Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλές γιορτές. Μιας και με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, όποιος/α θέλει να του φτιάξω λογότυπο ας επικοινωνήσει μαζί μου ούτως ώστε να βοηθηθώ αποκτώντας μια καλή εμπειρία.

Γνώσεις photoshop άριστες.

Δημοσ.

Tony και εγώ ασχολούμε χρόνια. Το δύσκολο μερικές φορές είναι η ιδέα. χαχα 

Μπορείς να κάνεις κάτι πρόχειρο για ένα αρτοποιείο που κάνω αυτές τις μέρες? 

Το όνομα της επιχείρησης έχει το όνομα της ιδιοκτήτριας και είναι Andrianas. 

Το λογότυπο που θα μπει στην ταμπέλα θα έχει την μορφή του ονόματος αυτού. 

Έχω κολλήσει πάρα πολύ. :)

Δεν είναι ανάγκη να κάνεις κάτι τέλειο. Απλά η ιδέα με ενδιαφέρει. Μετά θα το κάνω μόνος μου.

Δημοσ.

χωρις να θέλω να μειώσω την προσπάθεια σου, καλό είναι να ξέρεις ότι όλα τα λογότυπα πρέπει να σχεδιάζονται στο illustrator (ή παρόμοιο vector πρόγραμα) 

ο λόγος για τον οποίο γίνεται αυτό είναι γιατί ένα λογοτυπο που θα έχει διαφορες εφαρμογες (ταμπέλα, διαφημιστικά κτλ) πρέπει να μπορεί να προσαρμόζεται σε όλες τις διαστάσεις χωρίς να παραμορφώνεται.

αν έχεις οποιαδηποτε απορία feel free to ask!

και καλή χρονιά! 

• Like 1
Δημοσ.

χωρις να θέλω να μειώσω την προσπάθεια σου, καλό είναι να ξέρεις ότι όλα τα λογότυπα πρέπει να σχεδιάζονται στο illustrator (ή παρόμοιο vector πρόγραμα) 

ο λόγος για τον οποίο γίνεται αυτό είναι γιατί ένα λογοτυπο που θα έχει διαφορες εφαρμογες (ταμπέλα, διαφημιστικά κτλ) πρέπει να μπορεί να προσαρμόζεται σε όλες τις διαστάσεις χωρίς να παραμορφώνεται.

αν έχεις οποιαδηποτε απορία feel free to ask!

και καλή χρονιά! 

Καθόλου δεν με μειώνεις. Ίσα ίσα που με βοηθά αυτό που λες, σε ευχαριστώ καλή χρονιά και σε σένα!

Δημοσ.

Καθόλου δεν με μειώνεις. Ίσα ίσα που με βοηθά αυτό που λες, σε ευχαριστώ καλή χρονιά και σε σένα!

Σωστο αλλα ξερω επιχειρηματιες που οταν τους το ειπα γελάγανε. Ακομα και στην εταιρία μου οταν ηταν για το λογοτυπο με κοροιδευαν .Δηλαδη λεγαν πως ειμαι ψειρας και τι θα γινει αν μεγαλωσει η jpg κτλ και πιος θα το προσεξει κτλ .

Δημοσ.

ιδέες ανταλάσουμε όχι έτοιμα λογότυπα

ναι κι εγώ προτείνω να αλλάξεις το font σε κάτι άλλο ή να βάλεις κάποιο εφε και αυξάνοντας το πάχος παράλληλα. 

Δημοσ.

Βασικά αφού θα το κάνεις, δοκίμασε και το εξής που πολύ συχνά δουλεύει: διχρωμία με κοντινά χρώματα, και στα γράμματα και στο σχήμα του λογοτύπου. Όχι σκιές και πολύπλοκα εφέ, μεγάλα γράμματα, όχι καλλιγραφικά εκτός αν είναι κάτι ιδιαίτερο, κράτα το όσο πιο φλατ γίνεται. 

Δημοσ.

Καλή χρονιά σε όλους.

Πολύ σωστός. Επίσης ποτέ δεν κάνουμε κείμενο στο photoshop.

Να πω την αλήθεια και εγώ τόσα χρόνια σε photoshop δούλευα αλλά σε τεράστια μεγέθη για να μην έχω προβλήματα.

Τώρα αρχίζω και περνάω στο Illustrator αλλά είναι πολύ διαφορετικό και δυσκολεύομαι... Αλλά είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. 

Τααζ, τέλεια η ιδέα σου σε υπερευχαριστώ, θα το δοκιμάσω σαν εναλλακτική πρόταση σίγουρα και θα το ανεβάσω εδώ.

Να ξεκαθαρίσω όμως πάλι ότι δεν ζητάω έτοιμο logo...  :-D

Κάποιες ιδέες αν έχετε για διάταξη των αντικειμένων ψάχνω. 

Όχι σκιές και πολύπλοκα εφέ, μεγάλα γράμματα, όχι καλλιγραφικά εκτός αν είναι κάτι ιδιαίτερο, κράτα το όσο πιο φλατ γίνεται. 

Σκιές και εφε είναι ΠΑΝΤΑ εκτός!!

Συμφωνώ με όσα λες. Αλλά το διχρωμία με κοντινά χρώματα πως το φαντάζεσαι?

ΤΟΝΥ_Σ ένα συγνώμη γιατί σου βιάσαμε το topic απο μενα!! χχαχα

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι το άνοιξα μπας και βρω "δουλειά". Αντί γι αυτό όμως πήρα κάποιες συμβουλές, Οπότε πάλι κερδισμένος είμαι! Τεσπα σας ευχαριστώ όλους και ελπίζω να μπορέσω κι εγώ να κάνω την αρχή κάποια στιγμή. Να στε όλοι καλά και να έχετε μια καλή χρονιά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...