Antwni Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Και τις γυναίκες τις βαριέσαι μετά από λίγο. Θες και άλλη μετά Ok άργησα να απαντήσω
mikelamar Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 <p>Γι αυτο ειπα πολλες γυναικες....</p> Εσυ δηλαδή αντί να πάρεις θες να δώσεις ή μάλλον να δίνεις συνέχεια, θα τρελάνεις στα έξοδα ! Sent from my iPhone using Insomnia
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 https://www.skroutz.gr/s/4223399/Dell-Ultrasharp-UP3214Q.html?from=account_favorites αυτή θα ήταν nice 1
benign Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δεν μου ελκυουν τοσο τα υλικα αγαθα αλλα εφοσον πρεπει να μιλησoυμε για υλη,αυτο : 3
evoracing Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δεν μου ελκυουν τοσο τα υλικα αγαθα αλλα εφοσον πρεπει να μιλησoυμε για υλη,αυτο : Θα το έπαιρνα και εγώ μωρέ αλλά δεν μου αρέσει ο σχεδιασμός της σκάλας .. Πάντως το τελευταίο που με ενδιαφέρει τώρα είναι τα υλικά αγαθά για δώρο..
HALF EVIL Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δεν μου ελκυουν τοσο τα υλικα αγαθα αλλα εφοσον πρεπει να μιλησoυμε για υλη,αυτο : Ασφαλώς εννοείς το κονιάκ στο τραπέζι. http://clio.renault.com.gr/el-gr/grece-gr-62098.html :wub: 3
evoracing Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Ασφαλώς εννοείς το κονιάκ στο τραπέζι. http://clio.renault.com.gr/el-gr/grece-gr-62098.html :wub: Μα τι έχετε πάθει μωρέ όλοι με αυτά τα Clio?
HALF EVIL Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Είναι μακράν το ομορφότερο προσιτό αμάξι που κυκλοφορεί σήμερα , με αξιοπρεπή χαρακτρηριστικά.
Silverage Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Ναι, και ό,τι γλυτώνεις το δίνεις σε βενζίνες.Η έκδοση diesel έχει 15 χιλιάρικα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Aυτοι που ελπιζουν σε γυναικες/πολλες γυναικες το 2014 χαλανε την πιατσα του ινσομνια διοτι οπως εχετε διαπιστωσει απο (πολλα) αλλα τοπικ τα μελη μας διακρινονται για τις επιδοσεις τους στις σχεσεις με το αντιθετο φυλλο. By default. Αρα δεν χρειαζονται τετοιες ευχες Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2013 από MiDi_MiLiZ 3
HALF EVIL Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Αν και είμαστε of Ναι, και ό,τι γλυτώνεις το δίνεις σε βενζίνες.Η έκδοση diesel έχει 15 χιλιάρικα. E και ? Το κότερο του benign κοστίζει 1.500 χιλιάρικα.
Silverage Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Ε καλά, αυτός είναι λευτάς δεν μετράει. Απλά είναι κοροιδία.Υπάρχουν πολύ φθηνότερα με diesel.Υποτίθεται οτι είναι οικονομικό αλλά στην έκδοση της βενζίνης.Σκατά οικονομικό δηλαδή!
HALF EVIL Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Aυτοι που ελπιζουν σε γυναικες/πολλες γυναικες το 2014 χαλανε την πιατσα του ινσομνια διοτι οπως εχετε διαπιστωσει απο (πολλα) αλλα τοπικ τα μελη μας διακρινονται για τις επιδοσεις τους στις σχεσεις με το αντιθετο φυλλο. Σ.Ε.Λ.Π.Α. Μια συνιστώσα του είναι ο Σ.Π.Ε.Λ.Π.Α. :P
Antwni Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μα τι έχετε πάθει μωρέ όλοι με αυτά τα Clio? Το κλιο είναι τέλειο ρε Απλά είναι κοροιδία.Υπάρχουν πολύ φθηνότερα με diesel.Υποτίθεται οτι είναι οικονομικό αλλά στην έκδοση της βενζίνης.Σκατά οικονομικό δηλαδή! Ότι να'ναι. Είναι οικονομικό στην έκδοση της βενζίνης?Δηλαδή δεν αξίζει να το πάρεις σε ντιζελ?Καλύτερα βενζινΑ αν κάνεις πολλά χλμ ε? Επίσης υπάρχουν φθηνότερα ντιζελ στην κατηγορία του κλιο?Αν ναι για πες μας ποιο μοντέλο...γιατί φιεστα και γιαρις μενουν πίσω. Μην μου πεις μόνο κανα φιατακι και με στείλεις Επίση να πω (για τον evo πιο πολύ ) ότι βγήκε αυτοκινητο της χρονιάς Τέσπα, τέλος το off topic από μένα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα