aekoupoli Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 αν θες να αλλαξεις φακελο εγκαταστασης η να βαλεις και αλλον φακελο να βλεπει το steam τοτε ανοιγεις το steam πας ρυθμισεις μετα ληψεις και πανω πανω λεει διαχειριση φακελλων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 δεν το βλέπω - αγγλικά μήπως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 πανω αριστερα που λεει steam,εκει πατας κ μετα λεει ρυθμισεις το προτελευταιο ειναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 νομίζω τα κατάφερα- ευχαριστώ όλους. απλά έχω τα games αλλου όχι στον SSD τρώνε χωρώ πολύ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 τα βαζεις οπου θες και εγω δεν τα εχω στον ssd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 ωραίος απλά φοβήθηκα μετά το install μήπως χρειαστεί να κάνω download 50 GB +++ τρόμαξα !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Εγω τα εχω βαλει επιτηδες στον ssd ακριβως λογω του χωρου.Οτι παιχνιδι πιανει αρκετο χωρο και βλεπω οτι δεν το παιζω πια τρωει σβησιμο και να πως ελευθερωνεται ο χωρος και ετσι εχω και τα παιχνιδια που πραγματικα θελω στον Ssd.Κατι αναλογο πχ θα κανω τωρα και με τα παιχνιδια της Blizzard μολις ερθει το νεο Overwatch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 έκανα format. έβαλα windows 10 έκανα default library έναν δίσκο που έχω όχι τον SSD έχω ένα directory μέσα στον Game δίσκο που λέει STEAMapps προσπαθώ τόσην ώρα να το κάνω να βλέπει το director αυτό αλλα δεν με αφήνει. καμια ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Σε οτιδηποτε folder του ορισεις, αυτο θα φτιαξει μονο του ενα νεο subfolder steamapps. Οποτε φτιαξε κατι οπως Ε:\Steam\ μετακινησε εκει τον φακελο steamapps και στο Steam προσθεσε το E:\Steam\ οχι το E:\Steam\steamapps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexters Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Σε οτιδηποτε folder του ορισεις, αυτο θα φτιαξει μονο του ενα νεο subfolder steamapps. Οποτε φτιαξε κατι οπως Ε:\Steam\ μετακινησε εκει τον φακελο steamapps και στο Steam προσθεσε το E:\Steam\ οχι το E:\Steam\steamapps ενδιαφεροντα ολα αυτα... θελω και γω τα φωτα σας... το λοιπον, εχω εναν ssd 500 gb ο οποιος ομως εχει γεμισει παραπανω απ τον μισο... και εχω καιι αλλον ενα εσωτερικο σκληρο 250 gb... στον ssd που ειναι και ο δισκος που ειναι το λειτουργικο και ολα εχω το προ το nba to cs go και γνκ πολλα αλλα... θελω να παρω το gta v που πιανει πολυ χωρο απ οτι ειδα περι τα 65 gb και ελεγα να τον βαλω στον σκληρο των 250 gb? θα υπαρξει καπιο θεμα? θα τον βλεπει το steam? ή θα εχω κανα θεμα τυπου σαν το kinglucas απο πανω? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 δεν δουλεύει έκανα νέο folder-> STEAM πέταξα τα games μέσα τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Πάτα Install σε κάποιο παιχνίδι (σε κάποιο μικρό καλύτερα για τη δοκιμή) που έχεις ήδη τα αρχεία του στον δίσκο. Λογικά αντί να το κατεβάσει από την αρχή, θα επαληθεύσει απλά ότι τα αρχεία είναι οκ και θα μπορείς να παίξεις. Αν δεις ότι αρχίζει να κατεβάζει, ασ' το για λίγο, σε μερικά παιχνίδια μετά την επαλήθευση κατεβάζει ακόμα μερικά πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 το έκανα δεν δουλεύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Πάτα Next, στο επόμενο βήμα ψάχνει για υπάρχοντα αρχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Πάτα Next, στο επόμενο βήμα ψάχνει για υπάρχοντα αρχεία. δυστυχώς μήπως θέλει ΜΈΣΑ στο steamapps? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα