Προς το περιεχόμενο

Vodafone Offers v.2 - μεταξυ αλλων Nokia Lumia 925 & 1020

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε ξέρω ακριβώς τη διαδικασία, επειδή δεν την έχω κάνει, οπότε δε ξέρω αν ζητάνε και το πάσο. Καλύτερα να απαντήσει κάποιος που ξέρει.

Τελικά ρώτησα και ισχύει το 10% εκπτωση ΑΛΛΑ θελει φοιτητικο πασο + φοιτητικο CU.... προφανως συμπληρωνεις καποια φορμα...

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω ανοικτα τα wifi και τα δεδομενα ολη τη μερα (στα δεδομενα δουλεψε για 3-4 ωρες μονο ομως) με τα notifications να δουλευουν κανονικα ολη τη μερα, λιγο internet, λιγο gaming, καποιο κατεβασμα εφαρμογων και λιγη μουσικη, με εβγαλε 1 μερα και κατι ωρες στην 2η φορτιση.

Να υποθέσω πως έχοντας τα δεδομένα συνέχεια στο 2g και όταν το χρειάζεσαι να συνδέεσαι σε wifi, θα βγάζει περισσότερο ε;

Δημοσ.

Σημερα μας ήρθε και η θήκη.. Ταχυτατο μαγαζι.. Κυριακη εβαλα παραγγελια, χθες επιβεβαιωσαν, σημερα ηρθε..

Και η θηκη αψογη.. καουτσουκ απο πισω.. πλαστικο μπροστα και μαλακο εσωτερικο..

http://www.cellphones.gr/p/2688/

• Like 1
Δημοσ.

Να υποθέσω πως έχοντας τα δεδομένα συνέχεια στο 2g και όταν το χρειάζεσαι να συνδέεσαι σε wifi, θα βγάζει περισσότερο ε;

3G εννοεις ;) . Ναι ετσι ειναι. Δεδομενα συνεχεια ανοικτα και οπου εχω διαθεσιμο wifi μπαινω (οπως στο σπιτι ή σε καφετερειες που εχουν) γιατι συνδεμενο σε wifi η μπαταρια πεφτει πολυ πιο αργα.

Διαβαστε εδω οποιος εχει θεμα με την μπαταρια:

http://www.wpcentral.com/17-tips-extend-battery-life-windows-phone

Παρενθεση, το 4G που ειδα μου βγαζει μια μπαρα σημα. Οποτε, το εβαλα στο 3G μιας και πιανει HSPA+ φουλ σημα.

Δημοσ.

παιδιά ειναι νορμαλ η μετάβαση απο iPhone 4S σε lumia 1020?

εγω ειναι να παραλάβω σημερα-αυριο το lumia 1020 απο πλαίσιο αλλα το σκέφτομαι πολυ εντονα μηπως παραμείνω στο 4s μου και μου μείνουν και τα λεφτάκια μου .. 

Δημοσ.

εγω ειναι να παραλάβω σημερα-αυριο το lumia 1020 απο πλαίσιο αλλα το σκέφτομαι πολυ εντονα μηπως παραμείνω στο 4s μου και μου μείνουν και τα λεφτάκια μου .. 

Μια λυση ειναι να το παρεις,να το κρατησεις λιγο και αν δεν σ'αρεσει για καποιο λογο πουλατο στα λεφτα που το πηρες.

Δημοσ.

Και εγώ δεν είμαι του wp, αλλά από το 4S θα έφευγα για πολύ χειρότερη συσκευή από το 1020. Οπότε astymagos, ναι.

>4S

>2014

pick one

Και αν δε σου κάνει, το δίνεις με μικρή ή μηδενική χασούρα όπως λέει ο Στέφανος123

• Like 1
Δημοσ.

Αν ειναι το κιτρινο και θες να το πουλησεις τελικα, εδω ειμαστε...

Δημοσ.

δεν εχω χρησιμοποιήσει wp το 4s με εχει βολέψει λόγω μεγέθους οχι πως κανω τιποτα 4-5 εφαρμογές εχω. το εχω 13-14 μήνες και έλεγα να αλλάξω λιγο να δω και τα windows.

Δημοσ.

δεν εχω χρησιμοποιήσει wp το 4s με εχει βολέψει λόγω μεγέθους οχι πως κανω τιποτα 4-5 εφαρμογές εχω. το εχω 13-14 μήνες και έλεγα να αλλάξω λιγο να δω και τα windows.

Έχεις 350 για πέταμα? Στείλε τίποτα από εδώ αν είναι! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...