efkola Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Τι άλλο θα ακούσουμε χριστουγεννιάτικα... http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63939110 1
michael92 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ πάντως αν ήμουν πολυεθνική θα έλεγα σταματάω να πουλάω σε τριτοκοσμικές χώρες και θα απέσυρα τα προιόντα μου από την Ελληνική αγορά. Δικαιολογημένο ένα σαμποτάζ αγανάκτησης αλλά μέχρι ένα σημείο. Όλα έχουν ένα όριο και αυτό το ξεπέρασε. Εάν κάποιος το καταναλώσει αυτοί θα φέρουν την ευθύνη και κανείς άλλος. 2
gatokoritso Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Οτι να ναι μαλακες. Αν ξεφυγει κάνα μπουκάλι και πιει κάνα παιδάκι να σας δω τι θα λέτε. Ελπίζω για το καλό όλων να είναι απλά μια κακογουστη μπλοφα. 4
Porg Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δεν θα είναι ένα απλό παιδάκι αλλά ένας λούμπεν μικροαστός που στήριζε τον καπιταλισμό και τις πολυεθνικές του κεφαλαίου οι οποίες καταπιέζουν τα ταξικά αδέρφια μας Η πάλη για την ανατροπή της πλουτοκρατίας δεν θα είναι αναίμακτη. 4
Ntinaras Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ πάντως αν ήμουν πολυεθνική θα έλεγα σταματάω να πουλάω σε τριτοκοσμικές χώρες και θα απέσυρα τα προιόντα μου από την Ελληνική αγορά. Δικαιολογημένο ένα σαμποτάζ αγανάκτησης αλλά μέχρι ένα σημείο. Όλα έχουν ένα όριο και αυτό το ξεπέρασε. Εάν κάποιος το καταναλώσει αυτοί θα φέρουν την ευθύνη και κανείς άλλος. οσο τριτοκοσμικη και να ειναι η ελλαδα,παραμενει μια τεραστια αγορα για τη κοκα κολα... 1
Liverpool89 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Ξερω ατομο που πινει μια κοκακολα 1.5 λιτρο καθε μερα... Οντως η Ελλαδιτσα στηριζει καλα την εν λογο εταιρια.. Ειναι ενα προιον μαζικης καταναλωσης ειδικα τωρα στις γιορτες.. Πολυ επικινδυνο αν εγινε κατι τετοιο. Τεραστια ζημια για την εταιρια...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Ξερω ατομο που πινει μια κοκακολα 1.5 λιτρο καθε μερα...Και ευχαριστω πρεπει να πει στους "τρομοκρατες" αυτος. Τη ζωη θα του εσωζε ενας τετοιος πιθανος φοβος, διοτι αν συνεχισει να πινει cocacola με τετοιο ρυθμο δεν τον βλεπω καλα 2
PCharon Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Σκέφτηκα πως είναι καλοστημένη μπλόφα, αλλά μου έκανε εντύπωση που η απειλή αναφερόταν μόνο σε μπουκαλάκια πλαστικά των 500ml. Αν μία τεχνική νόθευσης μπορεί να εφαρμοστεί στα μπουκαλάκια αυτά, τότε μπορεί να εφαρμοστεί και στις μπουκάλες 1,5 λίτρου. Δύο λόγους μπορώ να φανταστώ να μην αφορά και τις μεγάλες μπουκάλες 1] θα έπρεπε να αγοράσουν πολύ περισσότερα ακουαφόρτε (λολ) και 2] τα μικρά μπουκαλάκια μπορείς να τα κρύψεις εύκολα σ'ένα χειμωνιάτικο μπουφάν και να τα επανατοποθετήσεις στο ράφι, ενώ τα μεγάλα λίγο δύσκολο. Κι επειδή αυτοί οι λόγοι αφορούν τη πρακτική εφαρμογή της ιδέας, με κάνουν να πιστεύω πως η απειλή είναι υλοποιήσιμη. Δε νομίζω πάντως πως έγινε κάποια σοβαρή ζημιά, αφορά μόνο μπουκαλάκια 500 ml και το παγωμένο τσάι (ποιός πίνει παγωμένο τσάι χειμωνιάτικα λολ) και μόνο τις 2 πόλεις (και μόνο όσα υπήρχαν στα ράφια μέχρι την απειλή, όχι τις αποθήκες κι όχι πακεταρισμένες 6άδες). Της έκλασαν της εταιρείας κι επιπλέον δεν έχουν και τη συμπαράσταση κανενός στην ιδέα τους, όπως φαίνετα από τα σχόλια. Θα έλεγα πως είναι μέγα fail η όλη ιδέα. Αν επαναληφθεί το συστηματάκι υπάρχουν πολλές λύσεις να συνεχίσει να πουλάει, η CocaCola κι οποιαδήποτε άλλη εταιρεία, ακόμα και με τέτοιες απειλές όλο το χρόνο.
michael92 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Σκέφτηκα πως είναι καλοστημένη μπλόφα, αλλά μου έκανε εντύπωση που η απειλή αναφερόταν μόνο σε μπουκαλάκια πλαστικά των 500ml. Αν μία τεχνική νόθευσης μπορεί να εφαρμοστεί στα μπουκαλάκια αυτά, τότε μπορεί να εφαρμοστεί και στις μπουκάλες 1,5 λίτρου. Δύο λόγους μπορώ να φανταστώ να μην αφορά και τις μεγάλες μπουκάλες 1] θα έπρεπε να αγοράσουν πολύ περισσότερα ακουαφόρτε (λολ) και 2] τα μικρά μπουκαλάκια μπορείς να τα κρύψεις εύκολα σ'ένα χειμωνιάτικο μπουφάν και να τα επανατοποθετήσεις στο ράφι, ενώ τα μεγάλα λίγο δύσκολο. Κι επειδή αυτοί οι λόγοι αφορούν τη πρακτική εφαρμογή της ιδέας, με κάνουν να πιστεύω πως η απειλή είναι υλοποιήσιμη. Δε νομίζω πάντως πως έγινε κάποια σοβαρή ζημιά, αφορά μόνο μπουκαλάκια 500 ml και το παγωμένο τσάι (ποιός πίνει παγωμένο τσάι χειμωνιάτικα λολ) και μόνο τις 2 πόλεις (και μόνο όσα υπήρχαν στα ράφια μέχρι την απειλή, όχι τις αποθήκες κι όχι πακεταρισμένες 6άδες). Της έκλασαν της εταιρείας κι επιπλέον δεν έχουν και τη συμπαράσταση κανενός στην ιδέα τους, όπως φαίνετα από τα σχόλια. Θα έλεγα πως είναι μέγα fail η όλη ιδέα. Αν επαναληφθεί το συστηματάκι υπάρχουν πολλές λύσεις να συνεχίσει να πουλάει, η CocaCola κι οποιαδήποτε άλλη εταιρεία, ακόμα και με τέτοιες απειλές όλο το χρόνο. Βασικά όποιος αγοράζει μπουκαλάκια των 500ml από super market (όχι από περίπτερο) είναι χαζός. Τα 500ml κάνουν 95c και το 1.5L 1.10 λολ
Superuser Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 «Στόχος μας είναι το οικονομικό σαμποτάζ και όχι η δηλητηρίαση οποιουδήποτε ανυποψίαστου ατόμου» αναφέρει χαρακτηριστικά... Ούτε μία σωστή τρομοκρατική οργάνωση δεν μπορεί να χει αυτή η χώρα.. 10
pournaras Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 οσο τριτοκοσμικη και να ειναι η ελλαδα,παραμενει μια τεραστια αγορα για τη κοκα κολα... Υφηλιος 7 δισεκατοομμυρια ελλαδα 10 εκατομμυρια, ποσοστο 0.14%, τεραστια μονο... και πολεμο τους κανουμε αμα λαχει. 2
Anorymous Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Εγω εγω 3 απορειες 1 Δεν θα μοιριζει το υδροχλορικο οταν ανοιξουμε το μπουκαλι, 2 δεν εχει γευση ή εστω καψιμο μολις το βαλουμε στην γλωσσα και 3 δεν θα διαβρωσει το μπουκαλι
Grey Warden Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Ευτυχώς δηλαδή που δεν περνάω τις γιορτές στην Αθήνα καθώς πίνω στα τραπέζια πολύ Coca-Cola... ίσως είναι η μεγαλύτερη προσφορά των ΗΠΑ στην ανθρωπότητα... :P
Cryptic Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Εγω εγω 3 απορειες 1 Δεν θα μοιριζει το υδροχλορικο οταν ανοιξουμε το μπουκαλι, 2 δεν εχει γευση ή εστω καψιμο μολις το βαλουμε στην γλωσσα και 3 δεν θα διαβρωσει το μπουκαλι Αν δεν έκανα κάποια πατάτα στους υπολογισμούς (πολύ πιθανό), το pH τέτοιας κοκακόλας θα είναι κάπου 0.7; Άρα, ναι δεν υπάρχει περίπτωση να την καταπιείς κατά λάθος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα