webparts Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 52 λεπτά πριν, 80s είπε Τελικά το θέμα περίεργος και υπερβολικός είναι υποκειμενικό! 53 λεπτά πριν, 80s είπε μου τη δίνουν άγρια στο Κεντρικό νευρικό σύστημα Δε διαφωνω,καθως και εγω τραβαω τα ιδια εδω.Παλιες εργατικες με μεσοτοιχιες ( οχι τοιχους ) με ατομα που δεν γνωριζουν τι θα πει ωρα κοινης ησυχιας. Στο θεμα ποδοβολητο λοιπον,τα ιδια τραβουσα και εγω με 2 κοπελες μου.Η μια ακουγοταν απο τη στιγμη που κατεβαζε τα ποδια της απο το κρεβατι,επειδη κοπανουσε τις φτερνες. Ηξερα λοιπον οτι ερχοταν,οποτε εκλεινα οποιες σελιδες δεν επρεπε να δει Η αλλη κοπελα μου περπατουσε και αυτη με τις φτερνες,με τη διαφορα οτι το κωλοσπιτο ειναι μεζονετα εργατικης κατοικιας που σημαινει μηδεν μονωση και σκαρτα υλικα. Καποια στιγμη που συνειδητοποιησα οτι αυτο που ακουγοταν ηταν το περπατημα της,αρχισα να της κανω συνεχεια παρατηρησεις μεχρι που το σταματησε. Οταν εχεις ζησει ολη σου τη ζωη ετσι ( μενει σε μονοκατοικια ) ειναι λογικο να μην καταλαβαινεις οτι ειναι ενοχλητικο. Το ιδιο συμβαινει και με ολους αυτους που περπατανε με τις φτερνες,δεν τους εχουν κανει σωστη παρατηρηση ( και παραπανω απο ενα ατομα ) οποτε θεωρουν οτι εχει προβλημα ο..απο κατω.. Σιγουρα ειναι ενοχλητικο,αλλα οταν εχεις προδιαθεση για νευρα η ενοχληση απο το ποδοβολητο πολλαπλασιαζεται. Μιας και εδω δε γινεται να αλλαξει κατι καθως ολοι στη γειτονια εχουν συνηθισει να ειναι ζωα και πιθηκοι,προσπαθω καπως να ηρεμησω εγω για να μη με ενοχλει η ολη κατασταση. Δυσκολο,αλλα προσπαθησε να το κανεις και εσυ,αλλιως μας βλεπω η στη φυλακη η στο φρενοκομειο.. Ειδα και κατι βιντεακια worldstarhiphop αποψε και δεν τους βλεπω καλα τους τριγυρω..
papoys1 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 22/4/2018 στις 1:58 ΜΜ, orck είπε Τέτοια αστυνομία να την χέσω. Μόνο να φυλάνε τα Everest ξέρουν" Τους κάνει έκπτωση στον καφέ και στο τοστ γιαυτό. Στις 22/4/2018 στις 11:00 ΜΜ, jennyV είπε Και να διευκρινησω πως δεν είμαι υστερική. Ξέρω που ζω (σε μια χαρτινη πολυκατοικία του '60, σε μια πυκνοκατοικημένη γειτονιά) και ανέχομαι το θόρυβο της καθημερινής ζωής των άλλων,όμως η συνεχής φασαρία των γύφτων με έχει φτασει στα όρια μου. Εχω καταντήσει εμμονική, ακόμα και τις ελάχιστες φορές που δεν κάνουν φασαρία δεν μπορώ να το ευχαριστηθω, καθώς ξέρω ότι είναι η εξαίρεση κι όχι ο κανόνας. Ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός και θα έχουμε τα παραθυρα ανοικτά θα υποφέρω... Άσε πονεμένη ιστορία τους έχω στη γειτονιά μου.Και που να κάνουν γάμο.Για 4-5 μέρες τουλάχιστον 24 ώρες το 24ωρο τα τσιφτετέλια στο τέρμα.Και βάζουν συγκροτήματα με απίστευτα βατ και μπάσα.Που τα βρίσκουν δεν ξέρω.Μάλλον κάποιοι τα κλαίνε.Οι μεθυσμένοι κοιμούνται με βάρδιες. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από papoys1 1
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Απ'οτι μπορεί κανείς να αντιληφθεί ζούμε την εποχή "της κοσμαρας μας".. Δεν έχουν σημασία ούτε νόμοι ούτε κανόνες,και είναι σαν να έχουμε πάρει τον αντίστροφο δρόμο της επιστροφής δηλαδή πάλι προς την ζούγκλα. και αυτό δεν αποτυπώνεται μόνο στις εδώ 25 σελίδες, αποτυπώνεται καθημερινά στο γεγονός ότι "εσύ" άλλα λες και ο άλλος άλλα ακούει (αυτά που θέλει) ακόμα και γραμμένα με bold να τα γράφεις ο άλλος θα το προσπεράσει και θα διαβάσει - μεταφράσει πάλι κατά το δοκούν.. Πραγματικά εχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν ο δρόμος και ο κόπος της εξέλιξης, αυτός ο καθημερινός αγώνας αξίζει η πρέπει να τους ακολουθήσουμε και εμείς στην αντίστροφη πορεία προς την ζούγκλα αν μη τι άλλο θα διαφυλάξουμε την υγεία μας και δεν θα σπάμε το στομάχι μας με του κάφρους που 90% γαλουχήθηκαν στα γήπεδα, και μεταφέρουν τον ίδιο πολιτισμό στην κοινωνία μας.. 2
gas7777 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Οι νόμοι ειναι συγκεκριμένοι. Κάποιοι τους τηρούν, άλλοι όχι. Αυτοι που δε το κάνουν ειναι καταδικαστέοι και τους κράζουμε όλοι. Το πρόβλημα ξεκινάει στο σημείο που ο νόμος δεν καλύπτει αυτο που θα ήθελε ο εκάστοτε (παράδειγμα, επιστροφή εργαζόμενου στις 6-7 το απόγευμα και τα πιτσιρίκια απο πάνω να κάνουν χαμό). Αν προσέξεις το μεγαλύτερο ποσοστό των ποστ, αυτό έχουν ως παράδειγμα. Γυρναω, λέει ο άλλος απο τη δουλειά μου και θέλω να ξεκουραστώ. Ναι αν γυρνάς στις 3 το μεσημέρι, ειναι υποχρεωμένοι να σε σεβαστουν. Αν γυρνάς απόγευμα, ο νόμος δε σε καλύπτει. 1
spectaculator Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Τα βήματα που ακούγονται δεν είναι τίποτα! Φαντάσου να μένεις σε πολυκατοικία 6 ορόφων με 6 διαμερίσματα στον κάθε όροφο και ανύπαρκτη ηχομόνωση. Όλο κάποιος θα έχει γενέθλια, κάποιος θα τσακώνεται, θα ... Χώρια το τι γίνεται έξω, ο γύφτος στο αμάξι με το στέρεο τέρμα μες τ' άγρια χαράματα (μα τη Παναγία θα το φάει το γλαστράκι γιατί η αστυνομία δε κάνει τίποτα), το τσογλάνι με τη ξετάπωτη εξάτμιση και πολλά άλλα. Οι σχετικοί νόμοι υπάρχουν, αλλά δεν τους εφαρμόζει και δεν τους επιβάλει κανείς. Παίρνεις τηλέφωνο την ατυνομία και δεν εμφανίζονται ποτέ. Αναρωτιέμαι αν μπορεί κανείς να βάλει χέρι στην αστυνομία γι' αυτό.
redykt Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 παντως σιγουρα και αυτοι θα δεχονται καθημερινα τηλεφωνηματα του στυλ "ο απο πανω εχει βαλει παντελιδη στο τερμα" , "ο απο κατω εριξε λασπες στο αμαξι μου" , "ο διπλα εχει κανει το τρυπανι προεκταση του χεριου του" .
Diskimpex Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Ρωτηστε και κανενα δικηγορο .Νομιζω 3 παρατηρησεις αστυνομιας για ιδιο λογο,παει εισαγγελεα απο την αστυνομια
tzelen Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδή βλέπω ότι βγάζει πολύ παράπονο το νήμα, ας σας βάλω ένα σχετικό με το θέμα ανέκδοτο, να χαλαρώσετε λιγάκι. Χτυπάει κουδούνι, ανοίγει η ένοικος την πόρτα. - Συγγνώμη κυρία μου, γείτονας είμαι - Ναι, τί θέλετε; - Μήπως μπορείτε να κάνετε το παιδί σας να σωπάσει; Φωνάζει ασταμάτητα εδώ και ώρες. - Και τί θέλετε να κάνω κύριε; Παιδί είναι, θα φωνάζει - Δηλαδή αν φώναζε "Η ΜΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤ@ΝΑ, Η ΜΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤ@ΝΑ", κάτι δεν θα βρίσκατε; Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από tzelen 2
webparts Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Στις 24/4/2018 στις 9:37 ΠΜ, MoviemakerGr είπε Απ'οτι μπορεί κανείς να αντιληφθεί ζούμε την εποχή "της κοσμαρας μας".. Δεν έχουν σημασία ούτε νόμοι ούτε κανόνες,και είναι σαν να έχουμε πάρει τον αντίστροφο δρόμο της επιστροφής δηλαδή πάλι προς την ζούγκλα. και αυτό δεν αποτυπώνεται μόνο στις εδώ 25 σελίδες, αποτυπώνεται καθημερινά στο γεγονός ότι "εσύ" άλλα λες και ο άλλος άλλα ακούει (αυτά που θέλει) ακόμα και γραμμένα με bold να τα γράφεις ο άλλος θα το προσπεράσει και θα διαβάσει - μεταφράσει πάλι κατά το δοκούν.. Πραγματικά εχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν ο δρόμος και ο κόπος της εξέλιξης, αυτός ο καθημερινός αγώνας αξίζει η πρέπει να τους ακολουθήσουμε και εμείς στην αντίστροφη πορεία προς την ζούγκλα αν μη τι άλλο θα διαφυλάξουμε την υγεία μας και δεν θα σπάμε το στομάχι μας με του κάφρους που 90% γαλουχήθηκαν στα γήπεδα, και μεταφέρουν τον ίδιο πολιτισμό στην κοινωνία μας.. Τι διαολο εγραψες ρε φιλε..Με κατεστρεψες,τοσο καιρο ελεγα οτι ειμαι εγω πολυ περιεργος που ενοχλουμαι σε τετοιο βαθμο. Στις 24/4/2018 στις 11:40 ΠΜ, gas7777 είπε Αν προσέξεις το μεγαλύτερο ποσοστό των ποστ, αυτό έχουν ως παράδειγμα. Γυρναω, λέει ο άλλος απο τη δουλειά μου και θέλω να ξεκουραστώ. Ναι αν γυρνάς στις 3 το μεσημέρι, ειναι υποχρεωμένοι να σε σεβαστουν. Αν γυρνάς απόγευμα, ο νόμος δε σε καλύπτει. Αν προσεξεις καλυτερα δεν εχουν αυτο ως παραδειγμα.Τα παραδειγματα που αναφερονται και συζητιουνται αφορουν ωρες κοινης ησυχιας κατα κυριο λογο και μετα τη γενικοτερη διαταραξη και ηχορυπανση ( που και παλι σε καλυπτει ο νομος ) . Μιλαμε ομως για την ελλαδαρα,που δε σεβονται ουτε τις ωρες κοινης ησυχιας,ποσο μαλλον να σκεφτουν τι θα πει ηχορυπανση ακομα και τις μη ωρες κοινης ησυχιας. Εχουμε μαθει να μη λεμε τιποτα εκει που πρεπει,για αυτο εχουμε φτασει σε τετοια επιπεδα. Αμα τους γ@μουσανε οταν επρεπε δε θα εκαναν σα ζωα τωρα,ουτε αυτοι ουτε τα παιδια τους. Σε αυτη τη ριμαδοσυνοικια που μενω τωρα,που να πεσει φωτια να τους καψει ολους,δεν εχουν ιδεα τι θα πει ωρα κοινης ησυχιας.Ησυχια υπαρχει μονο οταν κοιμουνται το βραδυ,οποτε πεσουν για υπνο. Μαζεμενη ολη η πλεμπα που δικαιουτο σπιτι απο την εργατικη κατοικια,35 χρονια εδω ποιος να τους μιλησει; Απο 2 σκυλια σε καθε αυλη που δε βγαινουν ΠΟΤΕ βολτα,κοπρανα μεχρι το γονατο και αναρχια στο φουλ. Μεσημερι φυσικα ειναι σα να μην υπαρχει για αυτους,επισκευες,παιδια να βαρανε τις μπαλες ( και το παπι μου με το συναγερμο ),τρυπανια,πλυστικα μηχανηματα,ολα τα σκυλια χορωδια και αλλα πολλα. Τωρα που δε μου επισκευαζει και η σπιτονοικοκυρα τα κλιματιστικα μαλλον ειναι καιρος να ψαξω για αλλου. Φυσικα ολοι αυτοι θα την πληρωσουν εαν αναγκαστω να φυγω,με επωνυμες καταγγελιες και οτι αλλο μπορω να τους κανω,για αυθαιρετα δωματια,ακαθαρσιες και οτι αλλο βρεθει. Και μεσα σε ολα αυτα το μονο ζευγαρι που γ@μιεται και παιρνουν αυτι ολοι στη γειτονια ειμαι εγω με την κοπελα μου. Ουτε ενα πατσαβουρακι να παρουμε και εμεις λιγο αυτι..
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Είδες ? τον φυσιολογικό που θέλει να τηρούνται κάποιοι κανόνες και αξίες τον έχουν μεταβάλει "σε περίεργο".. Η γενικευμένη αδιαφορία για τα πάντα σε βαθμό ""κακουργήματος" είναι η νέα τάση, ακόμα και για την ίδια μας την ζωή. Τα μ@λ@κισμενα που πέταξαν το σκυλάκι για να σπάσουν την μονοτονία του στρατού, η αδιαφορία των γονιών για την κόρη τους που ήταν έγκυος και δεν είχαν καν την υποψία, κάθε έκφραση xtreme συμπεριφοράς για την αναγνωρισιμότητα την επιβεβαίωση και την αναβάθμιση τους status μας. κλπ. η αδιαφορία και η καφρίλα γεμάτες σε παραδείγματα καθημερινότητας.. 1
webparts Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε Η γενικευμένη αδιαφορία για τα πάντα σε βαθμό ""κακουργήματος" είναι η νέα τάση, ακόμα και για την ίδια μας την ζωή. Αυτος ειναι ο ελληνας,ο αδιαφορος,η κοτα,ο ωχαδερφιστης. Ενας καλος φιλος μου με φτανει στα ορια μου καθε μερα οταν του λεω τετοια καθημερινα προβληματα μου και τροπους που ψαχνω για να βαλω μυαλο εστω σε ενα δυο ελληνες,για να πω οτι κατι εκανα και εγω σε αυτον τον κοσμο που ηρθα και εφυγα. Μονιμη απαντηση του : Μην ασχολεισαι. Γαμω το φιλο μου και ολους τους ελληνες που "δεν ασχολουνται". Σημερα σταματημενος στην αρχη πεζοδρομου με ενα φιλο και συζηταμε,πεζοι..Διπλα δρομος,σκαει αμαξι και σταματαει διπλα μας. Ανοιγει την πορτα η χοντρη φωκια καλαματιανη,με χτυπαει λιγο,στα παπαρια της. Βγαινει,με ξαναχτυπαει για να περασει και φευγει. Αν την αρχιζα παναγιες θα εβγαινε ο αρσενικος να το παιξει ιστορια και θα ημουν εγω ο μαλακας μετα που θα τον εσπαγα και αυτον στο ξυλο. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2018 από webparts 1
superbat Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 4/20/2018 στις 1:09 ΜΜ, 80s είπε Θέλεις τρόπο να μην σου τα πρήζει; Να βάλεις παντόφλες ρε άνθρωπε αφού δεν υπάρχει ηχομόνωση.Αυτή είναι η λύση. Αυτό το περπάτημα με τις φτέρνες πραγματικά ακούγεται σαν να περπατάει δεινόσαυρος και τραντάζει το πάτωμα το βιώνω κι εγώ, κι εμένα μου είχαν κάνει παρατήρηση οι απο κάτω και όταν κατάλαβα πως ακούγεται έβαλα παντόφλες. Πολύ απλή η λύση. Απο το να περπατάς ξυπόλητος, χίλιες φορές με παπούτσια. Απ'οτι κατάλαβα όταν ήρθε πρώτη φορά και σου είπε το πρόβλημα, της απάντησες ευγενέστατα εντάξει και όταν έκλεισες τη πόρτα απλά δεν έκανες τίποτα να το αλλάξεις. Απλά έλεγες εντάξει αλλά δεν έκανες κάτι. Περίμενες απλά τι; Να συνηθίσει να το ακούει; Μιλάω σαν άτομο που μου είχαν κάνει παλαιότερα παρατήρηση που περπατούσα ξυπόλητος. Τον έλεγα περίεργο τον απο κάτω μου, αλλά όταν πήγα σε άλλο σπίτι και είχα απο πάνω μου άλλους, δεν παλευόταν. Περπατούσαν όλη μέρα ξυπόλητοι. Αρχικα μου παραπονεθηκε για τον θορυβο λογω μετακομισης, και ειχε δικιο, αλλα εκτοτε δεν κανω καθολου θορυβο. Επισης περπαταω ή με παντόφλες ειτε στις μυτες τον ποδιων μου και ποτέ με τις φτερνες απο παιδι, και σ οποιον ερθε στο σπιτι λεω να μην περπαταει με τις φτερνες γενικα. Αλλα επειδη τα πατωματα ειναι ξυλινα και τριζουν λογικα κ αυτο ακουγεται. Μου ειπε οτι ναι εχει μειωθει πολυ ο θορυβος αλλα ακομα ακουγονται πατημασιες... Λες και θα πρεπει ή να πεφτω για υπνο τις ωρες της είτε να αιωρουμαι μες το σπιτι. Ακουει τα συρταρια όσο αργα και αν τα ανοιγοκλεισω, το νερο στο μπανιο, το κρεβατι, και αρχιζει και κοπαναει τα ταβανια ή να φωναζει στους φωταγωγους. Απ ότι καταλαβα εχει καποιο θεμα και γκρινιαζει για οποιον εχει μεινει σ αυτο το σπιτι, τοσο στους υπολοιπους ενοικους όσο και στο διαχειριστη. Απλα δε θελω να ειμαι αγενης και να προκαλέσω οποτε δεν της λεω τιποτα αλλα εχει καταντησει λιγο κουραστικο. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από superbat
markoliaz Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Στις 4/24/2018 στις 9:37 ΠΜ, MoviemakerGr είπε Απ'οτι μπορεί κανείς να αντιληφθεί ζούμε την εποχή "της κοσμαρας μας".. Δεν έχουν σημασία ούτε νόμοι ούτε κανόνες,και είναι σαν να έχουμε πάρει τον αντίστροφο δρόμο της επιστροφής δηλαδή πάλι προς την ζούγκλα. και αυτό δεν αποτυπώνεται μόνο στις εδώ 25 σελίδες, αποτυπώνεται καθημερινά στο γεγονός ότι "εσύ" άλλα λες και ο άλλος άλλα ακούει (αυτά που θέλει) ακόμα και γραμμένα με bold να τα γράφεις ο άλλος θα το προσπεράσει και θα διαβάσει - μεταφράσει πάλι κατά το δοκούν.. Πραγματικά εχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν ο δρόμος και ο κόπος της εξέλιξης, αυτός ο καθημερινός αγώνας αξίζει η πρέπει να τους ακολουθήσουμε και εμείς στην αντίστροφη πορεία προς την ζούγκλα αν μη τι άλλο θα διαφυλάξουμε την υγεία μας και δεν θα σπάμε το στομάχι μας με του κάφρους που 90% γαλουχήθηκαν στα γήπεδα, και μεταφέρουν τον ίδιο πολιτισμό στην κοινωνία μας.. φιλε υπαρχουν ανθρωποι και μερη εκει εξω που πραγματικα ειναι αυτο που ψαχνεις και ψαχνει πολυ κοσμος, δηλαδη ζουνε σε απολυτη ηρεμια, σε ηρεμες κατοικιες, ηρεμες γειτονιες, γενικα ολα ειναι ηρεμα και ωραια...ολα αυτα ομως δεν ειναι σε περιοχες με κοσμο, μαγαζια και τα σχετικα, ειναι σε ποιο απομερα, δροσια, διονυσος, νεα μακρη, πορτο ραφτη, βαρναβας,φιλοθεη, λαγονησι, καλυβια και αλλες τοσες κοντα στην αττικη αλλα πολυ ποιο ηρεμα ολα, και ο κοσμος επισης ειναι ποιο κουλ απο οτι στο κεντρο...ο,τι θελεις υπαρχει!!!!!!!! το θεμα ειναι να κανεις αυτην την κινηση, να μπορεις δηλαδη να μετακομισεις σε τετοια μερη, χανεις κατι βεβαια [μαγαζια, μετρο, ευκολια γενικα του να τα εχεις ολα κοντα οπως στο κεντρο] αλλα κερδιζεις κατι αλλο για εμενα ποιο σημαντικο [ηρεμια, φυση, αρμονια]...ετσι ηταν και θα ειναι παντα!!! αν ειχα δικο μου σπιτι θα το πουλαγα και θα εφευγα σε τετοια μερη, δηλαδη που δεν ειναι στο κεντρο της αθηνας, αλλα δεν ειναι ομως και εντελως μακρια απο το νομο αττικης!!!
pontez2 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, superbat είπε Αλλα επειδη τα πατωματα ειναι ξυλινα και τριζουν λογικα κ αυτο ακουγεται. Μου ειπε οτι ναι εχει μειωθει πολυ ο θορυβος αλλα ακομα ακουγονται πατημασιες... Λες και θα πρεπει ή να πεφτω για υπνο τις ωρες της είτε να αιωρουμαι μες το σπιτι. Ακουει τα συρταρια όσο αργα και αν τα ανοιγοκλεισω, το νερο στο μπανιο, το κρεβατι, και αρχιζει και κοπαναει τα ταβανια ή να φωναζει στους φωταγωγους Ειναι κλασσική περίπτωση ανθρώπου που δεν έχει συνηδιτοποιήσει οτι η ηχομόνωση στο διαμέρισμά του ειναι ανεπαρκής και προσπαθεί να τα ρίξει στους άλλους. Δεν κάνεις τιποτε. Έκανες ηδη οτι μπορουσες. Αν έχει το οποιοδήποτε προβλημα ας καλέσει την αστυνομία. Αυτό που σε κάνουν να νιωθεις φυλακισμένος στο ιδιο σου το σπιτι επειδη οι εργολάβοι έκαναν χάρτινες μονώσεις ειναι απαράδεκτο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις