senates Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Το θέμα έχει ως εξής: Μένω στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας και το μπαλκόνι μου «βλέπει» τον κήπο της διπλανής μονοκατοικίας στην οποία διαμένει ένα ζεύγος υπανάπτυκων οι οποίοι έχουν δύο μεγαλόσωμα σκυλιά. Εκτός του ότι τα σκυλιά τα έχουν σε μόνιμη βάση στον κήπο (ο οποίος κατά την άποψή μου είναι πολύ μικρός για δύο τόσο μεγάλα σκυλιά) τα κακομεταχειρίζονται σε άσχημο βαθμό με φωνές, βρισιές και με σωματική βία (όχι υπερβολικού βαθμού, για να είμαι ειλικρινής). Αυτό φαίνεται στη συμπεριφορά των σκύλων, οι οποίοι με το που περνάει πεζός έξω από το σπίτι ξελαρυγγιάζονται στο γάβγισμα. Ότι κινείται το θεωρούν εχθρό, με άλλα λόγια. Εκεί που το πρόβλημα γίνεται επικίνδυνο και για τους τριγύρω ανθρώπους είναι ότι ο κήπος είναι κυριολεκτικά ΓΕΜΑΤΟΣ με ακαθαρσίες από τα τετράποδα σε σημείο που να φοβάμαι μήπως δημιουργηθεί εστία μόλυνσης. Που μπορώ να απευθυνθώ για να καταγγείλω τόσο την κακομεταχείρηση, όσο και την υγιεινή; Υπάρχει πιθανότητα να κάνει κάποιος κάτι; 1
VonLoutsos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Τι σε ενοχλεί από όλα τελικά, το γαβγισμα, οι ακαθαρσίες που βλέπεις και σου χαλάνε την θέα ή η συμπεριφορά προς τα ζώα; Μάλλον το δεύτερο υποθέτω αλλά ψάχνεις δικαιολογία....
senates Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Όλα, αλλά κατά βάση οι ακαθαρσίες που μπορεί να βλάψουν το δίχρονο παιδί μου και την έγκυο γυναίκα μου. Είναι κακό αυτό, φίλε μου; 13
lary7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Καταγγελια στο υγειονομικο, αμα δεησουν και ερθουν μπορουν να δουνε και αυτη πως ειναι η κατασταση και να του ριξουν καμια προειδοποιηση-προστιμο. Μονο με χρημα συνετιζεται ο Ελληνας αλλα δυστηχως στο θεμα σκυλιων κανενας δεν εχει μαθει να πληρωνει.... 5
N3k21 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Το θέμα έχει ως εξής: Μένω στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας και το μπαλκόνι μου «βλέπει» τον κήπο της διπλανής μονοκατοικίας στην οποία διαμένει ένα ζεύγος υπανάπτυκων οι οποίοι έχουν δύο μεγαλόσωμα σκυλιά. Εκτός του ότι τα σκυλιά τα έχουν σε μόνιμη βάση στον κήπο (ο οποίος κατά την άποψή μου είναι πολύ μικρός για δύο τόσο μεγάλα σκυλιά) τα κακομεταχειρίζονται σε άσχημο βαθμό με φωνές, βρισιές και με σωματική βία (όχι υπερβολικού βαθμού, για να είμαι ειλικρινής). Αυτό φαίνεται στη συμπεριφορά των σκύλων, οι οποίοι με το που περνάει πεζός έξω από το σπίτι ξελαρυγγιάζονται στο γάβγισμα. Ότι κινείται το θεωρούν εχθρό, με άλλα λόγια. Εκεί που το πρόβλημα γίνεται επικίνδυνο και για τους τριγύρω ανθρώπους είναι ότι ο κήπος είναι κυριολεκτικά ΓΕΜΑΤΟΣ με ακαθαρσίες από τα τετράποδα σε σημείο που να φοβάμαι μήπως δημιουργηθεί εστία μόλυνσης. Που μπορώ να απευθυνθώ για να καταγγείλω τόσο την κακομεταχείρηση, όσο και την υγιεινή; Υπάρχει πιθανότητα να κάνει κάποιος κάτι; Θα σου πρότεινα αρχικά να επικοινωνήσεις με τους ιδιοκτήτες και να εξηγήσεις το πρόβλημά σου, όσο περισσότερο ευγενικά μπορείς. Αλλά επειδή στέκομαι στα bold και ενδεχομένως καταλαβαίνω τι εννοείς, ίσως τελικά δεν παίζει τέτοια λύση. Μπορείς να συζητήσεις για το θέμα με άλλους ενοίκους της πολυκατοικίας σου; Ίσως υπάρχουν κι άλλοι που μπορούν να σε στηρίξουν. Από εκεί και πέρα θα πρότεινα να επικοινωνήσεις με κάποιο φιλοζωικό οργανισμό, μήπως και σου δώσουν κάποιες γενικότερες οδηγίες, καθώς και με το αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου. 1
skipperas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Θα κάνεις το εξής απλό. Θα ρίξεις στον κήπο κόκκινο μαζί με κανονικό πιπέρι. Και καθάρισες από τις ακαθαρσίες. Οι σκύλοι θα αποφεύγουν να τα κάνουν εκεί. Αυτό το κόλπο το χρησιμοποιώ στο πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι μου, που παλιά γινόταν χαμός.
VonLoutsos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Το αστυνομικό τμήμα θ'α σε στείλει μάλλον στο υγειονομικό ( αφού επιτρέπονται 2 ζώα ανά ιδιοκτησία ). από εκεί και μετά θέλεις καταγγελία στο υγειονομικό όπου εκεί θα πάνε να κάνουν αυτοψία και αν τα βρούν όπως τα λες θα κάνουν μήνυση κατά του ιδιοκτήτη το δικαστήριο θα γίνει σε 1-2 χρονάκια όπου άνετα θα ισχυριστεί ο άλλος οτι κοιτάχτε είχα γείτονα τρελό και καθόταν και έβγαζε φωτογραφίες όταν τα έκαναν τα σκυλιά, και οτι εγώ τα έχω καθαρά γιατί είναι πρωτίστως η δικιά μου υγεία.... αυτά....εγώ πιστεύω οτι είσαι λίγο υπερβολικός αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...
Getta Robo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Το αστυνομικό τμήμα θ'α σε στείλει μάλλον στο υγειονομικό ( αφού επιτρέπονται 2 ζώα ανά ιδιοκτησία ) Ο νομος αυτος εχει αλλαξει. Κατα τα αλλα, εφοσων υπαρχει διαταραξει της κοινης υσηχιας υπευθυνη ειναι η αστυνομικα, και για τις ακαθαρσιες και την αμελια του χωρου υπευθυνο ειναι το υγειονομικο. Αρχισε απο αυτους.
spinemm Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Θα κάνεις το εξής απλό. Θα ρίξεις στον κήπο κόκκινο μαζί με κανονικό πιπέρι. Και καθάρισες από τις ακαθαρσίες. Οι σκύλοι θα αποφεύγουν να τα κάνουν εκεί. Αυτό το κόλπο το χρησιμοποιώ στο πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι μου, που παλιά γινόταν χαμός. Συγνωμη αλλα γραφεις υπερβολες.....(οσο πιο κομψα μπορω να το γραψω)κατι τετοιο εχει δοκιμασει φιλος μου για τον σκυλο του επειδή τα "εκανε" μεσα στο σπιτι σε συγκεκριμενο σημειο...και τον συμβουλεψανε να κανει αυτό ακριβως (ότι και καλα θα θυμαται το καψιμο και δεν θα τα κανει εκει), οπως και κατι π@π@ρολογιες περι κρεατος και κομματιων καυτερης πιπεριας για να μην τρωει ο σκυλος απο κατω ότι βρει....όχι μονο δεν "δουλεψαν" αλλα ο σκυλος εγλειφε το πιπερι γλυφοταν γιατι δεν του αρεσε επαιρνε και μια "φατσα" (ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΣΚΥΛΑΚΙ) αηδιας και καψιματος μαζι και υστερα από λιγο τα εκανε στο ιδιο σημειο ΑΚΡΙΒΩΣ....οσο για το δευτερο, ο σκυλος συνεχισε κανονικα να τρωει τα παντα από κατω, μολις εγινε 1 χρονου ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ από μονος του.... Επισης κατι άλλες αλχημειες με χλωρινη κλπ που εχω ακουσει από αλλους τις αφηνω ασχολιαστες.... TS Στο πρόβλημα σου το μονο που μπορεις να κανεις ΕΙΝΑΙ να απευθυνθείς όπως πολύ σωστα σου εγραψαν εδώ αλλα σου ειπαν και οι αστυνομικοι στο υγειονομικο κομματι του δημου που ανηκεις....αν και δεν πιστευω ότι στο μπανανισταν που ζουμε θα ΚΑΤΑΦΕΡΕΙς ΚΑΤΙ!!!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!
slipknot Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Έκανα τρελό συνειρμό. Τι ράτσα είναι τα σκυλιά;
balander10 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Αστυνομία και υγειονομικό όσες φορές χρειαστεί ώστε να λυθεί το θέμα. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι περισσότερο. Μην μπεις σε διαδικασία συζήτησης αν οι τύποι είναι όπως περιγράφεις δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη.
3DJIN Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Πολλοι λετε να απευθυνθει στο υγειονομικο και την αστυνομια,αλλα ποια ειναι η παραβαση εδω περα? Δηλαδη θα γελαει ο κοσμος ετσι και παρει να κανει καταγγελια για το τι κανει ο αλλος στην αυλη του.Ειναι λιγακι τρελος ο τυπος ... 2
balander10 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Πολλοι λετε να απευθυνθει στο υγειονομικο και την αστυνομια,αλλα ποια ειναι η παραβαση εδω περα? Δηλαδη θα γελαει ο κοσμος ετσι και παρει να κανει καταγγελια για το τι κανει ο αλλος στην αυλη του.Ειναι λιγακι τρελος ο τυπος ... Μάλλον εσύ είσαι λίγο ανενημέρωτος. Τα κατοικίδια επιτρέπονται μόνο εντός οικίας σε πόλεις βάσει νόμου. Δε μπορείς να τα αφήνεις μόνιμα σε πυλωτές, βεράντες, ταράτσες κλπ.Για μονοκατοικίες μόνο αν δεν ενοχλούν και αν τηρούν κανόνες υγειινής. Σχετικά με την κακοκομεταχείριση των ζώων καλύτερα να απευθυνθεί σε φιλοζωικό δε νομίζω πως μπορεί να αποδείξει καοκομεταχείριση μόνος του εκτός και αν ξημεροβραδιάζεται βεράντα με καμιά κάμερα. Καταρχάς ας μπουν μέσα τα σκυλιά ώστε να μην έχει γάβγισμα και ακαθαρσίες (να υποχρεώνονται να τα βγάζουν βόλτα δηλαδή) και ο φιλοζωικός μπορεί να βοηθήσει με τα υπόλοιπα. 2
Liverpool89 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Αν δεν τα καθαριζουν, τι μποχα θα τρωει στην μαπα οταν βγαινει εξω στο μπαλκονι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις