Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιστημονες ειπαν οτι ο σημερινος ανθρωπος εχει στο περιβαλλον του 2000 φορες μεγαλυτερη ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια απο οτι ειχε ο παπους του στην αντιστοιχη ηλικια.

Η ανωτερη τεχνολογια της εποχης μας και ο ποιο ανετος τροπος ζωης εχει και το τιμημα της, οποιος δεν το καταλαβαινει να ευχεται να μη το μαθει με τον σκληρο τροπο.

Γι'αυτόν τον λόγο έχει πέσει και θεαματικά ο μέσος όρος ηλικίας σε σχέση με την εποχή των παππούδων μας στην ίδια ηλικία.

Oh wait.....

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να γιατι ηθελα να ανοιξω αυτο το θεμα.

Δεν πιστευω κανεναν που να λεει οτι ειναι ολα καλα.Στα πρωτα ποστ καποιος μου ειπε οτι η υψηλη ταση κανει ζημια,πιστευω κανει λαθος..αν ηταν ετσι δεν θα ασχολουταν κανεις με το sar των κινητων που εχουν μπαταριες απο 500 w

Mακαρι να ειμαστε θυματα της συνομοσιολογιας αλλιως...τα παλια δορυφορικα που ειχαν βρει παλαιοτερα οτι κανουν κακο μεταγενεστερα,κατι ουσιες που βρηκαν δεν ειναι τιποτα σε σχεση με τα ραδιοκυματα που υπαρχουν γυρω μας

Με την λογική και τις μονάδες πρέπει να είσαι τσακωμένη ε;

• Like 3
Δημοσ.

Να γιατι ηθελα να ανοιξω αυτο το θεμα.

Δεν πιστευω κανεναν που να λεει οτι ειναι ολα καλα.Στα πρωτα ποστ καποιος μου ειπε οτι η υψηλη ταση κανει ζημια,πιστευω κανει λαθος..αν ηταν ετσι δεν θα ασχολουταν κανεις με το sar των κινητων που εχουν μπαταριες απο 500 w

Mακαρι να ειμαστε θυματα της συνομοσιολογιας αλλιως...τα παλια δορυφορικα που ειχαν βρει παλαιοτερα οτι κανουν κακο μεταγενεστερα,κατι ουσιες που βρηκαν δεν ειναι τιποτα σε σχεση με τα ραδιοκυματα που υπαρχουν γυρω μας

Τα έχει μπλέξει πάρα πολύ & δε καταλαβαίνεις τι διαβάζεις & τι σου λένε.

Με φιλική διάθεση πάντα.

edit: Εντω μεταξύ κανείς εδώ μέσα δε λέει πως είναι όλα καλά...

Δημοσ.

Γι'αυτόν τον λόγο έχει πέσει και θεαματικά ο μέσος όρος ηλικίας σε σχέση με την εποχή των παππούδων μας στην ίδια ηλικία.

Oh wait.....

Αν αυτο ειναι το σοβαροτερο επιχειρημα σου κατσε και βλεπε απο τωρα και περα το μεσο ορο που θα εχουμε. Σε περιμενει εκπληξη.

Απο τωρα ομως σου λεω οτι θα ειναι η πτωση απο αλλους παραγοντες.

Δημοσ.

Midi,

Έγραψα κάπου οτι ξέρω οτι η ακτινοβολία ευθύνεται για τους καρκίνους;

Έγραψα οτι ειναι μια απο τις αλλαγές των τελευταιων ετων και υπαρχουν ενδείξεις οτι ειναι βλαβερη.

Επίσης έγραψα οτι θεωρώ απαράδεκτο να χρησιμοποιειται τόσο ευρέως χωρίς να υπάρχει βεβαιότητα οτι ειναι ακίνδυνη.

Επίσης δε διαφωνω οτι υπάρχουν δεκάδες ακόμη επιβαρυντικοί παράγοντες και στους οποιους επίσης υπάρχει η ίδια αδιαφορία απο τους υπευθυνους.

Κάποιοι δε διαβάζετε καν τι γράφει ο άλλος και διαφωνειτε για να διαφωνειτε.

• Like 2
Δημοσ.

Μαράκι82γρ άσε τους δεν καταλαβαίνουν...όταν ξυπνήσουν θα είναι αργά

Διάβασε αυτό το καταπληκτικό βιβλίο:

http://shop.liako.gr/%CE%92%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%AF%CE%B1/%CE%91%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82/flypage-vmbright.tpl.html

θα σοκαριστείς με τα πόσα πράγματα μας κρύβουν

• Like 1
Δημοσ.

Νατες και οι προφητειες! Ερχεται το τελος.

Κανεις οτι δεν καταλαβαινεις .
Το προσδοκιμο ζωης αυξανεται οσο εχεις καλυτερο επιπεδο ζωης , καλυτερη ιατροφαρμακευτικη περιλθαψη , καλυτερη διατροφη εχεις καλυτερες συνθηκες εργασιας.
Οταν μια χωρα μπαινει στο ΔΝΤ η στατιστικη εδειξε οτι ολα αυτα υποβαθμιζονται και το προσδοκιμο ζωης μειωνεται . 
Δημοσ.

ασε μας ρε paoki..Ειμαι με τον λιακοπουλο επειδη φοβαμαι για τα sar και τους επιβεβαιωμενους καρκινους που εχουν δωσει πχ οι πυλωνες ή το ρευμα γενικα?Ειμαι η λουκα επειδη θελω να κατανοησω καλυτερα τι ειναι αυτο το sar που εχει βγει τον τελευταιο καιρο?Οχι ειμαι τρολ επειδη απλα διαφωνειτε,ειδα μερικα απο τα σχολια σας,μερικοι 9 στα 10 απαντατε μονο για να μας διξετε οτι εχετε σπουδασει στο mit μαζι με τον ζουκεμπερκ

Συγνωμη ρε παιδια που τολμω και ριχνω το επιπεδο σας..

Απλα αν δεν σας αρεσει οχι μονο μην απαντατε αλλα μην το διαβαζετε καν. 

Γιατι δεν εχετε βρει ακομα ακομα την λυση για να παει αυτη η χωρα μπροστα δεν καταλαβα?

Δημοσ.

Οσο ζεις μαθαινεις..και ελεγα οτι η μερα μου ηταν ρουτινα οταν γυρισα απο την δουλεια,αφου εμαθα οτι πηγε ο ζουκεμπεργκ στο χαρβαρντ ενταξει...τωρα θα κοιμηθω με περισσοτερη γνωση

Δηλαδη απο ολα αυτα που εγραψα...αυτο σου εμεινε nt1g?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...