Anorymous Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Εγω που πινω green cola, δεν εχω να φοβαμαι κατι.. Ασε που υποστηριζω και την Ελληνικη αγορα ετσι.. Την δοκιμασα λογω στεβια που θα μου εκανε πολυ καλο μια και πινω πολυ κοκα κολα η γενικα κολα που εχει πολυ ζαχαρη. Και ναι συμφωνω να υποστιτηζουμε τα ελληνικα προιοντα αλλα ρε φιλε σχεδον 60 λεπτα το κουτακι το θεωρω πολυ ακριβο.
Demon13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Η ελληνικη κοκα κολα zero εχει κυκλαμικο οξυ που εχει απαγορευτει στην Αμερικη και σε αλλες πολιτισμενες χωρες. http://www.asxetos.gr/articles/ygeia/coca-cola-zero-kai-orxeis-kyklamiko-oxy-oles-oi-apopseis.html#axzz2otKYUJrF Αν παθεις καρκινο ή ατροφια ορχεων μαλλον δε θα γελας. Λίγο offtopic, όλα τα υποκατάστατα της ζάχαρης έχουν κατηγορηθεί για παρενέργειες. Που να δεις τι κάνει η ασπαρτάμη. Επίσης ένα effect σε πειραματόζωα δεν σημαίνει αυτομάτως το ίδιο effect και σε εμάς.
gatokoritso Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Οκ, σας ενημερωνω οτι ειμαι κατα φαντασιαν τρομοκρατης κι εχω βαλει κατα φαντασιαν υδροκυανιο σε 5.000 μπουκαλια pepsi του μισου λιτρου τα οποια θα βαλω σε κατα φαντασια ραφια σουπερμαρκετ σημερα τη νυχτα! Θεωρηστε το και σαν κατα φαντασια προκυρηξη! Τωρα δυσφημιστηκε και η pepsi και πατσισαμε Κανας αλλος για δυσφημιση/για το κοτερο? ασε τη πεπσι ησυχη! 1
rus Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Λίγο offtopic, όλα τα υποκατάστατα της ζάχαρης έχουν κατηγορηθεί για παρενέργειες. Που να δεις τι κάνει η ασπαρτάμη. Επίσης ένα effect σε πειραματόζωα δεν σημαίνει αυτομάτως το ίδιο effect και σε εμάς. Ναι αλλα η ασπαρταμη δεν εχει απαγορευτει. Δε νομιζω οτι εβγαλαν το συμπερασμα μονο απο ενα effect σε πειραματοζωα. Η ουσια ειναι οτι οι εταιριες ειτε χρησιμοποιουν φτηνοτερα γιαυτους υλικα αδιαφορωντας για τη δημοσια υγεια, ειτε πλασαρουν διαφορα light προιοντα που υποτιθεται οτι ειναι πιο υγιεινα αλλα στη πραγματικοτητα ειναι πιο βλαβερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα