Προς το περιεχόμενο

Tips για οικονομια στο supermarket

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα :D

Θα ηθελα να μοιραστειτε καποιες ''συμβουλες'' που ξερετε για οικονομια στο σουπερμαρκετ.

Παρακαλω μην με κραξετε για το οτι αυτο ειναι το πρωτο μου θεμα σε τεχνολογικο φορουμ,σκοπευω να συμμετεχω και στα υπολοιπα :D

• Moderators
Δημοσ.

πας πάντα με λίστα των πραγμάτων που χρειάζεσαι

παίρνεις καλάθι άν δεν χρειάζεσαι πολλά

κοιτάς τις τιμές και συγκρίνεις με αλλά προϊόντα

κοιτάς για προσφορές

• Like 3
Δημοσ.

+ να πηγαίνεις αφού έχεις φάει 

το εχω ακουσει και εγω αυτο αλλα δεν καταλαβαινω γιατι..  :mellow:

Δημοσ.

Φροντίζεις να "στοκάρεις" όταν έχουν προσφορές, συχνά τυχαίνει να έχουν ένα προιόν 1+1 και ταυτόχρονα -40%

Αγοράζεις προιόντα με ετικέτα του σουπερ μάρκετ, τα περισσότερα είναι ίδια με τα επώνυμα μερικά είναι και καλύτερα!

• Like 4
Δημοσ.

Καλησπερα :D

Θα ηθελα να μοιραστειτε καποιες ''συμβουλες'' που ξερετε για οικονομια στο σουπερμαρκετ.

Παρακαλω μην με κραξετε για το οτι αυτο ειναι το πρωτο μου θεμα σε τεχνολογικο φορουμ,σκοπευω να συμμετεχω και στα υπολοιπα :D

Δεν κανεις παιδια :P

Δημοσ.

Γιατί πεινασμένος θα βλέπεις πχ σοκολάτες ή ότι άλλο σου αρέσει και θα λες "holy crap, I need ALL of them" και θα γεμίζεις το καλάθι :P Εγώ πάντως σε εμένα έχω παρατηρήσει ότι ισχύει. Είμαι και κάπως λιγούρης με το φαγητό, αν δω κάτι θέλω να το παίρνω.

• Like 3
Δημοσ.

Γιατι αν πεινας και έχεις όρεξη είναι δεδομένο οτι θα πάρεις σαβούρες που δεν χρειάζεσαι λόγω λαιμαργίας (π.χ σοκολάτες, πατατακια, τιποτα καραμελίτσες κτλ κτλ)! Πιο πολύ για άτομα που κάνουν δίαιτα το λένε αυτο!

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Γιατί πολύ απλά αν πας πεινασμένος, αγοράζεις περισσότερα πράγματα από όσα πραγματικά χρειάζεσαι, μιας ο εγκέφαλος ψάχνει τροφή και σου αυξάνει την ευφορία που νιώθεις όταν είσαι δίπλα σε τρόφιμα!

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί πεινασμένος θα βλέπεις πχ σοκολάτες ή ότι άλλο σου αρέσει και θα λες "holy crap, I need ALL of them" και θα γεμίζεις το καλάθι :P Εγώ πάντως σε εμένα έχω παρατηρήσει ότι ισχύει. Είμαι και κάπως λιγούρης με το φαγητό, αν δω κάτι θέλω να το παίρνω.

χαχ τωρα που το λες..παιζει να εχει τυχει..5-10-15 φοριτσες  :blink:  :-D

Δημοσ.

ισχυει 100% αυτο περι πεινας το εχω διασταυρωσει δεκαδες φορες στον εαυτο μου και δεν εχει σημασια αν κανεις διαιτα ή οχι. 

• Like 1
Δημοσ.

Φροντίζεις να "στοκάρεις" όταν έχουν προσφορές, συχνά τυχαίνει να έχουν ένα προιόν 1+1 και ταυτόχρονα -40%

Αγοράζεις προιόντα με ετικέτα του σουπερ μάρκετ, τα περισσότερα είναι ίδια με τα επώνυμα μερικά είναι και καλύτερα!

Σε ποια σουπερ μαρκετ αναφερεσαι για αυτο "Αγοράζεις προιόντα με ετικέτα του σουπερ μάρκετ, τα περισσότερα είναι ίδια με τα επώνυμα μερικά είναι και καλύτερα!"

Δημοσ.

Γράφεσαι για κουπόνια στο epithimies.gr για μαλακτικά, οδοντόκρεμες, σαμπουάν και απορρυπαντικά, και άλλα τέτοια, και περιμένεις κάποιο σούπερ μάρκετ να τα δίνει με γενναίο ποσοστό έκπτωσης. Τυπώνεις τα κουπόνια, συνδυάζεις με την έκπτωση και ψωνίζεις πολύ φθηνότερα. Τα σμ κάνουν τέτοιες προσφορές συνεχώς.

Win.

• Like 2
Δημοσ.

Γράφεσαι για κουπόνια στο epithimies.gr για μαλακτικά, οδοντόκρεμες, σαμπουάν και απορρυπαντικά, και άλλα τέτοια, και περιμένεις κάποιο σούπερ μάρκετ να τα δίνει με γενναίο ποσοστό έκπτωσης. Τυπώνεις τα κουπόνια, συνδυάζεις με την έκπτωση και ψωνίζεις πολύ φθηνότερα. Τα σμ κάνουν τέτοιες προσφορές συνεχώς.

Win.

Το εξηγεις λιγο αυτο; Θελει εγγραφη στο site? Τα κουπονια ειναι 'πατεντα' του συγκεκριμενου site, ή απλα συγκεντρωνουν/καταγραφουν που εχουν προσφορες τα σουπερ μαρκετ καθε μερα/βδομαδα;

Μπορει κανείς και χωρις εγγραφη εδω

http://www.epithimies.gr/%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%84%CE%B1/koyponi

να βλεπει τι υπαρχει διαθεσιμο, και να τυπωνει οτι τον ενδιαφερει, και να πηγαινει με τα κουπονια στο σουπερ μαρκετ; Σε ποιο σουπερ μαρκετ ομως; Πατω σε μερικα κουπονια αλλα δεν λεει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...