Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 462
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 15/5/2018 στις 9:38 ΜΜ, AntiCambeR είπε

Δυτικά προάστια cannibal rules...

Α μην τα λες αυτά, αυτοί στα Β.Π είναι χλειμίτζουρες και φλώροι. Ενώ εσείς στα Δυτικά είστε μάγκες, αληθινοί και με καλή καρδιά.

Υ.Γ: Στη θέση σου θα είχα ήδη φύγει από εκεί με κάθε κόστος. Και εσύ να τα μεγαλοποιείς αν το 1/3 ισχύει εγώ θα είχα τρελαθεί.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε

Α μην τα λες αυτά, αυτοί στα Β.Π είναι χλειμίτζουρες και φλώροι. Ενώ εσείς στα Δυτικά είστε μάγκες, αληθινοί και με καλή καρδιά.

Υ.Γ: Στη θέση σου θα είχα ήδη φύγει από εκεί με κάθε κόστος. Και εσύ να τα μεγαλοποιείς αν το 1/3 ισχύει εγώ θα είχα τρελαθεί.

Οτι γράφω ισχύει.Θα ηχογραφήσω 1 πρωινό και θα το ανεβάσω.Αν εργαζόμουν μόνο πρωί δεν θα είχα πρόβλημα γιατί θα έλειπα.

Εννοείται οτι αν έβγαζα αρκετά χρήματα θα νοίκιαζα κάπου ήρεμα,η ΝΠ η ΒΠ.Στα ΔΠ έχει πολλούς κάγκουρες,γύφτους,ξένους και αμόρφωτους στο μυαλό.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, HALF EVIL είπε

Αν ρωτάς εμένα , πρωί μεσημέρι απόγευμα βράδυ. 

Έμπλεξες. Για το μεσημέρι όμως μπορείς να μιλήσεις με την μητέρα τους για να κάνουν ησυχία.

Δημοσ.

Σίγουρα αυτό είναι το σωστότερο σε πρώτη φάση. Σκέφτομαι όμως τα εξής δυο.

Εχεις 2 αγόρια μικρά χωρίς υποχρεώσεις με σχολεία κλπ. Γιατί δεν τα βγάζεις έξω να παίξουν και να ξεδώσουν; 

Νοικιαζεις το σπίτι κάποιου και το μετατρέπεις σε Σταλινγκραντ μετά τους βομβαρδισμούς των Ναζί.  Δεν σκέφτεσαι καθόλου την περιουσία του άλλου ; Στο δικό σου σπίτι θα επέτρεπες να κλωτσάνε τα πάντα έστω και όχι τις ώρες κοινής ησυχίας. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Εχεις 2 αγόρια μικρά χωρίς υποχρεώσεις με σχολεία κλπ. Γιατί δεν τα βγάζεις έξω να παίξουν και να ξεδώσουν; 

Νοικιαζεις το σπίτι κάποιου και το μετατρέπεις σε Σταλινγκραντ μετά τους βομβαρδισμούς των Ναζί.  Δεν σκέφτεσαι καθόλου την περιουσία του άλλου ; Στο δικό σου σπίτι θα επέτρεπες να κλωτσάνε τα πάντα έστω και όχι τις ώρες κοινής ησυχίας. 

Χωρίς να γνωρίζω φυσικά την συγκεκριμένη περίπτωση, ίσως να μην μπήκαν τα κατάλληλα όρια όταν ήταν μικρότερα. Τώρα είναι πιο δύσκολο και για την μάνα τους να τους κοντρολλάρει (δεν την δικαιολογώ). Ίσως πάλι και για εκείνη να είναι πιο εύκολη αυτή η λύση (κατακριτέο επίσης, imho).

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Καταλαβαινω την φρικη που εχεις φαει γιατι τα περασα και εγω πριν απο 3 χρονια μονο που ο θορυβος ηταν απο τον ΚΑΤΩ οροφο, εκει να δεις μηδεν μονωση, ευτυχως υπηρχε και αλλο σπιτι και αναγκαστηκα να μετακομισω απο δικη μου περιουσια για να υσηχασω, περιτο να σου πω οτι το νοικιασα σε ενα συγκροτημα και κανει προβες τωρα, μαχαιρα εδωσες μαχαιρα θα λαβεις ετσι πανε αυτα απου υπαρχει δραση υπαρχει και αντιδραση

Δημοσ.
3 hours ago, phanispal said:

Αν οι ώρες που αναφέρεις είναι πρωινές, απ' τη μία σε καταλαβαίνω καθώς όσο νόμιμοι και να είναι δεν παύουν να παράγουν ενοχλητικό θόρυβο, απ' την άλλη είναι και δικό σου θέμα.

Για τη μουσική το μεσημέρι έχεις δίκιο.

Προφανώς, δεν ενοχλούν σε ώρες κοινής ησυχίας.
Γιαυτό εξάλλου σκέφτομαι να μετακομίσω αλλού.
Κάπου πιο ήσυχα ή με καλύτερη ηχομόνωση.
Μιλάμε ότι δεν ακούω απλά το δρεπάνι, το νιώθω γιατί τρίζει το σπίτι!

Δημοσ.

H πολυκατοικία μου είναι σε κεντρικό σημείο των Αμπελοκήπων. Έχει κάτω 3 χώρους οι οποίοι λειτουργούσαν σαν μαγαζιά αλλά έχουν κλείσει και το ένα το έχουν πάρει Φιλιππινέζοι και το έχουν κάνει εκκλησία/χώρο μάζωξης/παιδικό σταθμό. Ήθελα να ήξερα επιτρέπεται κάτι τέτοιο; Υπάρχει κάποιο καταστατικό πολυκατοικίας που να επιτρέπει να γίνεται παιδικός σταθμός ένας χώρος της πολυκατοικίας; Και όταν λέω παιδικό σταθμό δεν εννοώ με την έννοια που τον ξέρουμε αλλά να μαζεύει το πρωί τουλάχιστον 15 Φιλιππινεζάκια (φαντάζομαι τα παρατάνε οι γονείς τους για να πάνε στις δουλειές τους) από τις 8 και μετά τα οποία να σκούζουν, να γκαρίζουν, να κλαίνε, να παίζουν μπάλα εκεί μέσα και δεν ξέρω και γω τι άλλο.
Τώρα που σας γράφω το μήνυμα πάλι ακούγονται να σκούζουν και είναι 3 το μεσημέρι. Δεν θα πω για τα καραόκε και τις λειτουργίες μετά μουσικής που κάνουν γιατί αυτά (τις περισσότερες φορές) είναι εκτός ωραρίου κοινής ησυχίας. Αλλά οι φωνές τους δεν παλεύονται και κάθε μέρα με ξυπνάνε νωρίς. Η δουλειά μου τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας είναι απογευματινή, κάτι που σημαίνει ότι δεν ξυπνάω 7-8 που ξυπνάω τις άλλες μέρες για να πάω δουλειά οπότε με ενοχλεί τρομερά που χάνω τον ύπνο μου επειδή το θεωρούν λογικό να τα μαζεύουν εκεί επειδή δεν έχουν που να τα αφήσουν.

*Το μήνυμα μπορεί να φαίνεται ρατσιστικό αλλά δεν είναι. Μου είναι πολύ συμπαθείς οι Φιλιππινέζοι. Το ίδιο θα έγραφα όποιος και αν ήταν.

Δημοσ.

Έχεις απόλυτο δίκιο! Δεν είσαι ρατσιστής, αυτοί είναι Φιλιππινέζοι… κιτρινιάρηδες και σχιστομάτηδες, άσε που με την είσοδό τους στην χώρα μας δε φρόντισαν οι αρμόδιοι να τους στειρώσουν να μη γεννοβολάν (και κάνουν και πολλά )   να κοιμάσαι εσύ με την ησυχία σου  μετά τις 7-8 το πρωί.  

Εγώ να δεις φίλε μου τι δράμα περνάω που στο υπόγειο της πολυκατοικίας μου μένει ένα ζευγάρι Αλβανών και η Αλβανέζα τρώει κάθε μέρα το ξύλο της αρκούδας και οι  φάπες που πέφτουν  ακούγονται στον τέταρτο και μένα αγαπητέ μου ακατάλληλες ώρες τη βαράει…   αλλά τι να κάνω; Στήνω αυτί!...  

• Confused 1
Δημοσ.
Στις ‎19‎/‎5‎/‎2018 στις 1:55 ΜΜ, AntiCambeR είπε

Εννοείται οτι αν έβγαζα αρκετά χρήματα θα νοίκιαζα κάπου ήρεμα,η ΝΠ η ΒΠ.Στα ΔΠ έχει πολλούς κάγκουρες,γύφτους,ξένους και αμόρφωτους στο μυαλό.

Οι ξενοι κανουν πολύ θορυβο ενώ οι ντοπιοι όχι?

• Thanks 1
Δημοσ.

Δεν έχει να κάνει, εμένα όλοι Έλληνες είναι στη πολυκατοικία και αυτοί που κάνουν τη περισσότερη φασαρία είναι στρατιωτικός και η γυναίκα του γιατρός.
Απλά η διαφορά είναι πως τους ξένους τους ψιλοφοβάσαι γιατί μπορεί να σου κάνουν και ζημιά αν τους κάνεις παρατήρηση και δεν υπολογίζουν τίποτα.
Οι Φιλιππινέζοι και Κινέζοι γενικά δεν είναι επικίνδυνοι είναι όμως φασαριόζοι και βρωμιάρηδες πολύ. Στη πολυκατοικία που μένει ο αδερφός μου μένουν κάτι Κινέζοι μαζεύονται 7-10 άτομα κάθε μέρα.
Όταν τους είπανε επανειλημμένα να κάνουν ησυχία τα μεσημέρια άρχισαν κάτι ατσουαντικουντουρι τσιγκοαου τσιγκιμουρα... Και κλείνανε τη πόρτα και καλά ότι δεν καταλάβαιναν ελληνικά. Είναι αυτό που λέμε κάνει τον Κινέζο, ε αυτοί είναι Κινέζοι.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, -WISE- είπε

H πολυκατοικία μου είναι σε κεντρικό σημείο των Αμπελοκήπων. Έχει κάτω 3 χώρους οι οποίοι λειτουργούσαν σαν μαγαζιά αλλά έχουν κλείσει και το ένα το έχουν πάρει Φιλιππινέζοι και το έχουν κάνει εκκλησία/χώρο μάζωξης/παιδικό σταθμό. Ήθελα να ήξερα επιτρέπεται κάτι τέτοιο; Υπάρχει κάποιο καταστατικό πολυκατοικίας που να επιτρέπει να γίνεται παιδικός σταθμός ένας χώρος της πολυκατοικίας;

θελει αδεια προφανως, ελεγχο χωρου απο τις αρμοδιες αρχες και πυρασφαλεια κτλ .. καταγγελια αμεσα

*Το μήνυμα μπορεί να φαίνεται ρατσιστικό αλλά δεν είναι. Μου είναι πολύ συμπαθείς οι Φιλιππινέζοι.

δε νομιζω οτι χρειαζονταν μια τετοια "αναλυση" .. οποιος το θεωρησει ρατσιστικο ενα τετοιο μυνημα, απλα εχει θεματακια ο ιδιος, ντουζακι κρυο συνιστω

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, rus είπε

Οι ξενοι κανουν πολύ θορυβο ενώ οι ντοπιοι όχι?

Οι ξένοι είναι πιο ήσυχοι αλλά έχουμε γύφτους που κλέβουν οτι βρουν,ακόμα χειρότερα.Επίσης πολλοί ζούν από "δουλειές".

Οπότε καλύτερα να έκαναν μόνο φασαρία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...