GiannisWalker Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα, μιας και τα οικονομικά μας δεν πάνε και τόσο καλά τελευταία και λόγο σχολής δεν είναι εύκολο να αποδεχτώ ότι εργασία βρω σκέφτηκα να ρωτήσω σχετικά με την εργασία μέσω internet/pc που έχω ακούσει από αρκετά άτομα. Έχει κάποιος/κάποια γνώσεις περί του θέματος ? Ευχαριστώ πολύ !
Tony_Stark_21 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Μιλας για καποια συγκεκριμενη; Οπως π.χ. περιπτωσεις του στυλ" δινεις χ ευρω για να γραφτεις και πληρωνεσαι με ποσοστα η αναλογα ποσα ατομα θα γραψεις;"
gigisoni Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Μόλις μάθεις πληροφορίες, πες μου μετά κι εμένα σχετικά με την πρωινή εργασία. Αν ξέρεις λεπτομέρειες και για βραδυνή εργασία, πες, όλο και κάποιον θα ενδιαφέρει... (Με λίγα λόγια, πιο γενικό θέμα χωρίς καμιά διευκρίνιση, δεν μπορούσες να ανοίξεις.......)
dreamercon Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δουλειές μέσω internet υπάρχουν αρκετές. Για παράδειγμα http://jobs.echinacities.com/jobchapter/1354421481
GiannisWalker Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 ξέρω ήταν αρκετά γενικό το θέμα που άνοιξα αλλά δεν μπορούσα να γίνω πιο συγκεκριμένος μιας και δεν έχω κάποια γνώση στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Απλώς ακούγεται τελευταία έντονα αν δεν κάνω λάθος είχε πάρει το μάτι μου και παλιότερα εδώ ένα παρόμοιο θέμα. Σκέφτηκα ίσως κάποιος να το έχει κάνει ή να έχει κάποιες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο .
DrLo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δουλειές μέσω internet υπάρχουν αρκετές. Για παράδειγμα http://jobs.echinacities.com/jobchapter/1354421481 quote Job Description: Urgently need of an online Greece Teacher. 1. part time job. 2. teaching in online school, time is flexible. 3. fluent in Greece. 4. Teaching experience not a priority though important. unquote 1
Thinart Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Ψάξε για freelancing (freelancer.gr κ.α.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα