Donjimbeam Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Διαβασες 2-3 πεαματα σε ενα φορουμ και αμεσως να το ακυρωσεις.. Ψαξτο λιγο, δες τι παιζει. Ολοι απο την παρεα δεν ειπαν κανενα καλο λογο.οποτε πιστευω οτι ειναι φανερο.Τιποτα αλλο για γειτονια που λυπει εχει κανεις να μου προτεινει περα απο τα κλασικα??
leonidas_fs Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Εχει ο θείος μου μαγαζι στην θεσσαλονικη που πουλάει απορρυπαντικά και χαρτικά! Αν θέλεις ρωτα κατι πιο συγκεκριμένο και μπορώ να σου πω αρκετές πληροφορίες!
Donjimbeam Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Εχει ο θείος μου μαγαζι στην θεσσαλονικη που πουλάει απορρυπαντικά και χαρτικά! Αν θέλεις ρωτα κατι πιο συγκεκριμένο και μπορώ να σου πω αρκετές πληροφορίες! γενικα πως παει δουλευει? σε τι περιοχη ειναι γειτονια κεντρικο ?
leonidas_fs Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Είναι στς Συκιες Θεσσαλονίκης σε κεντρικό δρόμο. Γενικά δεν βγάζει περιουσία είναι η αλήθεια, αλλα είναι επιχείρηση τουλάχιστον 10 ετών, οπότε κρατάει! Η λιανική είναι ενα σημαντικός τρόπος εισόδων, αλλα και η χοντρική θα σου αποφέρει ενα ικανοποιητικό έσοδο! Πολλοί ψωνίζουν απο εκει, γιατι τους λείπει κάτι που δεν μπορεί να σου προσφέρει το κάθε μεγάλο super market. Την προσωπική επαφή! Ουτε εγω το πίστευα, αλλα οι νοικοκυρές (γιατι αυτες είναι ο κύριως όγκος πελατών) ενδιαφέρονται να έχουν και μια Α προσωπική επαφή με τον μαγαζάτορα! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ βεβαια οτι οι τιμές σου πρέπει να είναι καλες!
Donjimbeam Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 τιποτα αλλη ιδεα παιδες για γειτονικο μαγαζι??
kage Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) καλη περιοχη=πολλες πολ/κιες γυρω και οχι αν ειναι σε τιποτα βουλιαγμενη,ψυχικο,εκαλη κτλ σουπερ σποτ=απεναντι απο νοσοκομειο βρειτε τι λειπει απο την περιοχη.υπαρχει 24ωρο ψιλικατζιδικο-περιπτερο,ρουχαδικο με 10-20ε ολα κτλ. αν μπορειτε να μαζεψετε-παρετε ολα τα γυρω εμπορικα μαγαζια(κυριως καφε) με τις τιμες σας σε χαρτικα+απορυπαντικα+αρρωματικα+καλαμακια+ποτηρια κτλ τοτε κατι γινεται.αλλα εχετε βρει εσεις προμηθευτες-εισαγωγικες καλυτερες? τωρα αυτο που σου λεει πιο πανω δεν ειναι ευκολο γιατι o αλλος το δοκιμασε σε αλλες εποχες.δεν φτιαχνεις ευκολα πελατολογιο μεσα στην κριση. τεσπα βρειτε καποιον λογιστη ή ψαξτε στο ιντερνετ και δειτε ποιοι κωδικοι-επιχειρησεις επιδοτουνται... Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2014 από kage
Phoenix7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Ρε φιλε σορυ κιολας, εδω δεν εχεις αποφασισει εσυ τι θες να κανεις, θες και ιδεες; ζητησες μια αποψη για χαρτικα, σου παν ολοι οχι και το ακυρωσες, τι ιδεεα θες να σου πουν απο κει και κατω; εγω πιστευω οτι ουτε εσυ το πιστευες Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App 3
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Αδυνατώ να σκεφτώ τον παραμικρό λόγο επίσκεψης σε ενα εξειδεκευμένο μαγαζί χαρτικών/απορρυπαντικών για έναν ιδιώτη. Προσωπική επαφή. Μια κατάσταση την οποία πρέπει να την κρατάμε ψηλά γιατί δυστυχώς είναι από τα λίγα πράγματα που μας κρατάνε ζωντανούς. Και ειδικά αν ο επαγγελματίας είναι και αγαπητός στην γειτονιά , φιλότιμος το κατάστημα κρατάει . Εκτός από χαρτικά απορρυπαντικά κοίτα να φέρνεις και κανά υλικό για μετακομίσεις και μαστορέματα. Υλικά συσκευασίας δηλαδή .Αν το αποφασίσεις και προχωρήσεις στο άνοιγμα της επιχείρησης σύγκρινε τιμές από διάφορες εταιρείες , κοίτα τι σε συμφέρει και προχώρα. Αν δεν υπάρχουν ειδικά και σουπερμαρκετ σε μικρές αποστάσεις προχώρα. Εγώ για παράδειγμα μένω Γκύζη. Μια τόσο μικρή περιοχή όπως η δική μου έχει πάνω από 10 σουπερμάρκετ και πάνω από 5-6 μαγαζιά με χαρτικά και τέτοια.
invisiblesurfer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Με συγχωρειτε που γινομαι αγενης, αλλα η προσωπικη επαφη στην αγορα χαρτιου υγειας πώς ακριβως προσφερει αξια στην επιχειρηση, η οποία αξία μπορει να περασει στην καταναλωτη? Προσωπικα συμμετεχω σε επισημες επιχειρηματικες αποστολες ανα τον κοσμο. Τα προϊοντα που ζητουνται στην αλλοδαπη ειναι πολλα και η ποιοτικη προσφορα ελαχιστη. Απο τον ΟΡ θα ηθελα να ακουσω το σκεπτικο του γυρω απο την αγορα χαρτικων - δηλαδη πως κατελληξε οτι αυτο το venture θα ειναι κερδοφορο? Τι μεγεθη συνεκρινε? Τι υπολογισμους εκανε? Ποιες αλλες πιθανες κατηγοριες προϊοντων και καταναλωτικων αγαθων συνυπολογισε πριν καταληξει στα χαρτικα? 1
Cryptic Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Με συγχωρειτε που γινομαι αγενης, αλλα η προσωπικη επαφη στην αγορα χαρτιου υγειας πώς ακριβως προσφερει αξια στην επιχειρηση, η οποία αξία μπορει να περασει στην καταναλωτη? Ευκαιρία για κουτσομπολιό υψηλότερου επιπέδου. 1
BritGreek Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Πάντως, στον Πειραιά, στο λιμάνι υπάρχει ο Μπρόλιας εδώ και χρόνια, και μονοπωλεί στην κυριολεξία τις περιοχές Πειραιά, Κερατσινίου, Δραπετσώνας, κλπ στα χαρτικά, γιατί είναι πραγματικά πάμφθηνος. Όσοι ξέρω εγώ, ψωνίζουν από εκεί. Από τα συνοικιακά που είχαν ανοίξει κοντά στο σπίτι μου, μόνο ένα έχει μείνει ανοιχτό. Προφανώς εκείνος αγοράζει τεράστιες ποσότητες, και οι τιμές είναι χώμα, περίπου οι μισές από αυτές των supermarket (ακόμα και στα δικά τους προϊόντα).
kfyros Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 όλα έχουν τα συν και τα πλήν. Στα θετικά ότι έχεις χώρο, άρα δεν πληρώνεις ενοίκια, σωστά; Μεγάλο θετικό αυτό. Λεφτά πολλά δεν θα βγάζεις γιατί υπάρχει ανταγωνισμός, ανάλογα όμως με το μέγεθος της παραγγελίας και τον τρόπο πληρωμής μπορείς να πετυχαίνεις πολύ καλές εκπτώσεις. Τα σούπερμάρκετ πνίγουν πολλούς προμηθευτές με 6μηνες και βάλε επιταγές και ελάχιστα περιθώρια κέρδους, οπότε κι αυτοί δίνουν ίδιες ή και λίγο καλύτερες τιμές σε μικρούς πελάτες για να μαζεύουν ρευστό. Άρα δεν είσαι από χέρι χαμένος.Αν έχεις καλές τιμές και ποικιλία, τότε μπορείς να βγάζεις μεροκάματο.Πολλές οι ώρες βέβαια.
Backpacker Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Άμα έχεις δικό σου χώρο και το δουλεύεις μαζί με το φιλαράκι σου τότε το καλό είναι ότι δεν θα μπείτε μέσα...το ΤΕΒΕ και την ΔΕΗ σας θα το βγάζετε έλεος...επίσης αυτό που πουλάτε δεν έχει ανάγκη να φύγει γρήγορα...δεν είναι τρόφιμο να λήγει δλδ..απτην αλλη θελει οχι τρελη δουλεια σε θεμα χειρονακτικης κουρασης τοσο οσο σε θεμα ωραριου.
Donjimbeam Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 δεν ειναι οτι δεν εχω κατασταλλαξει καπου απλα οταν ολοι μιλατε αρνητικα μαλλον κατι δεν παει καλα.Παντως αν ενος του λυπει ενα κολοχαρτο η ενα απορρυπαντικο η κατι αντοιστιχο καλυτερα να το παρει απο κατω απο το σπιτι του παρα να τρεχει στο σουπερ μαρκετ.....εγω ετσι ξερω !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα