που είναι ένα κανονικό τραπέζι πινγκ-πονγκ.

Το τραπέζι έχει μήκος 274cm, πλάτος 152.5cm και ύψος 76cm. Χωρίζεται σε δύο μέρη από το φιλέ που χωρίζει το τραπέζι σε δύο γήπεδα. Το φιλέ έχει ύψος 15.25cm και εκτείνεται 15.25cm πέρα από κάθε πλευρά του τραπεζιού.

Πηγή:wikipedia

Και απ'ότι φαίνεται θα κάνω ότι έκανε και ο Par1s.

Θα κάνω μια βόλτα από τα ΙΚΕΑ αλλά θα βρω τραπέζι ακριβώς όπως και το παραπάνω;Όταν λέω ακριβώς δεν πειραζει πχ το 274 να είναι 270.

Δημοσ.

Τόσο μεγάλο δεν νομίζω να βρεις... Απλά ο Par1s σου έδειξε μια οικονομικότερη λύση. Τώρα άμα θες ακριβός διαστάσεις ή θα πας σε ξυλουργείο και θα πάρεις ένα φθηνό ξύλο + πόδια από το IKEA ή πας στα ειδικά τραπέζια του ping-pong...

• Like 1
Δημοσ.

Τραπέζι το σκέφτηκα και δεν θα πάρω.Είναι πολλά τα λεφτά και μπορώ να πάρω ένα τραπέζι κανονικό,ένα φιλέ και έτσι έρχεται πολύ οικονομικότερα.Πάω να ψάξω και σε άλλες σελίδες (praktiker,leroymerlin) κ.λ.π για κανά τραπέζι.Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο ή πρόταση γράψτε από κάτω.Ευχαριστώ. :-)

Δημοσ.

Ψάξε και σε αγγελίες, από κάνα μπιλιαρδάδικο που θα έχει κλείσει κλπ., κάτι μπορεί να πετύχεις.

Δημοσ.

Έχω φτιάξει με τον αδερφο μου τραπέζι πινγκ πονγκ 2 φορές. Την δεύτερη με "επαγγελματικές" προδιαγραφές. Για τραπέζι δεν χρειάζεσαι μελαμίνη αλλά hdf το οποίο είναι το ιδανικό. Σίγουρα άν έχεις ένα average skill το φτιάχνεις άνετα το τραπέζι. Το κύριο θέμα είναι να έχεις χώρο αποθήκευσης για τον χειμώνα, μακρυά από υγρασίες κλπ.

Δημοσ.

Eγω παντως ψηθηκα με την κουβεντα και με 25 Ε πηρα ενα φυλλο μελαμινης 200 cm x 110 cm  , ειχα και μια ντουλαπιερα που απο σατανικοαπιστευτη συμπτωση ηταν ακριβως στο επιθυμητο υψος ,παρα δυο ποντους , οσο και η μελαμινη.Και ενα 5 ευρω τα λοιπα απο jumbo.Aντε καλα καρφια να εχουμε  :-) .Mε ενα 50αρικο καποιος το φτιαχνει .Με ενα 100αρι + το φτιαχνει και κουκλι , στιβαρο σαν επιπλο .Παντα για εσωτερικο χωρο

Για τραπέζι δεν χρειάζεσαι μελαμίνη αλλά hdf το οποίο είναι το ιδανικό.

Ποσο παει το μετρο ?

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι μέτρο. 70 είχαμε πάρει το "κομμάτι" που έβγαλε το τραπέζι και ένα εξτρά κομμάτι για "προπονητικό". Τι πάχος έχει η μελαμίνη; Τα μέτρα είναι μικρά πάντως, μίνι ping pong έκανες :P

Δημοσ.

Λογω χωρου ,σε ενα ψιλοελευθερο δωματιο μετα απο τρελη κιολαςεσωτερικη μετακομιση που εκανα  ,Δεν ειναι μινι βρε συ  :-D ,276 ειναι το κανονικο.Θελεις και να εχεις χωρο και να κινεισαι .Η ριζοσπαστικη κινηση θα ηταν ενα κανονικο μαζι με ενα μπιλιαρδο στο σαλονι, και σκαμπουδακια γυρω γυρω.Καναπεδες και δεν ξερω τι,μεσω στον συντηρητισμο εχουμε βουτηχθει  :(

Δημοσ.

δεν πάω για nerd alert αλλά 37 εκατοστά μείον σε μήκος στην κάθε πλευρά και 21.25 σε πλάτος, πρέπει να είσαι κινέζος για να παίξεις να'ουμ. Αλλά οκ, μπράβο σου που το έκανες εφόσον αυτό είχες στη διάθεσή σου από χώρο και καλά topspin :P

Δημοσ.

δεν πάω για nerd alert αλλά 37 εκατοστά μείον σε μήκος στην κάθε πλευρά και 21.25 σε πλάτος, πρέπει να είσαι κινέζος για να παίξεις να'ουμ. 

Aυτοι θελουν 10 μετρα  :-D

Δημοσ.

διόρθωση* http://en.wikipedia.org/wiki/Medium-density_fibreboard πήραμε γιατί το hdf θα ήταν ΠΟΛΥ γρήγορο για ping pong\

καλά, επειδή το βιντεάκι το βλέπω και παλιό παίζει να είναι πριν την αλλαγή της μπάλας από 30mm σε 40mm. Καλή διασκέδαση :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...