Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To παρακολουθω χωρις υποτιτλους οπως και ολες τις σειρες που βλεπω και ομολογω πως για πρωτη φορα δυσκολευτηκα αρκετα να βγαλω συμπερασμα για το τι ελεγε ο Βελκορο ακριβως....

Δαιδαλωδες.....

Δημοσ.

Συγχαρητηρια σε οποιον εχει καταλαβει ακριβως τι συμβαινει στην υποθεση με τα λεφτα, τις εταιριες κτλ. Hell, ακομα και ολα τα ονοματα.

Η σκηνη που περιγραφει ο epp ειναι ενδεικτικη του διαλογου φετος.

• Like 2
Δημοσ.

To παρακολουθω χωρις υποτιτλους οπως και ολες τις σειρες που βλεπω και ομολογω πως για πρωτη φορα δυσκολευτηκα αρκετα να βγαλω συμπερασμα για το τι ελεγε ο Βελκορο ακριβως....

Δαιδαλωδες.....

Συγχαρητηρια σε οποιον εχει καταλαβει ακριβως τι συμβαινει στην υποθεση με τα λεφτα, τις εταιριες κτλ. Hell, ακομα και ολα τα ονοματα.

Η σκηνη που περιγραφει ο epp ειναι ενδεικτικη του διαλογου φετος.

κι εγω με αγγλικους το ειδα νωρις νωρις, αλλα ειναι αυτο που ειπε ο speedy23, δεν βγαινει ακρη με την/τις υποθεσεις damian1977, μην προσπαθεις να βγαλεις ακρη, δεν φταινε τα αγγλικα σου, απλα το χουν κανει λιγο πολυ μπαχαλο/μπουρδελο, οπως θες πες το, αντε αλλο ενα εμεινε :D

• Like 2
Δημοσ.

Έλεος με τους σεναριογράφους... Έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι ένας λευκός αστυνομικός είναι μπλεγμένος και κανένας από τους χαρακτήρες δεν φαίνεται να αξιολογεί την πληροφορία.

• Like 1
Δημοσ.

Έλεος με τους σεναριογράφους... Έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι ένας λευκός αστυνομικός είναι μπλεγμένος και κανένας από τους χαρακτήρες δεν φαίνεται να αξιολογεί την πληροφορία.

Φαίνεται ότι είναι ο Μπέρις, αυτός που σκότωσε πισώπλατα τον Γούντρο. Πάντως το έχουν χάσει οι σεναριογράφοι με το να μπουκώνουν το επεισόδιο με τόσα πολλά plot arcs που αναρωτιέται κανείς πως θα ξετυλιχτεί όλο αυτό το ακατανόητο κουβάρι στο τελευταίο, που απ' ό,τι είδα κάπου θα είναι και 90λεπτο;

Δημοσ.

Copy paste απο Facebook

εκει που ο βινς βον ειπε οτι η παλη των ταξεων φταει που εγινε gangster
καταλαβα οτι ειναι της αριστερης πλατφορμας

Δημοσ.

εγω ακομη και με ελληνικους υποτιτλους κατι φασεις δυσκολευομουν να παρακολουθησω το κονσεπτ με τις κομπινες (ποιος πουλησε σε ποιον, πως κερδισε, τι παιζει με τις τιμες της γης που χωνεται ο Κασπερ, ο Φρανκ κλπ)...

μου φανηκαν πολυ φιλλερ οι σκηνες με την Μπεζεριδη και τον Βελκορο. θα μπορουσαν να εχουν γυρισει 1-2 λεπτα σκηνη.. οχι να το παλευουν στο μισο επεισοδιο. επισης δεν εχω καταλαβει τι παιζει με εκεινο το προσωπο που θυμηθηκε (κατι ετρεχε σε ενα δασος.. το εχω χασει λιγο εκει). το εχει εξηγησει σε προηγουμενο επεισοδιο και μου διαφευγει;;; (ειδα και το fargo ενδιαμεσα οποτε παιζει να τα εχω κανει και σαλατα)

Δημοσ.

καλα θυμασαι, αλλα μπα, δεν μας τον ξαναδειξε τον τυπο που κυνηγουσαν, ισως μας τον επαναφερουν στο φιναλε

Δημοσ.

Πολύ μπέρδεμα ρε παιδί μου, χάσαμε τα αυγά και τα πασχάλια....

και επίσης ο Φάρελ στη προσπάθεια του να μιλήσει σαν βαρύμαγκας Αμερικανός ξέρω γω μουρμουρίζει απίστευτα με αποτέλεσμα να δυσκολεύομαι να καταλάβω τι σκατά λέει...χειρότερα και από τον Θέμο μιλάει...

Βέβαια και με τη κανονική προφορά του την Ιρλανδική να μιλούσε πάλι δεν θα καταλαβαιναμε τπτ...  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...