Anorymous Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Εσύ είσαι σκληροπυρηνικός fan. Hardcore Και λιγα λες κανονικα με τα λεφτα που εχω χαλασει για κοκα κολα θα επρεπε να ημουν μετοχος Από ότι μου έλεγε αγγλος χημικός μηχανικός της GE με τον οποίο είχαμε δουλέψει σε παλαιότερο project, η PEPSI (υποθέτω και η Coca Cola) φτιάχνεται ξεκινώντας έχοντας σαν "βάση" απιονισμένο νερό ακριβώς για να υπάρχει έλεγχος της γευσης του νερού στα διάφορα plants της. Παίρνουν δηλαδή νερό, το απιονίζουν μέχρι να μην έχει καμία γευση και μετά προσθέτουν ακριβώς τα στοιχεία που θέλουν ώστε το νερό που θα χρησιμοποιήσουν σαν πρώτη ύλη να είναι "στανταρισμένο" Είχα πετύχει σε ένα νοσοκομείο τον επικεφαλή για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια της Pepsi ήταν Έλληνας, των είχα ρωτήσει γιατί εδώ έχει πχ 1 ευρώ και στην Βουλγαρία 50 λεπτά μήπως εκεί είναι χειρότερα τα υλικά. Μου είχε πει ότι η μόνη διαφορά είναι το νερό και για αυτό μπορεί να έχει λίγο διαφορετική γεύση σε κάποια μέρη.
Anorymous Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Το ενδεχομενο να ειναι "μπλοφα" και τελικα να βαλουν υδροχλωριο στις μεγαλες συσκευασιες ή σε αλλο αναψυκτικο πχ Σπραιτ το εχει σκεφτει κανεις ή μονο εγω εχω τοσο διαστραμμενο μυαλο 2
andreapaog328 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 μπα και γω το σκεφτηκα. γιατι και να τις αποσυρουνε τι θα κανουνε? θα τις πεταξουνε? σε κανα μηνα θαναι παλι ολες πανω...
rus Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Παιδια, σοβαρα μετρα θα παρθουν μολις εμφανιστουν οι πρωτοι παθοντες. Είχα πετύχει σε ένα νοσοκομείο τον επικεφαλή για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια της Pepsi ήταν Έλληνας, των είχα ρωτήσει γιατί εδώ έχει πχ 1 ευρώ και στην Βουλγαρία 50 λεπτά μήπως εκεί είναι χειρότερα τα υλικά. Μονο για την pepsi αναρωτηθηκες γιατι υπαρχει διαφορα τιμης?...
silverado Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μονο για την pepsi αναρωτηθηκες γιατι υπαρχει διαφορα τιμης?... Αν εβλεπε τον υπευθυνο της Gazprom τοτε θα τον ρωτουσε γιατι σε μας δινουν το φυσικο αεριο 35% ποιο ακριβα απο τους υπολοιπους Ευρωπαιους. Ιδεα μου ή παντου μας πιανουν κοτσους. 6
Anorymous Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Παιδια, σοβαρα μετρα θα παρθουν μολις εμφανιστουν οι πρωτοι παθοντες. Μονο για την pepsi αναρωτηθηκες γιατι υπαρχει διαφορα τιμης?... Οχι φυσικα για ολα απλα αυτον βρηκα μπροστα μου και τον ρωτησα, πχ για τα παπουτσια εχω ακουσει οτι ειναι μουφες τα υλικα
liopyr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Φοβερούς επαναστάτες ανακάλυψε πάλι ο ταρζάν, Πράσινη Νεμεσις, IRF/FAI μάι τάι και το λουρί της μάνας με Νικολα και Αλφρέντο για την "Νέα Αναρχία". ..(όπως λέμε Νέος Πανιώνιος ένα πράμα). Και όλο αυτό το "επαναστατικό" πανηγύρι από τους "αναρχικούς της πράξης" (γελάει ο κόσμος) εκ του ασφαλούς, το πολύ πολύ να πεθάνει κάνας άλλος μωρέ. Συμβαίνουν αυτά όταν παίζεις πόλεμο. Δε πάνε να παίξουν με το πουλί τους λέω γω. To τραγικό της υπόθεσης είναι πως περισσότερο διαφήμιση της "υπεύθυνης εταιρίας που έχει αυστηρή προτεραιότητά της την ασφάλεια των καταναλωτών της" έκαναν, παρά σαμποτάζ.
nicoc89 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 η μάνα μου ειπε το άλλο κ γιατί να έχουν υδροχλωρικό οξύ ? θα μπορούσαν να έχουν βάλει κάτι άλλο άοσμο στις μεγάλες συσκευασίες και να έκαναν τον κόσμο να στραφεί σε αυτές.εγώ πιστευω οτι ειναι φάρσα πάντως.αν ήθελαν να χτυπήσουν τον πληθυσμό θα μπορούσαν να το ρίξουν στο δίκτυο ύδρευσηςαφύλακτα είναι. Στης περιοχής μου παλιότερα είχε πέσει κ είχε πνιγεί σκύλος και το πήραν γραμμή μετά απο κανα μήνα.(κ είχε γίνει κ θέμα γιατι ηταν αφύλακτο το μέρος).
nvel Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Το ενδεχομενο να ειναι "μπλοφα" και τελικα να βαλουν υδροχλωριο στις μεγαλες συσκευασιες ή σε αλλο αναψυκτικο πχ Σπραιτ το εχει σκεφτει κανεις ή μονο εγω εχω τοσο διαστραμμενο μυαλο το ενδεχόμενο να μην υπάρχει γενικά hcl σε αναψυκτικά το έχεις σκεφτεί;
tolis_01 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Πιο πολύ για μούφα μοιάζει, και κάνει και διαφήμιση. Όπως και να'χει, ντροπή τους να αυτοχαρακτηρίζονται σαν "αναρχικοί" αν δεν είναι μούφα, πόσο μάλλον να χρησιμοποιούν και το όνομα της ιστορικής FAI απ'ότι πήρε κάπου το μάτι μου. Όσο βίαιη επανάσταση και να στηρίζει κανείς, είτε αναρχικός είτε κάτι άλλο, δεν θα στρεφόταν με τρομοκρατικές ενέργειες ενάντια στην εργατική τάξη. Εκτός από τους καθαρά τρομοκράτες φυσικά. εδιτ: Α, εγώ την έκοψα γενικά την κόκα κόλα, αλλά επειδή μου έχει μείνει το να θέλω κάποιο ανθρακούχο όταν είμαι φουσκωμένος, τώρα πια πίνω αυτό: δεν ξέρω βέβαια αν κερδίζω κάτι ή αν είναι τα ίδια σκατά
nvel Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 αυτή η fai δεν έχει σχέση με τις γνωστές ισπανικές ή ιταλικές, το αρκτικόλεξο έχει διαφορετική σημασία 1
kostas_dr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Αν εβλεπε τον υπευθυνο της Gazprom τοτε θα τον ρωτουσε γιατι σε μας δινουν το φυσικο αεριο 35% ποιο ακριβα απο τους υπολοιπους Ευρωπαιους. Ομόδοξοι είναι, περιμένουν απο εμάς το κάτι παραπάνω. Λογικό το βλέπω
tolis_01 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 αυτή η fai δεν έχει σχέση με τις γνωστές ισπανικές ή ιταλικές, το αρκτικόλεξο έχει διαφορετική σημασία Πιο λογικό αυτό, δεν το είχα ψάξει.
Anorymous Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Πιο πολύ για μούφα μοιάζει, και κάνει και διαφήμιση. Όπως και να'χει, ντροπή τους να αυτοχαρακτηρίζονται σαν "αναρχικοί" αν δεν είναι μούφα, πόσο μάλλον να χρησιμοποιούν και το όνομα της ιστορικής FAI απ'ότι πήρε κάπου το μάτι μου. Όσο βίαιη επανάσταση και να στηρίζει κανείς, είτε αναρχικός είτε κάτι άλλο, δεν θα στρεφόταν με τρομοκρατικές ενέργειες ενάντια στην εργατική τάξη. Εκτός από τους καθαρά τρομοκράτες φυσικά. εδιτ: Α, εγώ την έκοψα γενικά την κόκα κόλα, αλλά επειδή μου έχει μείνει το να θέλω κάποιο ανθρακούχο όταν είμαι φουσκωμένος, τώρα πια πίνω αυτό: δεν ξέρω βέβαια αν κερδίζω κάτι ή αν είναι τα ίδια σκατά Η μεμονωμένη τρομοκρατία είναι 100% καταδικαστέα οι αλλαγές έρχονται με αγώνες και εκλογές και όταν αυτό δεν είναι εφικτό τότε πάμε σε λαϊκή επανάσταση. Τώρα για τις εναλλακτικές της κόκα κόλα όπως είπα πολύ καλή επιλογή είναι η green cola με στεβια αλλα είναι ακριβή για εμένα. το ενδεχόμενο να μην υπάρχει γενικά hcl σε αναψυκτικά το έχεις σκεφτεί; Tο πιο πιθανο αυτο ειναι αλλα μια αμφιβολια νομιζω υπαρχει σε ολους 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα