Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...Με το γιορτινο πνευμα των ημερων λεω να αναβαθμισω τον υπολογιστη μου σε κατι πιο gaming αλλα απ την αλλη σκεφτομαι και της next gen κονσολες και μ τρεχουν τα σαλια,παρ'ολο που τα παιχνιδια κι οι ιδιες οι κονσολες τωρα στην αρχη ειναι καπως τσουχτερες στην τιμη:( Ποια ειναι η αποψη σας? Στο pc θα ηθελα να αλλαξω mother,ram,cpu,κουτι πιστευω πως απο καρτα ειμαι καλυμενος καθως εχω μια amd radeon 6870...τι μου προτεινεται πανω και σ αυτο το θεμα ???

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοιτα ειναι οπως το σκεφτεται κανεις.... Το τι σου αρεσει καλυτερα σαν ιδεα μονο εσυ το ξερεις. Τωρα απο τεχνικης πλευρας καθε ενα εχει πλεονεκτηματα, και μειονεκτηματα... Π.χ ενα δυνατο pc μπορεις να το αναβαθμιζεις απο λιγακι καθε χρονο, και να σε κραταει για πολυ, αντιθετα με το hardware στις κονσολες που δεν αλλαζει... Η για παραδειγμα οι τιμες των games που αυτη τη στιγμη για τις κονσολες ειναι τσουχτερες. Εξαρτατε. Σκεψου λιγακι τι σε βολευει περισσοτερο, τι μπορεις να συντηρησεις καλυτερα, και τι σε συμφερει οικονομικα και αποφασισε. Προσωπικα θα εφτιαχνα ενα πολυ δυνατο pc γιατι ποτε δεν ημουν των κονσολων...

Δημοσ.

Φτιαξε το pc φιλε..Με 350 θα σου κρατησει μερικα χρονια να παιζεις ωραια τα παιχνιδια σου.Ακομα ειναι νωρις για ps4 και σκεψου και τις 60αρες για καθε παιχνιδι...Στο λεω εγω που εχπυν περασει απο τα χερια μου 3 ps3,2 xbox360,2 psp και δεν συμμαζευεται..Παντα τα πουλουσα στο τελος και κατεληγα στο pc οπως και τωρα..Ps4 μπορεις να παρεις και στο μελλον πιο φθηνα κανενα πακετακι,ακομα ειναι νωρις εκτος αν διαθετεις 60 τον μηνα να παιρνεις και ενα παιχνιδι.

Δημοσ.

Παρε ps3. Μπορεί να υστερεί σε γραφικά αλλά έχει παιχνιδαρες !

Και θα σου ερθει και οικονομικα!

Για ps4 ειναι νωρίς ακόμη,κρίμα να δίνεις 60 70 ευρώ για προχειροφτιαγμενα παιχνιδια.

Αλλιως κάνε αναβάθμιση στο pc.

Δημοσ.

Μια μικρη διορθωση μονο.410ευρο κοστιζει το Ps4 http://www.skroutz.gr/s/3444904/Sony-Playstation-4-PS4-500GB.html. Και βεβαια τα παιχνιδια κοστιζουν γυρω στα 55-60ευρω(τα γνωστα παντα)και πλεον το online gaming χρεωνεται. Αρα παει πολυ παραπανω απο τα 350ευρω που γραφεις.

Η καλυτερη περιπτωση αναβαθμισης για μενα θα ηταν τα παρακατω

Cpu http://www.skroutz.gr/s/2524846/AMD-FX-6300-Box.html 105ευρω

Μητρικη http://www.skroutz.gr/s/2348801/Asus-M5A97-R2-0.html 77ευρω

Ram http://www.skroutz.gr/s/403228/G-Skill-Ripjaws-F3-12800CL9D-8GBRL-4Gx2.html 72ευρο

Κουτι http://www.skroutz.gr/s/2615071/CoolerMaster-K380.html?keyphrase=coolermaster+k380 41ευρο

ή http://www.skroutz.gr/s/2601228/Corsair-Carbide-Series-200R.html

Gpu http://www.skroutz.gr/s/4248338/Gigabyte-Radeon-R9-270-2GB-OC-BattleField-4-Limited-Edition-GV-R927OC-2GD-GA.html 175ευρο(με δωρο το BF4 αξιας 35ευρω)

ή http://www.skroutz.gr/s/4244025/Gigabyte-Radeon-R9-270X-2GB-Battlefield-4-Limited-Edition-GV-R927XOC-2GD-GA.html

Συνολο 470-490ευρο αναλογα την καρτα γραφικων

Και επειδη δεν γνωριζουμε και το τροφοδοτικο πες μας και ποιο εχεις.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε,

Πάρε pc... Έχει πιο πολλά παιχνίδια κι πιο φτηνά...

Αν π.χ πάρεις ps τότε δεν θα μπορείς να παίξεις left 4 dead κι το αντίστροφο με το xbox... Αν όμως πάρεις pc θα μπορείς να παίξεις όλα τα παιχνίδια κι σε πιο χαμηλές τιμές!

Καλές γιορτές!

Δημοσ.

Στο ίδιο δίλημμα ήμουν κ εγώ πριν ένα μήνα.Τελικά έκανα αναβάθμιση γιατί δεν ήθελα να δίνω 60αρια για ένα παιχνίδι κάθε φορά.Επειδή πιο πάνω κάποιος σχολίασε το γεγονός οτι κάποια παιχνίδια υπάρχουν μονο στο ps κ κάποια μονο στο xbox αλλά όλα στο pc να πω το εξής υπάρχουν παιχνιδια που είναι καθαρά sony exclusive and xbox αντίστοιχα.Αυτό που θέλω να πω είναι κ τι παιχνίδια θέλεις να τα λιώσεις γιατί δεν υπάρχουν όλα στο pc.Εγώ θυμάμαι όταν ήθελα να πάρω ps3 μονο κ μονο για το last of us,uncharted.Οπότε για μένα σκέφτεσαι τι παιχνίδια γουστάρεις να παίζεις κ θα πάρεις απάντηση στην ερώτηση σου.

Δημοσ.

Χμ. Η 6870 θεωρητικά θα είναι κάπως καλύτερη στα γραφικά από ότι το ps4,μιας και η τιμή tflops του ps4 είναι 1.84.

Σε σύγκριση,η 6870 είναι 2.04tflops,ενώ η 6850 1.4tflops.

Η συμβουλή μου θα ήταν να κοιτάξεις να φτιάξεις ένα pc που να φτάνει ή να περνά κάπως το ps4,ώστε να αξίζει να προτιμήσεις την αναβάθμιση από το ps4,από άποψης hardware.

Άρα λοιπόν μιας και το ps4 έχει έναν 8πύρηνο επεξεργαστή στα 1.8ghz και 8gb ram,κοίταξε να βάλεις και εσύ 8gb ram,και επεξεργαστή 8πύρηνο.

Θα σου πρότεινα για επεξεργαστή τον fx 8320,ο οποίος είναι και αυτός της AMD και με 8 πυρήνες,με κάθε πυρήνα στα 3.5ghz.

Αυτός θα σου κοστίσει περίπου 140 με 150 ευρώ. Βάλε και άλλα 75 με 80 ευρώ για 8gb RAM,και βρίσκεσε μεταξύ 215 και 230 ευρώ.

Για motherboard δεν θα χρειαστείς κάτι που να υπερβαίνει τα 100 ευρώ αν δεν κάνεις overclockιές ή δεν θες εξαιρετικά ιδιαίτερες απαιτήσεις ports κτλπ. Στο price point μεταξύ 70 και 100 ευρώ υπάρχουν ποιοτικές λύσεις για motherboards συμβατές με τον fx 8320.

Άρα μέχρι στιγμής έχουμε μερικό σύνολο,μεταξύ  285ε και 330ε ανάλογα τα καταστήματα από όπου θα αγοράσεις και τι motherboard θα διαλέξεις.

Τώρα στα κουτιά είναι πολύ υποκειμεικό το ζήτημα. Το σχέδιο τους είναι θέμα γούστου. Θα σου πρότεινα όμως να μην τσιγκουνευτείς εδώ και πάρεις από αυτά τα φθηνά των 20-40 ευρώ,γιατί συνήθως είναι πολύ στενά,κάποια μελλοντική κάρτα γραφικών ίσως να μη σου χωρέσει,χώρια του ότι θα κάνουν και τη ζωή αυτού που θα συναρμολογήσει το PC πολύ δύσκολη...

Για κουτί θα σου πρότεινα κάτι μεταξύ των 70 και 100 ευρώ.

Προσωπικά μου αρέσουν τα κουτιά της Coolermaster και αν έπαιρνα τώρα καινούριο κουτί σε αυτό το price point θα έπαιρνα κάποιο από αυτά:

:)

Coolermaster Silencio 550

image.php?4342

Coolermaster HAF 912 Advanced

Cooler_Master_HAF_912_Advanced.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Xμμμ...νομιζω καταλαβα κι ευχαριστω;) αλλα γιατι προτιματε ολοι τους amd για επεξεργαστες κι οχι κατι σε intel?εκτος απο το οικονομικο θελω να  πω

Δημοσ.

εκτος απο το οικονομικο,δεν υπαρχει αλλος λογος εκτος ισως απο το να μην αγορασουμε απο τον γιγαντα.

αλλα εξαρταται και την χρηση του υπολογιστη.χεστικα προσωπικα εαν αντι για 120 frames στον Intel εχω 100 με τον amd.με τον καιρο δεν σημαινει οτι θα εχει 40 ο Intel και 20 o amd.εχει να κανει κυριως με το optimization του παιχνιδιου και της καρτας γραφικων.

• Like 1
Δημοσ.

Αρα μπορουμε να καταλιξουμε σε κουτι,τροφοδοσια,ραμ και  mother προς το παρων με 350 ευρο με τα οποια να ειμαι καλυμμενος για αρκετο καιρο ...?:)

Δημοσ.

Αρα μπορουμε να καταλιξουμε σε κουτι,τροφοδοσια,ραμ και  mother προς το παρων με 350 ευρο με τα οποια να ειμαι καλυμμενος για αρκετο καιρο ...? :)

Κάνε νέο θέμα στο "νέα συστήματα κι αναβαθμίσεις" γιατί εδώ δεν θα σου δώσει κανείς σημασία... Επίσης στο νέο θέμα να μας πεις κι αναλυτικά το σύστημα σου, το budget κτλ...

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : 350ευρω

Χρήση υπολογιστή : Τυπικη γραφειου.Aλλα το θελω για σκληρο gaming 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Τιποτα το ιδιαιτερο...

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Οθονη δεν χρειαζομαστε καθως εχω μια samsung 22αρα καινουργια (θηρα hdmi)

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Προτεραιοτητα στο hardware

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Κρητη,Ηρακλειο

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν υπαρχει προβλημα...

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Δεν υπαρχει θεμα...

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .windows 7 αλλα ειναι το τελευταιο που με απασχολει

Επισης  Απο επεξεργαστη εχω τον  Intel® Core™2 Quad και καρτα  μια VTX AMD Radeon HD 6870 που εκει πιστευω ειμαι καλυμμενος!Χρειαζομαι ram ,δυνατο cpu,motherboard κι ενα αξιολογο κουτι...Τι εχετε να μου προτεινετε χωρις να ξεπερναμε το ποσο βεβαια? Ram εχω 2x 4gb ,cpu ενα φτηνιαρικο αμαρκο και mother μια μεσαια fujitsu που δεν υποσχεται και πολλα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...