qsis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 πρόφανως και δεν πάω σε μαγαζιά στα οποία αναφέρεσαι, σε τέτοια μαγαζιά πήγαινα στα 18 μου, άντε βία μέχρι 21 στα 30 μου απλά δεν υπάρχει περίπτωση το θέμα είναι όμως ότι πολλά τέτοια μαγαζιά που λες δεν υπάρχουν πλέον θα σου αναφέρω και ένα κλασικό παράδειγμα, αυτό της Γλυφάδας όπου είχαν πόρτα μέχρι και στα σουβλατζίδικα που λέει ο λόγος και πλέον η Ζησιμοπούλου είναι ανύπαρκτη, ο κόσμος προτιμάει τα πιο χύμα με γιγάντια διαφορά
bluesattack Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Εγω θελω να μου εξηγησει καποιος κατι : Πας σε ενα bar -club σε οτι σκατα τελος παντων παει ο καθενας,μπαινεις μεσα και ειναι τιγκα στην π....α 200 μπακουρια που πινουν κοιτωντας σαν χανοι το ταβανι.Ποση ωρα δινεται στον εαυτο σας να παρετε δευτερο ποτο και να μην την κανετε asap? Και γιατι ειναι πιο κερδοφορο για το μαγαζι να ειναι γεματο ''τρεντο'' γυναικοαντρο παρεες απο το μπαινοβγαινουν δεκαδες και να πινουν ενα ποτο και να φευγουν δηλαδη ? Αυτα τα face control μεσορανουσαν τις καλες εποχες οπου ολα τα μαγαζια ηταν γεματα, στεναζαν τα πατωματα απο τους νταλκαδες και τα λελουδα .Και οπου η πρωτη πιστα και η μπουκαλα ηταν το συμβολο του απολυτου κοινωνικου στατους.Τωρα συγκινουν και συγκλονιζουν κυριως νεοπλουτους χαχες. Τωρα αν καποιος χαλαει τον χρονο 50 ευρο για ρουχα και θελει να παει σε "μοδατο" τοπ μαγαζι που ειναι τιγκα στα γκομενακια και μαλιστα με αντροπαρεα τοτε εχει προβλημα στον εγκεφαλο.Δεν φταιει το μαγαζι ,λιγη αυτογνωσια και κοινη λογικη δεν εβλαψε ποτε κανεναν. Ας βαλει τα καλα του τοτε και ας περιμενει στην ουρα για να παρει το οκ .Ειναι και σκληρος ο ανταγωνισμος για το ποιος θα ειναι πρωτη μουρη και θα εχει τα καταλληλα κονε για να μην περιμενει.Συχνα πρεπει να το χτισεις το μαγαζι για να παρεις το οκ απο εναν φουσκωτο
ikaruga24 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Yπαρχει ακομα κοσμος , και μαλιστα σε τετοια περιοδο κρισης, που θελει να δωσει τα λεφτα του σε οποιους τον κλανουν ? Ρε μπραβο. Ειδικα τωρα σε περιοδο κρισης η αναγκη για να καλυψει καποιος τη ματαιοδοξια του ειναι μεγαλυτερη οσο ποτε. Ουτε πιτσιρικας δεν πηγαινα σε τετοια μαγαζια εκτος και αν ηταν απολυτα απαραιτητο (στο να μην γινω party pooper). Προσωπικα ποτε δεν την καταλαβα αυτην την νοοτροπια. Οτι ντε και καλα πρεπει να μπουμε στο Χ μαγαζι. Οπως ομως ειπε και καποιος ταυτοχρονα δεν θα πατουσα σε ενα μαγαζι το οποιο θα γινοταν του ΚΨΜ ο γαμος.
michael92 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Εγω θελω να μου εξηγησει καποιος κατι : Πας σε ενα bar -club σε οτι σκατα τελος παντων παει ο καθενας,μπαινεις μεσα και ειναι τιγκα στην π....α 200 μπακουρια που πινουν κοιτωντας σαν χανοι το ταβανι.Ποση ωρα δινεται στον εαυτο σας να παρετε δευτερο ποτο και να μην την κανετε asap? Yπαρχει λογος λοιπον για το face control το οποιο ειναι αναλογο του μαγαζιου και ο λογος ειναι να προδιαθετει το περιβαλλον καποιον να παει εκει αλλιως καθεται και σπιτι του να παιζει pro με τα φιλαρακια του.Επισης υπαρχει και τεραστια ποικιλια απο μαγαζια να επιλεξει ο καθενας οτι του ταιριαζει. Τωρα αν καποιος χαλαει τον χρονο 50 ευρο για ρουχα και θελει να παει σε "μοδατο" τοπ μαγαζι που ειναι τιγκα στα γκομενακια και μαλιστα με αντροπαρεα τοτε εχει προβλημα στον εγκεφαλο.Δεν φταιει το μαγαζι ,λιγη αυτογνωσια και κοινη λογικη δεν εβλαψε ποτε κανεναν. Δηλαδή η κύρια διασκέδαση μας σε ένα bar/ club/ whatever είναι να κοιτάζουμε ξέκολλα και όχι να περάσουμε καλά με την παρέα μας; Προσωπικά γράφω στα @@ μου τον υπόλοιπο κόσμο τις ελάχιστες φορές που πηγαίνω σε τέτοια μέρη. Αλήθεια μια παρέα με γκόμενες θα την έστελναν; Ή μόνο σε περίπτωση που ήταν μπάζα; 1
Liverpool89 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Φωτης εισαι λιγο λαθος.. Δηλαδη πρεπει να φαραω παντελονι που κανει 200 ευρω και μπλουζα με αλλα 100 κλπ... Δεν ειπα να παω σαν λετσος αλλα οχι και ετσι.. Αν θελεις καταστασεις τρελες βρες κανενα prive ... Εμενα μου την δινει μερικες φορες η ολη φαση που θελουν σονυ και καλα να πανε σε ταδε μπαρ γιατι παει ο υπολοιπος κοσμος... Εμενα πιο πολυ με ψηνει να παω σ'ενα ταβερνακι με χαλαρη μουσικη.. Αλλα αυτο θα μας φαει.. Παμε δινουμε 8+ ευρω για ενα ποτο που ουτε ξερεις αν ειναι απο βουλγαρια κλπ και μετα γκρινιαζουμε για την βενζινα. Ποσο υποκρησια. Ζουμε μου φαινεται για ενα σαββατο και πως θα δειξουμε το γαματο μας μπουφαν που κανει 300 ευρω.. Πλεον εγω δεν θεωρω ενα ρουχο οτι θα με δωσει το εισητηριο, αλλα ολο το πακετο... 5
deesnider Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 ακόμα υπάρχουν τέτοια μαγαζιά ; νόμιζα ότι είχαν σταματήσει εδώ και 10 χρόνια Όσο θα υπάρχουν άνθρωποι που δε σέβονται τον ίδιο τους τον εαυτό και δέχονται να περνούν από ...επιτροπή, για να τους αφήσουν να ξοδέψουν τα λεφτά τους, θα συνεχίζουν να υπάρχουν και τα αντίστοιχα μαγαζιά. Προσωπικά, δεν το έκανα ποτέ, αλλά ομολογώ ότι μού ήρθε και βολικά το να μην το κάνω: Το στυλ, το ύφος, η μουσική και γενικότερα το όλο κλίμα των μαγαζιών που ακολουθούν αυτή την πρακτική, δεν ήταν ποτέ τού γούστου μου. Yπαρχει ακομα κοσμος , και μαλιστα σε τετοια περιοδο κρισης, που θελει να δωσει τα λεφτα του σε οποιους τον κλανουν ? Ρε μπραβο. Ω, ναι! 1
tritonas00 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Yπαρχει ακομα κοσμος , και μαλιστα σε τετοια περιοδο κρισης, που θελει να δωσει τα λεφτα του σε οποιους τον κλανουν ? Ρε μπραβο. Ναι. Το εχουμε ξαναπει, 50 τροικες δεν φτανουν για να κανουν καλα τον ελληνα. 1
Grey Warden Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Ως άνθρωπος που έχει περάσει βράδυ στη Μύκονο βλέποντας στη Νετ ΄΄Στα Άκρα΄΄ με Βίκυ Φλέσσα για να μην πάω σε club του οποίο το όνομα δεν ενθυμούμαι και έχοντας περάσει βράδυ στην Πάτρα στο πλατύσκαλο μιας πολυκατοικίας για να μην πάω επίσης σε club της περιοχής, πανηγυρίζω κάθε φορά που κάποιο club με face control κλείνει και εύχομαι τα χειρότερα στους ιδιοκτήτες του. Υπήρξαν φορές όταν τελείωσα το σχολείο που πήγα 3-4 φορές σ' αυτά τα χαμαιτυπία της διαφθοράς ΄΄για να ακολουθήσω την παρέα΄΄ αλλά κάθε φορά το μετάνιωνα και γι αυτό ποτέ ξανά δεν ακολούθησα. Τελευταία φορά βρέθηκα πριν 3 χρόνια στο W επειδή κάποιοι φίλοι γιόρταζαν τα πτυχία τους αλλά άντεξα το πολύ μια ώρα και για να μην πάρω ανάποδες από την φρικτή μουσική (παρ όλο που είχα φορέσει ωτοασπίδες που μειώνουν τον θόρυβο κατα πολύ ενώ μπορείς να ακούς ταυτόχρονα αρκετά καθαρά τις ομιλίες) πήγα στον Κάνδαυλο να φάω και περίμενα να τελειώσει το πανηγύρι μέχρι τις 05.30. Να μου κάνουν face control για να μπω σε ένα κεκαλλυμένο μπουρδέλο με εκκωφαντική μουσική και να βρωμάω τσιγαρίλα; Αν και το τελευταίο ειδικά ούτε σε bar δεν μπορείς να το γλιτώσεις καθώς η αγένεια είναι συνυφασμένη με τον Ελληνάρα που θα βγει να διασκεδάσει. YΓ. Θυμήθηκα μια φορά πέρυσι που πήγα με την παρέα μου σε ένα ωραιο κοκτειλάδικο κι ενώ τα coctails ήταν εύγευστα, η μουσική ήταν πιο δυνατή κι από club (!). Αν ήθελα να τρυπήσω τα αυτιά μου θα έπαιρνα οδοντογλυφίδες και θα τις έμπηγα στο τύμπανο μου. Έτσι ήπια γρήγορα το coctail μου και έκανα βόλτες έξω από το μαγαζί ακούγοντας Μποφίλιου στα ακουστικά για να ηρεμήσω και έσπασα και το wifi ενός από τη διπλανή πολυκατοικία περιμένοντας τους υπόλοιπους να τελειώσουν. ΥΓ2. Όχι δεν κάνω μπάνιο με betadine. 2
Fotis13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 ΥΓ2. Όχι δεν κάνω μπάνιο με betadine. Aποκλειεται. 4
nicoc89 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 ειναι της μόδας να πας στο γνωστό μαγαζί και να βγάζεις φωτογραφία με το ποτό στο χέριτα βλέπω στο fb γιατι δε πατάω σε τέτοια μαγαζιά η φάση ειναι ξενέρωτη κ βαρετή για τα γούστα μου (σ αυτούς π τους αρέσει καλά κάνουν )face control καλός υπάρχει αλλα υπάρχει για λάθος λόγοδε θα έπρεπε να γίνεται για να μαζέψουν γκομενάκια κ τρέντιδες αλλα για να κρατάνε έξω περίεργους τύπους που θα προκαλέσουν προβλήματα κ θα χαλάσουν το βράδυ των υπολοίπων .οποιος θέλει να παει ας δεχθεί κ αυτές τις παπαριές , δεν τον υποχρεώνει κανείς να πάει να το πω ποιο απλά , αμα μια μέρα αποφασίσω να τρώω απ τους βόθρους δε μπορώ να χω την απαίτηση να χει γεύση προφιτερόλ , σκατά διάλεξα να φαω , σκατά θα γευτώ . 2
gatokoritso Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 θα βγω οφφτοπικ αλλα ντεν πειραζει.. ελεος με το ζαμπον αλα κλοουν= μποφιλιου.ναι η κοπελα εχει μια αλφα φωνη αλλα δεν ειναι και κατι τρελο.το λεω εντελος αντικειμενικα. επι του θεματος οπου βλεπω ουρα face control και τετοια τωρα πια αλλαζω δρομο.μου αρεσουν ποιο χαλαρες καταστασεις.ισως φταει που δεν εχω facebook να κυνηγάω τα likes.
Muchacho Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 ειναι της μόδας να πας στο γνωστό μαγαζί και να βγάζεις φωτογραφία με το ποτό στο χέρι τα βλέπω στο fb γιατι δε πατάω σε τέτοια μαγαζιά η φάση ειναι ξενέρωτη κ βαρετή για τα γούστα μου (σ αυτούς π τους αρέσει καλά κάνουν ) face control καλός υπάρχει αλλα υπάρχει για λάθος λόγο δε θα έπρεπε να γίνεται για να μαζέψουν γκομενάκια κ τρέντιδες αλλα για να κρατάνε έξω περίεργους τύπους που θα προκαλέσουν προβλήματα κ θα χαλάσουν το βράδυ των υπολοίπων . οποιος θέλει να παει ας δεχθεί κ αυτές τις παπαριές , δεν τον υποχρεώνει κανείς να πάει να το πω ποιο απλά , αμα μια μέρα αποφασίσω να τρώω απ τους βόθρους δε μπορώ να χω την απαίτηση να χει γεύση προφιτερόλ , σκατά διάλεξα να φαω , σκατά θα γεύομαι . Aκριβως. Για τους περιεγους εχουν αλλη τακτικη,οχι μονο τους αφηνουν να μπουν μεσα,αλλα τους κερνανε κιολας για να ειναι ηρεμοι...
BritGreek Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δεν είναι πάντως και ό,τι καλύτερο να πηγαίνεις σε ένα μαγαζί με τελείως λάθος αναλογίες σε κόσμο. Να βγαίνεις με την κοπέλα σου/γυναίκα σου κλπ και να σας κοιτάζουν 200 αντροπαρέες. Έτσι μπορεί να ξεκινήσει εύκολα καβγάς και να γίνει μεγάλο "γλέντι", χωρίς να το θέλεις, γιατί δεν είναι και όλοι "καθώς πρέπει" σε συμπεριφορά. Άσε που κάποιοι πηγαίνουν ντυμένοι λες και πάνε να παίξουν ποδόσφαιρο. Άσε που τα αντρομάγαζα μου θυμίζουν αυτό http://www.youtube.com/watch?v=nlGclIZV5JQ
noob Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 οπου βλεπω ουρα face control και τετοια τωρα πια αλλαζω δρομο.μου αρεσουν ποιο χαλαρες καταστασεις.ισως φταει που δεν εχω facebook να κυνηγάω τα likes. Άρα υπήρξες face control freak.. 1
Grey Warden Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 θα βγω οφφτοπικ αλλα ντεν πειραζει.. ελεος με το ζαμπον αλα κλοουν= μποφιλιου.ναι η κοπελα εχει μια αλφα φωνη αλλα δεν ειναι και κατι τρελο.το λεω εντελος αντικειμενικα. επι του θεματος οπου βλεπω ουρα face control και τετοια τωρα πια αλλαζω δρομο.μου αρεσουν ποιο χαλαρες καταστασεις.ισως φταει που δεν εχω facebook να κυνηγάω τα likes. Ασχέτως με την Μποφίλιου...πώς γίνεται να εκφράζεις την υποκειμενική σου άποψη εντελώς αντικειμενικά; Όλοι την υποκειμενική μας άποψη εκφράζουμε για όλα τα θέματα εδώ μέσα. Δεν υπάρχει κάτι αντικειμενικό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα