JohnVani18 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Το Uplay κατεβάζει τα setup, οπότε τα κρατάς κάπου (ή τα γράφεις σε δισκάκι) και τα κάνεις εγκατάσταση όποτε θέλεις. Στο Origin πρέπει να κρατήσεις τα αρχεία του παιχνιδιού εκεί που έχεις επιλέξει να τα εγκαταστεί. Mετά απλά τα αντιγράφεις πάλι στην τοποθεσία εγκατάστασης του Origin, απλά να ξέρεις, δεν θα τα αναγνωρίσει αυτομάτως και θα προσπαθήσει να κατεβάσει τα δεδομένα πριν αρχήσει να κάνει έλεγχο, οπότε πρέπει να έχεις τον διπλάσιο ελεύθερο χώρο απο το παιχνίδι. Πχ αν κρατήσεις backup το TitanFall (50GB), και αντιγράψεις τα αρχεία του, θα πρέπει να έχεις συνολικά 100Gb ελεύθερα για να κάνει τον έλεγχο οταν πατήσεις να κατεβάσει το παιχνίδι, διαφορετικά θα σου πεί πως δεν έχεις αρκετό ελεύθερο χώρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CrazyLooper Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 παιδια τα saves τα εχω αποθηκευση με το game save manager το μονο προβλημα ειναι να τα ξανακατεβαζω JohnVani18 πως τα γραφεις σε δισκακι;; Το Steam σου παρέχει την δυνατότητα να κάνεις backup.Uplay αντιγραφή τον κατάλογο C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game LauncherOrigin πήγαινε στο Settings > Advanced, δες σε ποιόν κατάλογο βάζει τα παιχνίδια και κάντον αντιγραφή επίσης. και απλως τα αντιγραφω και μετα τα ξαναβαζω στην ιδια θεση και ολα ειναι κομπλε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Είτε με το nero ή με κάποιο free (ashampoo burning studio) κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CrazyLooper Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Είτε με το nero ή με κάποιο free (ashampoo burning studio) κλπ. και μετα το βαζω στο pc και τι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black66.gr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μεταφορά games σε άλλον δίσκο. Όπως λέει και ο τίτλος,θέλω να μεταφέρω τα games μου σε άλλον δίσκο. Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθώ (προφανώς δεν κάνω μόνο copy-paste) για να παίζουν εντάξει.Είναι online fps games BF2,BF3,BF4,BC2,MOH,TITANFALL κλπ κυρίως origin αλλά και steam .Που να τα κατεβάζω πάλι.Θέλω καμιά εβδομάδα.Έχω ακούσει ένα κόλπο με την registry αλλά πώς το κάνουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Για το Steam ξέρω ότι μπορείς να πας: Steam -> Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά παιχνιδιών -> Την πρώτη επιλογή για να κάνεις backap το(-τα) παιχνίδι(-α) σου και μετά την ίδια διαδικασία, αλλά την δεύτερη επιλογή, για να τα επαναφέρεις όπου θες. (Ο οδηγός είναι απλούστατος, δεν θα έχει πρόβλημα) Το Origin νομίζω δεν έχει τέτοια επιλογή, αλλά και πάλι μπορεί να κάνω λάθος γιατί δεν το χρησιμοποιώ και ως αποτέλεσμα, δεν το γνωρίζω καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex An Dros Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 από origin δεν ξέρω αλλά στο στεαμ όταν είχα κάνει φορματ απλά είχα κρατήσει τον φάκελο του steam και το έβαλα ξανά εκεί που ήταν(program files), και το cs που είναι online fps δούλεψε μια χαρά,αλλά από ότι έχω ακούσει είναι καλό να κάνεις reinstall μετά από κάποιο καιρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Για Origin κάνεις αυτά: http://help.ea.com/en/article/backing-up-and-restoring-your-origin-games/ Για Steam εδώ: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7418-YUBN-8129 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Τι γινεται μετα το format? Καλησπερα σας εχω μια απορια..!Θα περασω τα window 8.1 pro..!!τωρα εχω τα 7 ultimate..!Τα παιχνιδια που εχω στις βιβλιοθηκες steam uplay και origin δεν νομιζω να παθουν κατι ετσι?Απλα τα ξανακατεβαζω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GhostDel Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα σας εχω μια απορια..!Θα περασω τα window 8.1 pro..!!τωρα εχω τα 7 ultimate..!Τα παιχνιδια που εχω στις βιβλιοθηκες steam uplay και origin δεν νομιζω να παθουν κατι ετσι?Απλα τα ξανακατεβαζω? Ναι απλά θα τα ξανακατεβάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 για να μην ξανακατεβάζεις άπειρα gigabytes, κάντα backup Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosxry Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 σώσε τα saves σου όμως γιατί κάποια μπορεί να μην είναι όλα σε cloud! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobogadgetakias Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 διαβασα καπου που ελεγε οτι το μονο που χρειαζεται να κανω για να μπορεσω να παιξω τα παιχνιδια χωρις να τα ξανακατεβαζω το μονο που πρεπι να κανω ειναι να αντιγραψω μονο το φακελο <<steamapps>> se αλλον δισκο και οταν τελιωσω με το φορματ απλα καταβαζω το στεαμ.κανω λογκιν και ξανα βγαινω τελειως..παω κανω επικολληση το φακελο steamapps που ειχα κρατησει πριν το φορματ ξανα στο ιδιο διρεψτορυ που ηταν πριν και αυτο ηταν...ισχυει?να το κανω?θελω να προσωρησω σε φορματ γιαυτο ρωταω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 έχω έναν SSD για προγράμματα μόνον και έναν άλλον για games κτλ είχα STEAM games στον άλλον και τώρα έκανα fresh install windows με ποιον τρόπο λέμε στο steam να βλέπει το προηγούμενο φάκελο για τα games? δοκίμασα να κάνω copy paste το CS GO αλλα λέει ότι είναι εκτος directory και δεν μπορώ να παίξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SteelLord Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 κανεις και καλα install πχ ενα game π εχεις ειδη στο folder π εχεις τα games του steam και μετα κανε restart το steam και μετα θα τα κανει verify 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα