deesnider Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 o Zuckerberg ήταν στο Harvard... ...τι ballcrusher είσαι 'συ μωρ' αδερφάκι μου;
Demon Lord Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Να γιατι ηθελα να ανοιξω αυτο το θεμα. Δεν πιστευω κανεναν που να λεει οτι ειναι ολα καλα.Στα πρωτα ποστ καποιος μου ειπε οτι η υψηλη ταση κανει ζημια,πιστευω κανει λαθος..αν ηταν ετσι δεν θα ασχολουταν κανεις με το sar των κινητων που εχουν μπαταριες απο 500 w WTF???? Δηλαδή η μπαταρία του κινητού μου είναι πιο ισχυρή από την τροφοδοσία του σταθερού? Μαράκι82γρ άσε τους δεν καταλαβαίνουν...όταν ξυπνήσουν θα είναι αργά Διάβασε αυτό το καταπληκτικό βιβλίο: http://shop.liako.gr/%CE%92%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%AF%CE%B1/%CE%91%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82/flypage-vmbright.tpl.html θα σοκαριστείς με τα πόσα πράγματα μας κρύβουν χαχαχααχ ρε τι βρήκε ο τρελός
nvel Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μαράκι82γρ άσε τους δεν καταλαβαίνουν...όταν ξυπνήσουν θα είναι αργά Διάβασε αυτό το καταπληκτικό βιβλίο: http://shop.liako.gr/%CE%92%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%AF%CE%B1/%CE%91%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82/flypage-vmbright.tpl.html θα σοκαριστείς με τα πόσα πράγματα μας κρύβουν εκτός από τα απόκρυφα υπάρχουν και τα πασιγνωστα για όσους θέλουν ΚΑΙ μπορούν να μάθουν 1
pournaras Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Να γιατι ηθελα να ανοιξω αυτο το θεμα. Δεν πιστευω κανεναν που να λεει οτι ειναι ολα καλα.Στα πρωτα ποστ καποιος μου ειπε οτι η υψηλη ταση κανει ζημια,πιστευω κανει λαθος..αν ηταν ετσι δεν θα ασχολουταν κανεις με το sar των κινητων που εχουν μπαταριες απο 500 w Mακαρι να ειμαστε θυματα της συνομοσιολογιας αλλιως...τα παλια δορυφορικα που ειχαν βρει παλαιοτερα οτι κανουν κακο μεταγενεστερα,κατι ουσιες που βρηκαν δεν ειναι τιποτα σε σχεση με τα ραδιοκυματα που υπαρχουν γυρω μας Η υψηλη ταση κανει ζημια. Αποδεδειγμενα. Σε περιοχες που περνανε πυλωνες με καλωδια υψηλης τασης παρατηρουνται εντονοι πονοκεφαλοι. Οι περιοχες αυτες σχεδον παντου, ειναι χωρις σπιτια, κανεις δεν αντεχει να μενει εκει. Η μπαταρια του κινητου ειναι το πολυ 15watt και οχι 500 (3000mA X 5volt). Δεν εχει απολυτως καμμια σχεση η μπαταρια με το sar.. Τα δορυφορικα εκπεμπυν σε μεγαλυτερη συχνοτητα απο τα κινητα, και ειναι ακριβως το ιδιο με τα ραδιοκυμματα που υπαρχουν γυρω μας. Ουτε λιγοτερο ουτε περισσοτερο.
άδικος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Στα πρωτα ποστ καποιος μου ειπε οτι η υψηλη ταση κανει ζημια,πιστευω κανει λαθος.. Βάλε το χέρι σου σε γυμνό καλώδιο πρίζας. Μη φοβάσαι, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, η συχνότητα είναι πολύ χαμηλή, 50Hz...
firewalker Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Το SAR που λέτε συνέχεια, τι είναι; Πως θεσπίστηκαν τα όρια ασφαλείας; Food for thought που λένε και τα Εγγλεζάκια. BTW, όλα τα "πεδία" στις μπάντες ELF/SLF προκαλούν προβλήματα. Όχι μόνο τα ηλεκτρομαγνητικά.
status Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 <p>Not sure if troll thread or...</p> <p> </p> <p>/10 ελληνικοί χαρακτήρες</p> Or.. <p>Not sure if troll thread or...</p> <p> </p> <p>/10 ελληνικοί χαρακτήρες</p> Or.. Είναι η ευρεία διάθεση του ίντερνετ καο των υπολογιστών στον κάτω του μεσου χρήστη.
madsc Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Κανείς μας δεν γνωρίζει τα πάντα για τα πάντα, ηρεμία. Επί του θέματος,στις ακτινοβολίες υπάρχει μια σχέση που ισχύει καθολικά.Συχνότητα, Ένταση, Απόσταση, Χρόνος Έκθεσης.Οι 4ις παράγοντες που το αποτέλεσμα τους σαν σύνολο κρίνει αν και πόσο μια κατάσταση είναι επιβλαβή για την υγεία μας. Όταν διαβάζετε ένα άρθρο που ισχυρίζεται πως κάτι είναι π.χ. καρκινογόνο, μείζονος σημασίας είναι το πόσο. Αυτό είναι το 1ο που θα αναριωτέστε. Αν για παράδειγμα κάποιος ισχυρίζεται ότι μιλώντας στο κινητό για 2 χρόνια συνεχόμενα μπορεί να αυξήσει 50% την πιθανότητα μου να πάθω καρκίνο στα 40 μου, είναι κάτι που χρήζει προσοχής. Αν τώρα μιλώντας π.χ. για 2 χρόνια συνεχόμενα αυξάνεται η πιθανότητα 0,1% να πάθω καρκίνο στα 100 μου, σιγά τα ωά. Έτσι όλα είναι καρκινογόνα. Πιο γρήγορα θα φύγω από το κάπνισμα. Αν το άρθρο που διαβάσατε δεν αναφέρει το πόσο, χρησιμοποιήστε το για προσάναμα. Κάτι άλλο που ισχύει επίσης, είναι πως οι κεραίες των κινητών στους πύργους, οι πάσης φύσεως σταθμοί επικοινωνίας και εκπομπής εκπέμπουν με πολύ δυνατότερη ένταση από εμάς. Ακτινοβολία υπάρχει στο χώρο μας είτε έχουμε το κινητό μας, το wi-fi και τις όποιες συσκευές μας κλειστές, είτε ανοικτές. Επί του παρόντος, μελέτες υπάρχουν αρκετές, πρακτικά όμως δεν έχει αποδειχτεί χωρίς αμφισβήτηση ούτε πως κάποια συσκευή στη χρήση της είναι επιβλαβή για την υγεία μας, ούτε πως δεν είναι. Δεν είναι καθόλου απλά αυτά τα πειράμματα. /sc 1
defacer Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Εριστικη?Απαντησεις που κοροιδευουν την νοημοσυνη στην καλυτερη πηρα στο ερωτημα...μεχρι και τρολ με ειπαν Εκτος απο δυο τρεις,με την δικη σου μεσα Αυτές τις απαντήσεις τις πήρες επειδή μ' αυτά που γράφεις φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για τι πράγμα μιλάς. Και δεν εννοώ "δεν έχεις ιδέα" = "δεν ξέρεις τα τελευταία αποτελέσματα ιατρικών ερευνών", γιατί αυτά κανείς εδώ μέσα δεν τα ξέρει. Εννοώ ότι πετάς πυραύλους του στυλ "ήταν πολύ βαρύ το τούβλο, σχεδόν 55 εκατοστά, και γι' αυτό λιώνοντας ανέβαινε η θερμοκρασία". Αν θέλεις να σε πάρουν στα σοβαρά, πάρε πρώτα εσύ τον εαυτό σου στα σοβαρά και άνοιξε καμιά φυσική λυκείου ή πρώτου έτους ή τέλος πάντων κάνε μια βόλτα στη Wikipedia ρε αδερφέ να ξεστραβωθείς για να μπορείς τουλάχιστον να καταλάβεις αν αυτά που λες βγάζουν νόημα ή όχι. Η άγνοια δεν είναι ντροπή. Το να έχεις άγνοια και να ζητάς τα ρέστα όμως είναι. Να γιατι ηθελα να ανοιξω αυτο το θεμα. Δεν πιστευω κανεναν που να λεει οτι ειναι ολα καλα.Στα πρωτα ποστ καποιος μου ειπε οτι η υψηλη ταση κανει ζημια,πιστευω κανει λαθος..αν ηταν ετσι δεν θα ασχολουταν κανεις με το sar των κινητων που εχουν μπαταριες απο 500 w Mακαρι να ειμαστε θυματα της συνομοσιολογιας αλλιως...τα παλια δορυφορικα που ειχαν βρει παλαιοτερα οτι κανουν κακο μεταγενεστερα,κατι ουσιες που βρηκαν δεν ειναι τιποτα σε σχεση με τα ραδιοκυματα που υπαρχουν γυρω μας Αυτά που λέω παραπάνω. Αν σε ρωτήσω "τι είναι ραδιοκύμα" και μου απαντήσεις "αυτά που εκπέμπουν οι κεραίες" ποιός θα φταίει για τα συμπεράσματα που θα βγουν; Η μπαταρια του κινητου ειναι το πολυ 15watt και οχι 500 (3000mA X 5volt). Δεν εχει απολυτως καμμια σχεση η μπαταρια με το sar.. Βασικά η μπαταρία του κινητού είναι π.χ. 3000mAh, το οποίο είναι μονάδα φορτίου και άρα ο πολλαπλασιασμός με Volt δεν δίνει ποσότητα ισχύος (η οποία μετριέται σε Watt) αλλά ενέργειας (που μετριέται π.χ. σε Wh). Ακόμα κι αν δεν το λάβουμε αυτό υπόψη, αν το κινητό σου έφτανε ποτέ 15W κατανάλωση θα έπρεπε να έρχεται με ενσωματωμένο ανεμιστηράκι για να μη καταστραφεί. Μάλλον το ρεσιτάλ της Μαρίας άρχισε να προκαλεί... πονοκεφάλους.
maria82gr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Βάλε το χέρι σου σε γυμνό καλώδιο πρίζας. Μη φοβάσαι, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, η συχνότητα είναι πολύ χαμηλή, 50Hz... Εχεις ξεφυγει..Μιλαω για την ακτινοβολια οχι για την επαφη NVEL ,Μολις το "αγορασα"...θα δω εκει,ευχαριστω Αν καποιος γνωριζει πως κλειδωνει ενα ποστ ας το κανει,αν το δει κανενας moderator ας το κανει...Πονεσε το μυαλο μου με τοσο υψηλο iq Αυτές τις απαντήσεις τις πήρες επειδή μ' αυτά που γράφεις φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για τι πράγμα μιλάς. Και δεν εννοώ "δεν έχεις ιδέα" = "δεν ξέρεις τα τελευταία αποτελέσματα ιατρικών ερευνών", γιατί αυτά κανείς εδώ μέσα δεν τα ξέρει. Εννοώ ότι πετάς πυραύλους του στυλ "ήταν πολύ βαρύ το τούβλο, σχεδόν 55 εκατοστά, και γι' αυτό λιώνοντας ανέβαινε η θερμοκρασία". Αν θέλεις να σε πάρουν στα σοβαρά, πάρε πρώτα εσύ τον εαυτό σου στα σοβαρά και άνοιξε καμιά φυσική λυκείου ή πρώτου έτους ή τέλος πάντων κάνε μια βόλτα στη Wikipedia ρε αδερφέ να ξεστραβωθείς για να μπορείς τουλάχιστον να καταλάβεις αν αυτά που λες βγάζουν νόημα ή όχι. Η άγνοια δεν είναι ντροπή. Το να έχεις άγνοια και να ζητάς τα ρέστα όμως είναι. Αυτά που λέω παραπάνω. Αν σε ρωτήσω "τι είναι ραδιοκύμα" και μου απαντήσεις "αυτά που εκπέμπουν οι κεραίες" ποιός θα φταίει για τα συμπεράσματα που θα βγουν; Βασικά η μπαταρία του κινητού είναι π.χ. 3000mAh, το οποίο είναι μονάδα φορτίου και άρα ο πολλαπλασιασμός με Volt δεν δίνει ποσότητα ισχύος (η οποία μετριέται σε Watt) αλλά ενέργειας (που μετριέται π.χ. σε Wh). Ακόμα κι αν δεν το λάβουμε αυτό υπόψη, αν το κινητό σου έφτανε ποτέ 15W κατανάλωση θα έπρεπε να έρχεται με ενσωματωμένο ανεμιστηράκι για να μη καταστραφεί. Μάλλον το ρεσιτάλ της Μαρίας άρχισε να προκαλεί... πονοκεφάλους. Δεν μιλησα ποτε για την μπαταρια!!Μονοι σας το πηγατε εκει..Διαβαζουμε πρωτα τον τιτλο που λεει ακτινοβολια και μετα κανενα ποστ
άδικος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Εχεις ξεφυγει..Μιλαω για την ακτινοβολια οχι για την επαφη Και αυτό τότε που κολλάει; [...] Επισης οι τηλεορασεις που μεχρι τωρα βγαινανε στα 60 με 100 Hz,πλεον εχω δει φυλλαδιο που μια lg λεει οτι εχει στα 2000!Η αναλυση μπορει να ειναι σουπερ αλλα φανταστειτε το sar ή πως το λενε, που βγαζει [...]
gigisoni Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Αν καποιος γνωριζει πως κλειδωνει ενα ποστ ας το κανει,αν το δει κανενας moderator ας το κανει...Πονεσε το μυαλο μου με τοσο υψηλο iq Βασικά το δικό μας κεφάλι πόνεσε από τα τούβλα που γράφονται και πετιούνται αβέρτα μέσα σ'αυτό το thread.... Προειδοποιεί ο κόσμος πριν.... 1
pournaras Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Βασικά η μπαταρία του κινητού είναι π.χ. 3000mAh, το οποίο είναι μονάδα φορτίου και άρα ο πολλαπλασιασμός με Volt δεν δίνει ποσότητα ισχύος (η οποία μετριέται σε Watt) αλλά ενέργειας (που μετριέται π.χ. σε Wh). Ακόμα κι αν δεν το λάβουμε αυτό υπόψη, αν το κινητό σου έφτανε ποτέ 15W κατανάλωση θα έπρεπε να έρχεται με ενσωματωμένο ανεμιστηράκι για να μη καταστραφεί. Μάλλον το ρεσιτάλ της Μαρίας άρχισε να προκαλεί... πονοκεφάλους. Ναι εχεις δικιο, λαθος διατυπωση.
Luxx Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Το ασυρματο ρουτερ το εχετε ολη την ημερα ανοικτο ή οχι; Εγω το εχω ανοικτο απο τοτε που το πηρα γιατι εκτος απο τον υπολογιστη εχω και λαπτοπ, καθως θελω να σερφαρω και απο το κινητο. Τι κινδυνος υπαρχει; Το εχω σε αποσταση τους ενος μετρου απο την καρεκλα που καθομαι στον υπολογιστη. Επισης, ποια η αποψη σας για τους εξυπνους μετρητες; Μπορουμε να μην τους βαλουμε στο σπιτι μας; Ενα αρθρο που λεει πως μπορουμε να προστατευτουμε απο την ακτινοβολια, μεσω των τροφων. Λογικα μουφα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα