zeta82 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά.Βρήκαμε εγώ και ο σύζυγός μου ένα ψητοπωλείο προς πώληση 70 τμ περιπου, γνωστό όνομα επί χρόνια από τη δεκαετία του '70. Ο κύριος το πουλάει στα 7000 Ευρώ όπως είναι διότι βγαίνει σε σύνταξη και γενικότερα έχει κουραστεί.Σας παρακαλώ, διότι έχουμε μπει στη διαδικασία να το σκεφτόμαστε σοβαρά, πως να το χειριστούμε, τι να ψάξουμε ακριβώς σχετικά με αυτό το μαγαζί, τι να ρωτήσουμε αυτόν τον άνθρωπο. Πάνω κάτω ξέρουμε τι χρειάζεται από αναλώσιμα, από delivery, τεβε, ρεύμα, νερό, προμηθευτές ( αν και εκεί χρειάζομαι βοήθεια ). Ότι μπορείτε πείτε μου.Δεν έχουμε ασχοληθεί ξανά με το αντικείμενο αυτό. Ευχαριστώ
Timonkaipumpa Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Αφού δεν ξέρετε από την δουλειά, γιατί δεν το αγοράζετε και να το νοικιάσετε σε κανένα παιδί που δουλεύει ήδη σε ψητοπωλείο και ξέρει την δουλειά; Με μία τίμια συμφωνία θα έχετε το μαγαζί να τρέχει, θα έχετε δώσει δουλειά σε κάποιον που ξέρει την δουλειά και εσείς θα βγάζετε το κατιτίς σας. 1
NikosKallithea Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Πριν από ολα πες του να σου δώσει ενα μηνιαίο ζήτα απο την ταμειακή για να ξέρεις τι σου γίνετε. 4
gigisoni Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Και καθίστε κανά δυο βράδυα από έξω μέσα στο αμάξι κρυφά να το παρακολουθήσετε να δείτε τι πελατεία παίζει να μπαινοβγαίνει στο κατάστημα.... 2
mylo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 αυτό που λένε οι 2 απο πάνω μου. δες τον τζίρο που κάνει και παρακολουθα το μαγαζι να δεις πελατεια κινηση κλπ. το βασικο συστατικο της επιτυχίας για μενα σε τετοια μαγαζια ειναι η καθαριοτητα, η ευγενια και η ποιότητα. επίσης ρώτα και στη γειτονια να δεις τη φήμη έχει το μαγαζι. είναι δύσκολο να ανατρεψεις τη φήμη του βρωμιαρη ή των σάπιων κρεάτων που κουβαλά το μαγαζι από το προηγούμενο.
kage Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 me 7χιλ κατα 99.9% εννοουν εξοπλισμο μαγαζιου...οχι αγορα οικηματος.θα πληρωνουν ενοικιο κανονικα. εγω θα ελεγα πηγαινε σε 5-10 μαγαζια που εχουν καλο φαγητο και δες απο που παιρνουν τα κρεατα κτλ.ή ρωτας ή στηνεσαι στο αυτοκ.κ περιμενεις να ερθει το φορτηγακι http://www.insomnia.gr/topic/482735-%CF%84%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8C-%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%B2%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%88%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%80%CF%89%CE%BB/ δεν εχει καμμια αξια οτι ειχε ονομα.πλεον δεν εχει γι αυτο το κλεινει-το δεινει σ αυτη την τιμη.μπορει το ονομα να ειναι και κακο πλεον.γραψε εδω ποιο ειναι μπας και το ξερει κανεις ή googlare to. τα μηχανηματα δουλευουν? δεν εχει νοημα το ζ αν δεν χτυπας αποδειξεις... η μοδα πλεον ειναι ντυσιμο με ξυλο και απλα τσιμεντο... 1
DrLo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Αν δεν ξέρεις τη δουλειά απλά μη το κάνεις. Αλλιώς όποιος είχε 7.000 θα αγόραζε σουβλατζίδικο.
Porg Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μόνο εμένα μου φαίνονται λίγα 7000Ε; Εκτός και αν μιλάμε για χωριό Και τι εννοείς "γνωστό όνομα";
lary7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Επισεις ειστε ετοιμοι να ξημεροβραδιαζεστε στο μαγαζι; Διοτι αμα λειπετε τοτε θα σας κλεβουν οι εργαζομενοι....
DrLo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Θα ξαναπω ΑΚΟΜΑ και αν το μαγαζί πάει καλά με τον τωρινό του ιδιοκτήτη ΑΚΟΜΑ και αν όλα είναι ιδανικά τώρα Αν δεν ξέρετε την δουλειά μη το κάνετε Δε θέλει πολύ να το βυθίσετε ακόμα και καλά να πηγαίνει τώρα.
Grey Warden Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Κι όχι τπτ άλλο... δεν κάνει πλέον ο Έκτορας εκπομπές. Καλώς ή κακώς ένα μαγαζί θέλει γνώση και πολλή δουλειά. Ναι, αν είσαι καλός και έχεις πελατεία, σίγουρα βγάζεις κάποια λεφτά αλλά δεν είναι εύκολο.
kage Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) @grey ο εκτορας εκανε εκπομπες σε γνωστους τους...σκηνοθετημενα ηταν τα περισσοτερα. αν δεν υπηρχε κριση δεν θα βρισκαν τετοιες τιμες...οποτε δεν θα προσπαθουσαν .με 7χιλ ενα mini αυτοκ.παιρνεις και σιγουρα δεν θα χεις εσοδα. το ενοικιο δεν ειναι τρελο νουμερο.750ε εγραψε αλλου... τωρα αν βαλεις delivery ή θες παραγγελειοληψεια βαλε κανα χιλιαρικο για pc-pda+αδεια+ταμειακη. τους διανομεις τους πληρωνεις απο 2.5-3 εως 4.5ε ωρα. αν δεν χρωσταει πουθενα ο προηγουμενος εννοω ικα-δου-δημο ειναι καλο σημαδι. οαεε αν ο ιδιοκτητης δουλευει αλλου με ενσημα τοτε δεν πληρωνεις οαεε.-το κυνηγας αυτο- φπα-ικα-οαεε-δημοτικα κτλ αυτα θα στα πει ο λογιστης. μπορειτε να το γυρισετε και σε λαδοκολλα μονο με 3-4 της ωρας.μπιφτεκια(δοκιμαζεις διαφορα μεχρι να βρεις αυτο που κανει),λουκανικα,πανσετες,πατατες,ψωμι λαδι-ριγανη στα καρβουνα. σιγουρα ομως να φαινετε οτι εχετε αλλαξει κατι στο μαγαζι.π.χ. ντυστε τοιχο με ταβλες ξυλου,βγαλτε τις ναυλον τεντες ... δεν παει καλα τι ειχαν τι εχασαν ,τα πραγματα μονο να πουλησουν τα βγαλαν τα λεφτα τους.(αν αξιζουν) κοιταξε xe.gr για εξοπλισμους ποσο πανε.. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2013 από kage
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά με υγεία Γενικότερα πρέπει να είσαι έτοιμος και να ξέρεις τι έχεις να αντιμετωπίσεις σε μια τέτοια επιχείρηση. Αν δεν το έχεις ξανακάνει , αν η μόνη σου εμπειρία είναι το να παραγγείλεις σουβλάκια να κρατάς στο πίσω μέρος του μυαλού σου το γεγονός ότι μπορεί σε λίγο καιρό να κουραστείς. Ένα τέτοιο μαγαζί είναι μεγάλη σκλαβιά. Στη γειτονιά μου έχει 5-6 σουβλατζίδικα. Όλοι πάνε από τις 8 παρά (υπάλληλοι κυρίως) , ανοιγουν το μαγαζί , καθαρίζουν , πλένουν σχάρες , τηγάνια , περιμένουν να έρθει το φορτηγό με τις πίτες πατατες κρέατα και κατά τις 10 ξεκινάει ο γύρος να γυρίζει. Θέλει πολύ τρέξιμο , υπαλλήλους σίγουρα , delivery και να είσαι σίγουρος όχι μόνο για το αν χρωστάει ο προηγούμενος αλλά και αν έχει γενικότερα καλή φήμη και πελατεία όπως είπαν και πιο πάνω. Αυτό με τον ΟΑΕΕ είναι ένα θετικό γιατί αν έχεις άλλο εργοδότη και σου έχει ΙΚΑ γλυτώνεις τις εισφορές του ΟΑΕΕ κάθε δίμηνο όπως είπε και ο Kage. Είναι ένα βήμα που θέλω και εγώ να κάνω αλλά πάνω σε μια δουλειά την οποία την ξέρω και την εξασκώ 10 χρόνια. Γενικότερα κάθε δουλειά η οποία είναι δική σου είναι σκλαβιά. Και είσαι εσύ υπεύθυνος για όλα. Είτε είναι σουβλατζίδικο είτε κάτι άλλο. Καλή επιτυχία και καλή χρονιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα