mskgr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα κανένας τρόπος να βγαλω λεφτα απο τον υπολογιστη μου οχι πολλα 20€ η 30€ απο το τίποτα υπάρχει έγκυρος τρόπος? Sent from my iPad using Insomnia 1
arc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Εγω για την οθόνη σου δίνω 35 ευρω. Οριστε βρε, έβγαλες παραπάνω από όσο ήθελες 4
tsifotis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Α) σηκωσε το desktop και κοιτα μηπως εχουνε παραπεσει τιποτα λεφτα απο κατω (σαν τα κερματα στον καναπε). Β) πουλησε τον. EDIT: με προλαβαν! Σοβαρα, τωρα αν καταλαβα θες να εκμεταλλευτεις υπολογιστικη ισχυ; δεν βγαζεις ουτε το ρευμα πχ bitcoin αν παλι θες να πληρωνεσαι για να βλεπεις διαφημισεις, γενικα παιζει πολλη απατη, μαλλον θα χασεις τον χρονο σου. Εκτος αν μιλας για περιπτωση που θες να ριξεις δουλεια (πχ να δουλευεις freelance δημιουργος website , flash κτλ)Ενδιαφερεσαι για κατι καινοτομο ή χαμαλικι (πχ να φτιαξεις 1000 λογαριασμους ελληνικων facebook και να πουλας πακετο το like για ας πουμε 10€) ; 1
Gtr34 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Κανάλι στο youtube , blog .Αν καταφέρεις και μαζέψεις πολλά views (μιλάμε για χιλιάδες) ίσως βγάλεις κάτι .
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 αχ λεφτά... ναι, τα θυμάμαι. μου άρεσαν πολύ. τα χαρτονομίσματα ήταν τα πιο ωραία, μπορούσες να κάνεις και αέρα...
panosno1com Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 παιξε στους dourvas bros αλλα πληρωνουν σε κασεροπιτες
Razor_7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 παιξε στους dourvas bros αλλα πληρωνουν σε κασεροπιτες όχι λουκανόπιτες?
Sellers Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Ελα ε, σοβαρευτείτε. Αν κάποιος ξέρει ας πει. Κι εγω ενδιαφέρομαι, αλλά όχι για 20, 30 ευρώ. Πολλά λεφτά απο το τίποτα και χωρίς κούραση ή πολύ χρόνο. Ευχαριστώ.
deesnider Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Ελα ε, σοβαρευτείτε. ...worldventures; 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα