alex-gate-7-1925 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Και εγώ αυτό ήξερα. Αλλά όταν έστειλα έναν φίλο μου να το πάρει στο κατάστημα του είπαν μία ολόκληρη μέρα και την επόμενη 12 ώρες... Περισσότερο γέλασα να σας πω την αλήθεια παρά το πήρα σοβαρά... Την παλεύουν εκεί στην βονταφον? 2
Teisos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Πω ρε Άριστες συμβουλές http://goo.gl/YzufM2 υ.γ. δε με άφηνε να κάνω quote αγγλικά; srsly; 1
BillyMant Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Έχω πρόβλημα.... παρήγγειλα το HTC 8S την πέμπτη, στα 89 ευρω και παραλαβή απο το κατάστημα (δεν ειχα κάνει login). Μου έρχετε σήμερα email απο voda να πάω να το παραλάβω.... πάω το βρήσκουν στο όνομά μου κανονικά και μολις πάω να πληρώσω, μου λέει εκεί 179 ευρω!!!!! Η μ@@@κια είναι ότι δεν κράτησα τον αρ. παραγγελίας γιατί νομιζα ότι θα μου έρθει επιβεβαίωση αλλα δεν μου ήρθε... αυριο θα το προωθήσουν στην υπέυθυνο ηλεκτρινικών παραγγελιών και θα με πάρουν τηλ να μου πούν τι θα γίνει.... Τι κάνω εγώ?
giorginho Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Χαχαχαχαχα.... Μισό.... .... ... Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Αυτό ακριβώς είχε γίνει και με εμένα στις προηγούμενες προσφορές τους. Θες να μάθεις τι πραγματικά σημαίνει αυτό; πολύ απλά ότι θα στο φάει ο μαγαζάτορας και θα το πουλήσει με τουλάχιστον 40% κέρδος. Αν το ζορισεις πάντως το θέμα θα βγάλεις άκρη. Sent from my XT890 using Insomnia 1
BillyMant Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 και πως το ζορίζω? τα παιδιά εκεί πάντως δεν μου φάνηκαν να λειτουργούν εκ του πονηρού. Κοιταγανε τα τιμολόγια τους και ηταν 179 (δεν τα είδα βέβαια)
arxangelos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 κανα mail για βεβαιωση της παραγγελιας δεν σε ηρθε τπτ? δεν το καταλαβα αυτο
kax54638 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 και πως το ζορίζω? τα παιδιά εκεί πάντως δεν μου φάνηκαν να λειτουργούν εκ του πονηρού. Κοιταγανε τα τιμολόγια τους και ηταν 179 (δεν τα είδα βέβαια) Και σε εμένα έτσι ακριβώς έγινε. Πήγα να πάρω το 1020 και μου λέει 699 ευρώ. Απλά πήρε στα κεντρικά τηλέφωνο και μου το έδωσαν κανονικά στα 350 και μάλιστα συν 10% έκπτωση από το φοιτητικό CU.
arxangelos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 316 ευρο βγαινει οποτε.. εγω δεν μπορεσα να καταλαβω πως τα δινουν τοσο φθηνα ουτε κλεμμενα απο το εργοστασιο να ηταν
volleyball Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Έχω πρόβλημα.... παρήγγειλα το HTC 8S την πέμπτη, στα 89 ευρω και παραλαβή απο το κατάστημα (δεν ειχα κάνει login). Μου έρχετε σήμερα email απο voda να πάω να το παραλάβω.... πάω το βρήσκουν στο όνομά μου κανονικά και μολις πάω να πληρώσω, μου λέει εκεί 179 ευρω!!!!! Η μ@@@κια είναι ότι δεν κράτησα τον αρ. παραγγελίας γιατί νομιζα ότι θα μου έρθει επιβεβαίωση αλλα δεν μου ήρθε... αυριο θα το προωθήσουν στην υπέυθυνο ηλεκτρινικών παραγγελιών και θα με πάρουν τηλ να μου πούν τι θα γίνει.... Τι κάνω εγώ? Και εγώ είχα αυτό το πρόβλημα. Τους είχε πάει το κινητό στο κατάστημα και το χαρτί (τιμολόγιο μάλλον) μαζί με το τηλέφωνο έλεγε 179 ευρώ. Λέω αφού το παρήγγειλα 89 από τη σελίδα σας που είναι σε προσφορά. Παίρνει τηλέφωνο στα κεντρικά και από ότι κατάλαβα τους 'την είπε' που δεν είχαν τη σωστή τιμή και δεν τους είχαν ενημερώσει. Τελικά μετά από κάνα 10λεπτο μου λέει, εντάξει η τιμή είναι 89, χτυπάει την απόδειξη και έφυγα (αν είχαν δεχτεί και το -10% φοιτητικό ακόμα καλύτερα). Μου είχε έρθει και mail ότι η παραγγελία είναι στο κατάστημα. Αυτό ίσως γίνεται επειδή το 8ς ήταν το μόνο από τις συσκευές που έβγαλε σε προσφορά η vodafone και ήταν αποκλειστικά για παραγγελίες online, ενώ στα καταστήματα η τιμή είναι στα 179 ευρώ.
BillyMant Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δηλ αυριο δεν θα έχω πρόβλημα, λογικά..... Αν όμως γίνει στραβή, πως το αντιμετωπίζω?
xetasa Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 κανα mail για βεβαιωση της παραγγελιας δεν σε ηρθε τπτ? δεν το καταλαβα αυτο mail επιβεβαίωσης και voda? Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις???
BillyMant Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 κανα mail για βεβαιωση της παραγγελιας δεν σε ηρθε τπτ? δεν το καταλαβα αυτο οχι, ισως επειδη δεν είχα κάνει login
volleyball Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 οχι, ισως επειδη δεν είχα κάνει login Ούτε εγώ είχα κάνει, αλλά μου ήρθε mail ότι η παραγγελία είναι στο κατάστημα και η κατάσταση παραγγελίας έλεγε εστάλη.
mindtrapper Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Έχω το χέρι στην σκανδάλη για το 1020 στα 350€ πόση ώρα άλλα κολλάω. Η φωτογραφική πρέπει να είναι όλα τα λεφτά αλλά σκέφτομαι μήπως compact camera με 350€ βγάζει καλύτερες φώτο και κρατήσω την Android μπακατέλα μου... Δύο συσκευές βέβαια μετά... Damn, first world problems.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα