ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Για τα πολλά ψώνια εγώ συγκεκριμένα πάω με κουπόνια από εφημερίδα .Παίρνω 100 ευρώ πληρώνω 80. Δεν αναφέρω εφημερίδα η σουπερμαρκετ. Για τα απλά καθημερινά προτιμώ την γειτονια μου που έχει 5-6 σουπερμαρκετ γνωστής αλυσίδας. Θυμηθηκα και μια φωτογραφία που είχε βγει πρόσφατα στο ιντερνετ με ένα παππού... Κάποτε έλεγε με 100 δρχ έπαιρνες 2 λίτρα γάλα , 12 αυγά , 3 σοκολάτες , καραμέλες , αποσμητικό και οδοντόκρεμα αλλά τωρα έχουν βάλει κάμερες...
Teisos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Εφαρμοσμένο σύστημα, το οποίο μ' εμένα προσωπικά, δούλεψε στο 100%, όσο αφορά στο να μην κάνω περιττές αγορές: Δεν πας στο super market... ...εξηγώ: Υπήρχαν, όσο ήμουν στην Ελλάδα - φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν ακόμα, γιατί όχι; - πολλά super market τα οποία έφερναν τα πράγματα στο χώρο σου, χωρίς πρόσθετη χρέωση, με τηλεφωνική παραγγελία και εξόφληση επί τόπου. ... ξέρει κανείς παραπάνω για δωρεάν αποστολή σπίτι; Ποια s/m προσφέρουν τέτοια υπηρεσία; Νομίζω είναι κορυφαία ιδέα ..Κάποτε έλεγε με 100 δρχ έπαιρνες 2 λίτρα γάλα , 12 αυγά , 3 σοκολάτες , καραμέλες , αποσμητικό και οδοντόκρεμα αλλά τωρα έχουν βάλει κάμερες... χεχεχεχε
deesnider Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 ξέρει κανείς παραπάνω για δωρεάν αποστολή σπίτι; Ποια s/m προσφέρουν τέτοια υπηρεσία; Εγώ πλέον δεν έχω ιδέα, δεδομένου ότι είμαι εκτός Ελλάδος εδώ και αρκετά χρόνια. Φαντάζομαι όμως ότι δε θα είναι δύσκολο να μάθει κανείς. Μια και το είπα εγώ όμως, να επιστήσω την προσοχή όποιου φίλου ή φίλης το εφαρμόσει, σ' ένα σημείο: Εφόσον βρείτε κάποια super market που το κάνουν και αρχίσετε να το ζητάτε, τονίστε τους να προσέχουν τις ημερομηνίες λήξης στα προϊόντα που σας φέρνουν. Δε θέλω να φανώ κακόπιστος - αν και γενικά ...είμαι! - λέγοντας ότι το έκαναν σίγουρα σκοπίμως, αλλά στην αρχή που μού έφερναν πράγματα και μέχρι να τους «ταρακουνήσω», ό,τι χυμός, γιαούρτι, γάλα και γενικώς προϊόντα με ημερομηνία λήξης μού έφερναν, έληγε, αν όχι αυθημερόν, βία την επόμενη μέρα...
MasterX Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 ε σιγουρα εχει να κανει με τη λογικη οτι πολλα ραφια (οπως πχ στα γαλατα) βαζουν μπροστα τα πιο παλια για να φευγουν πρωτα.. οποτε και στο ντελιβερυ αυτο κανουν
*nenya* Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 1ον, πάντα με λίστα στα χέρια. 2ον, βγάλε κάρτα μέλους από όλα τα κοντινά σου supermarkets. 3ον, κάνε έρευνα αγοράς. Π.χ. Μπορείς να αγοράζεις χαρτικά-απορρυπαντικά από ένα supermarket και τα υπόλοιπα προϊόντα από αλλού. 4ον, μπορείς να βρεις κ να εκτυπώσεις εκπτωτικά κουπόνια απ'το ίντερνετ. (νομίζω 'επιθυμίες' λέγεται το site) Αποστολή από το GT-S5300 με τη χρήση Insomnia App
takjar Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Το επιθυμίες.gr έχει διακόψει να δίνει κουπόνια ή είναι η ιδέα μου;
*nenya* Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μπαίνεις στο site κ τα εκτυπωνεις από κει. Αποστολή από το GT-S5300 με τη χρήση Insomnia App
takjar Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Έχω εκτυπώσει αρκετές φορές στο παρελθόν κουπόνια. Απλώς κάτι έχει γίνει στο site και δεν βλέπω πουθενά κουπόνια.
navigator0 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Κανενα αλλο site σαν το epithimies.gr και το livesmart.gr μηπως γνωριζει καποιος? Ή κατι σαν το pampers.gr που σου δινει πολλα κουπονια και για πολλους μηνες? Ευχαριστω!
tarantules Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 To δικό μου tip για ανέξοδες εξορμήσεις σε οποιοδήποτε supermarket: Μπαίνεις στο supermarket, παίρνεις καλάθι, ψωνίζεις οτι σου αρέσει και σου κάνει κέφι, και λίγο πριν πας στο ταμείο βγάζεις από την τσέπη σου ένα καλσόν και το φοράς στο κεφάλι σου.Επίσης βγάζεις το πορτοφόλι σου να πληρώσεις.Όλως παραδόξως ο ταμίας θα κουνήσει αρνητικά το κεφάλι του και τα χέρια του και δεν θα δεχθεί με τίποτα να σε χρεώσει. Το έχω κάνει αρκετές φορές και πάντα ο λογαριασμός είναι κερασμένος.Υποψιάζομαι οτι άτυπα οι καταστηματάρχες των supermarket έχουν συμφωνήσει όσοι έχουν καλσόν στο κεφάλι να είναι κάτι σαν golden member απολαμβάνοντας εξαιρετικά προνόμια.Δεν εξηγείται αλλιώς... 1
Iris_89 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Εγώ κάνω τα εξής. Πάντα μα πάντα κάνω λίστα με αυτά που πραγματικά χρειάζομαι. Παίρνω ένα συγκεκριμένο ποσό μαζί μου ( ευτυχώς το σουπερμαρκετ είναι 5' με τα πόδια ) ώστε να μην βγω εκτός budget και το πιο σημαντικό, πηγαίνω πάντα χορτάτη!
mentoras99 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Το να πας χορτατος και οχι νηστικος, ειναι πραγματικα κλασικοτατο tip, καθως ερευνες εχουν δειξει οτι αν πεινας, θα αγορασεις (ασυναισθητα) περισσοτερα!
Soulseeker Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Υπαρχει και ενα app (που εχει παρουσιασει και το insomnia.gr αν θυμαμε καλα) το Pockee που σου δινει πολλα κουπονια για super market και την διαφορα στην πιστωνουν στο λογαριασμο σου στην τραπεζα. Αλλα το κακο του ειναι οτι ακομα δεν συνεργαζονται με Σκλαβενιτη και Βασιλοπουλο
d_gkal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 1. Βγαζεις καρτα μελους 2. Πας με λιστα αλλα αν χρειαστει θα ξεφυγεις(σε περιπτωση που υπαρχουν προσφορές) 3. Πας με παραπανω χρηματαω(βλεπε 2) 4. Ενημερωνεσαι για προσφορες 5. Στοκαρεις στις καλες προσφορες 6. Κουπονια απο επιθυμιες, εφηεριδες, κλπ
nikospapadopoulos33 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Εχω φτιάξει μια σελίδα που μπορείτε να βρίσκετε όλες τις προσφορές για προϊόντα supermarket! Μπορείτε να τη βρείτε στο Super Market προσφορές και προσπαθώ να κάνω καθηνερινή ενημέρωση (σύντομα θα έχει πολλές περισσότερες). Εκτός από το epithimies που έχει γραφτεί και παραπάνω υπάρχει και το mana mia που είναι της nestle και έχει 35 κουπόνια σε αρκετά γνωστά brands που ανήκουν στον ίδιο όμιλο. Επίσης, κατά περιόδους στο z-mall, στο Plus4u και στο caremarket υπάρχουν αρκετά καλές προσφορές για online shopping και άνω των 30€ περιπου ευρώ η αποστολή είναι δωρεάν. Τέλος πιστεύω η προσφορά που κάνει ο Βερόπουλος κάθε Παρασκευή & Σάββατο που έχει -15€ στα 100€ ψώνια είναι ότι καλύτερο υπάρχει.. και δε θέλει ούτε κουπόνια ούτε τίποτα.. απλά το συνολικό ποσό να ξεπεράσει τα 100€ (πχ. 101€ - 15€ = 86€)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα