Προς το περιεχόμενο

Vodafone Offers v.2 - μεταξυ αλλων Nokia Lumia 925 & 1020

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι παίχτηκε ρε παιδιά τελικα; ειχα ρίξει και εγω ετσι μια παραγγελία πριν 5-6 μερες για ενα lumia 1020 στο site γράφει εστάλη και δε με έχουν παρει ακομα κανενα τηλ. θα πάρουμε έκπτωση για κανενα αλλο? :-D

Εσένα τσάμπα θα στο δώσουν  :P

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τι παίχτηκε ρε παιδιά τελικα; ειχα κανει και εγω καταγγελία ημουν απο αυτούς που δε παρέλαβαν το Optimus g αλλα ουτε mail πήρα ουτε τηλ με πήραν. επίσης εχω παραγγείλει ενα lumia 1020 που γράφει εστάλη και δε με όταν ακομα τηλ μήπως μπορέσω να τα συνδυάσω;

349-170= 179 για το 1020, ζαχαρηηηη!

εσείς τι θα κάνετε;

Δημοσ.

παιδιά όσοι κάνατε παραγγελία με παραλαβή από το κατάστημα πηγαίνετε από εκεί να τα ζητήσετε και μην περιμένετε e-mail επιβεβαίωσης.στη δική μου περίπτωση είχα κάνει την παραγγελία, στο site έγραφε εστάλει,περίμενα περίμενα για e-mail ή κάποιο τηλεφώνημα τίποτα…πήγα από το κατάστημα της βοντα το οποίο είχα δηλώσει παραλαβή,δίνω τα στοιχεία μου και μου λέει ναι εδώ είναι,πλήρωσα και το πήρα.ρώτησα την πωλήτρια γιατί δεν ενημερώθηκα και μου είπε ότι απλώς στέλνουν τις συσκευές με ονοματεπώνυμα χωρίς άλλα στοιχεία e-mails τηλέφωνα κτλ οπότε δεν ξέρουν πως να ενημερώσουν τους αγοραστές να πάνε να τα παραλάβουν. οπότε όποιος έχει κάνει παραγγελία να μην περιμένει για e-mail επιβεβαίωσης αλλά να πάει κατευθείαν από το κατάστημα. 

Δημοσ.

το κουπόνι των 20€ για την αγορά εφαρμογών και παιχιδιών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άλλο nokia lumia ή είναι αποκλειστικά για το κινητό που αγοράστηκε;

θέλω να το δώσω σε ένα φίλο μου που έχει lumia 520.

το έχει χρησιμοποιήσει κανείς σε άλλο κινητό;

Δημοσ.

Ενα σημαντικο app που θα πρεπει να εγκαταστησετε λεγεται SysApp Pusher (Δωρεαν)...σου δινει προσβαση σε ολες τις εφαρμογες της Νοκια που για καποιο λογο δεν εμφανιζονται στο μαρκετ...Πχ το call+sms filter (για μπλοκαρισμα τηλεφωνων, σμς, απορρητων κλησεων κλπ..)

• Like 1
Δημοσ.

Ενα σημαντικο app που θα πρεπει να εγκαταστησετε λεγεται SysApp Pusher (Δωρεαν)...σου δινει προσβαση σε ολες τις εφαρμογες της Νοκια που για καποιο λογο δεν εμφανιζονται στο μαρκετ...Πχ το call+sms filter (για μπλοκαρισμα τηλεφωνων, σμς, απορρητων κλησεων κλπ..)

Εμενα μου ρθε σαν system update μονο του το call+sms filter.

Προσωπικα εγω θα προτεινα απο εφαρμογες: Insider (απο DAONE) για tiles για τα ΠΑΝΤΑ, WPCentral (ολα τα νεα για WP)

Δημοσ.

Εγώ το παρέλαβα χθες το 1020, έκανα αναβάθμιση στο Black, άλλα για κάποιο λόγο δεν μου εμφανίζει τις διαθέσιμες αναβαθμίσεις στο tile του store, ούτε μέσα στο store. Πρέπει να ανοίξω το store, να επιλέξω την εφαρμογή και τότε εμφανίζει ότι έχω αναβάθμιση! Βρήκα κάτι λύσεις στο ίντερνετ που έψαξα, άλλα καμία δεν δούλεψε! Καμιά ιδέα;  :huh:

Δημοσ.

Εγώ το παρέλαβα χθες το 1020, έκανα αναβάθμιση στο Black, άλλα για κάποιο λόγο δεν μου εμφανίζει τις διαθέσιμες αναβαθμίσεις στο tile του store, ούτε μέσα στο store. Πρέπει να ανοίξω το store, να επιλέξω την εφαρμογή και τότε εμφανίζει ότι έχω αναβάθμιση! Βρήκα κάτι λύσεις στο ίντερνετ που έψαξα, άλλα καμία δεν δούλεψε! Καμιά ιδέα; :huh:

δεν ελέγχει κάθε ώρα για εφαρμογές. Όταν συνδεθείς σε WiFi και το αφήσεις θα σ βγαλει κάποια στιγμή πολλές εφαρμογές διαθέσιμες για αναβάθμιση. Νομίζω κάθε 48 ώρες ελέγχει αλλα πρέπει να έχει είτε data είτε WiFi διαθεσιμο
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ το παρέλαβα χθες το 1020, έκανα αναβάθμιση στο Black, άλλα για κάποιο λόγο δεν μου εμφανίζει τις διαθέσιμες αναβαθμίσεις στο tile του store, ούτε μέσα στο store. Πρέπει να ανοίξω το store, να επιλέξω την εφαρμογή και τότε εμφανίζει ότι έχω αναβάθμιση! Βρήκα κάτι λύσεις στο ίντερνετ που έψαξα, άλλα καμία δεν δούλεψε! Καμιά ιδέα;  :huh:

Εμπειρικά τελείως και χωρίς να χω ιδέα πως ακριβώς λειτουργεί, μου τα βγάζει κατά διαστήματα μαζεμένα από μόνο του. Δε ξέρω κάθε πότε τσεκάρει εκδόσεις. Μιλάω γενικώς για windows όχι για το 1020

Μου'χει τύχει αρκετές φορές να διαβάζω πως υπάρχει update σε κάποια εφαρμογή και να πρέπει να μπω στο store για update. Κάποια στιγμή βγάζει πάντως ειδοποίηση από μόνο του...

Δημοσ.

Πολύ σωστοί οι από πάνω! Και στο δικό μου 1020 έτσι ακριβώς είναι! Αν περιμένεις, από μόνο του κάποια στιγμή (προφανώς είναι ρυθμισμένο να ψάχνει ανά κάποιο χρονικό διάστημα) θα σου βγάλει τις αναβαθμίσεις!! Αν είσαι βιαστικός, τις κάνεις μόνος σου χειροκίνητα... :P

Δημοσ.

Εντάξει μου λύθηκε η απορία, νόμιζα υπήρχε κάποιο πρόβλημα! Μα τόσο δύσκολο της είναι να βάλει ένα κουμπάκι "check for updates"; Θα φοβάται φαίνεται την πληθώρα των αιτημάτων στους servers της!  :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...