Salonikios933 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μέσα στον τόνο έχει και φασόλια; Καλα τι πήρες ρε; Τους πήρες και τα σώβρακα αχχααχ απο ολα εχει ! Καροτο,πιπεριες και διαφορα αλλα! Φοβερος !
zynif Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Το λάδι ή το νερό που έχει μέσα η κονσέρβα όμως πόσο ασφαλές είναι ;
Salonikios933 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Το λάδι ή το νερό που έχει μέσα η κονσέρβα όμως πόσο ασφαλές είναι ; Ε γιαυτο ρωταω...
Liverpool89 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μην μασατε ρε.....Το πολυ πολυ να αφοδευεται μετα απο το στομα....χα.χ.α.χχ..χα.χα.χ.χ.αχ.χ.α.χ 4
gigisoni Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Ο τόνος του lidl παρασκευή στο Εκουαδόρ λέει, μόλις το κοίταξα.
nicoc89 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 καλός ειναι , έχω φάειμη γινόμαστε και υπερβολικοί ... πάντως αναρωτιόμουν πως θα ειναι για το ζώο να μεγαλώνει βλέποντας Γιαπωνες και μετά να βλέπει να το τρώει κάτι διαφορετικόκάποιος άνθρωπος που δε μοιάζει με αυτά που έχει δειπιστευω θα ειναι ο απόλυτος τρόμος. ..
Salonikios933 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Ο τόνος του lidl παρασκευή στο Εκουαδόρ λέει, μόλις το κοίταξα. καλα οτι να ναι...Ελληνικος τονος δηλαδη δεν παιζει να υπαρχει ;
Demon13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Ο τόνος του lidl παρασκευή στο Εκουαδόρ λέει, μόλις το κοίταξα. Υπάρχει ο κανονικός και ο καπνιστός. 2 είναι αχχααχ απο ολα εχει ! Καροτο,πιπεριες και διαφορα αλλα! Φοβερος ! Πόσο έκανε; Θα πάω να πάρω.
Pablo_Hasan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 καλα οτι να ναι...Ελληνικος τονος δηλαδη δεν παιζει να υπαρχει ; υπάρχει αλλά όχι σε κονσερβες
Salonikios933 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Υπάρχει ο κανονικός και ο καπνιστός. 2 είναι Πόσο έκανε; Θα πάω να πάρω. 1,40 νομιζω ; Δεν θυμαμαι. Παντως καλη τιμη ειναι !
Gtr34 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Σαρδελιτσα ,φρεσκια φθηνη και πλουσια σε ω3 αντι για κονσερβα . 1
tsifotis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 πάντως αναρωτιόμουν πως θα ειναι για το ζώο να μεγαλώνει βλέποντας Γιαπωνες και μετά να βλέπει να το τρώει κάτι διαφορετικό κάποιος άνθρωπος που δε μοιάζει με αυτά που έχει δει πιστευω θα ειναι ο απόλυτος τρόμος. .. Hunter S Thomson VS νικοκ Ο πρωτος ειχε γραφομηχανη! 0-1
deesnider Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Απλα ρωτησα, μου φανηκε περιεργο. ΚΑλα ολοι νομιζουν κανω πλακα. Αλλα ποτε δεν ειχα δει οτι ειναι ταυλανδεζικος τονος ! Προσωπικά, δε νομίζω ότι κάνεις πλάκα, ειλικρινά. Απλώς δε μπορώ να καταλάβω το λόγο για τον οποίο σού φάνηκε περίεργο το όλο θέμα. Μπορείς να το κάνεις πιο σαφές, έτσι για την κουβέντα και μόνο; Θεωρούσες π.χ. ότι δεν υπάρχει το συγκεκριμένο ψάρι στη συγκεκριμένη χώρα; Κάτι άλλο; (Επαναλαμβάνω: Δεν ειρωνεύομαι. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το λόγο.)
Salonikios933 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Προσωπικά, δε νομίζω ότι κάνεις πλάκα, ειλικρινά. Απλώς δε μπορώ να καταλάβω το λόγο για τον οποίο σού φάνηκε περίεργο το όλο θέμα. Μπορείς να το κάνεις πιο σαφές, έτσι για την κουβέντα και μόνο; Θεωρούσες π.χ. ότι δεν υπάρχει το συγκεκριμένο ψάρι στη συγκεκριμένη χώρα; Κάτι άλλο; (Επαναλαμβάνω: Δεν ειρωνεύομαι. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το λόγο.) καλησπερα ! Ναι αυτο ακριβως,ενταξει δεν ειμαι και ειδικος για το ψαρι τονο απλα δεν περιμενα να παρασκευαζεται εκει ! Ας πουμε για κινα θα μου ηταν πιο λογικο !
kage Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 βασικα ο τονος χρησιμοποιειται στο σουσι αρα ειναι λογικο να ρχονται απο κει αρκετα κιλα(υπαρχουν αρκετες εταιρειες χονδρικης)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα