stevenfins Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Ωραίο και το πέμπτο, ειδικά προς το τέλος. Ελπίζω να ολοκληρωθεί όπως πρέπει. 2
DeareN Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 21 hours ago, stevenfins said: Ωραίο και το πέμπτο, ειδικά προς το τέλος. Ελπίζω να ολοκληρωθεί όπως πρέπει. 25 Φεβρουαρίου το τελευταίο άρα για εμάς τουλάχιστον 26 θα το δούμε, δε ξέρω γιατί 2 βδομάδες πρέπει να είμαστε στην αναμονή...
stevenfins Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, DeareN είπε 25 Φεβρουαρίου το τελευταίο άρα για εμάς τουλάχιστον 26 θα το δούμε, δε ξέρω γιατί 2 βδομάδες πρέπει να είμαστε στην αναμονή... Έλα ρε.. Τώρα που το είπες το είδα αυτό. Περίεργο που έχουν τέτοιο κενό. Πέρασε και το super bowl που θα ήταν ίσως πιο λογικό να μην έχει κάποιο επεισόδιο.
Kasrith Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, DeareN said: 25 Φεβρουαρίου το τελευταίο άρα για εμάς τουλάχιστον 26 θα το δούμε, δε ξέρω γιατί 2 βδομάδες πρέπει να είμαστε στην αναμονή... Το κανάλι το χει προγραμματισμένο για τις 18 πάντως Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2024 από Kasrith 3
liakinen Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Χθες που βγήκαν οι υπότιτλοι είδα το τέταρτο. Ενώ μέχρι το 3 το έβλεπα ευχάριστα (ούτε διαμάντι αλλά ούτε και σκατούλα) άρχισε τα πολύ μεταφυσικά και τα παιδικά jump scares και χαλάστηκα ελαφρώς. Ελπίζω στα δύο τελευταία να μην το κάνουν τσίρκο. Με τις ερμηνείες δεν κανένα απολύτως πρόβλημα.
stevenfins Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Spoiler Ψιλό απογοητευτικό το βρήκα το κλείσιμο και την όλη αποκάλυψη. Ήταν πιο απλό από ότι με έκανε να περιμένω. Ανάμεικτα συναισθήματα γενικά από τη σεζόν. Γενικά,στα μεγάλα συν της σεζόν οι ερμηνείες από όλους και η ατμόσφαιρα με τη νύχτα. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2024 από stevenfins
Kasrith Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) www.rollingstone.com/tv-movies/tv-movie-recaps/true-detective-night-country-series-finale-recap-jodie-foster-1234967345 Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2024 από Kasrith 1
Nomedor Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Έχοντας δει το τέλος, η παρακάτω σκέψη ήταν η πρώτη που μου ήρθε στο μυαλό 2 1
Mhlogiatros Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) " Βest finale ever ? " Οταν ελεγα οτι δεν εχει σχεση με τη σειρα ..... Εκαναν τη season 2 να φαινεται καλη σε σχεση με αυτη τη σαπουνοπερα ..... Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2024 από Mhlogiatros 1
Arkin Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Τοσο σκουπιδι βρε παιδια? Οποτε δεν την ξεκιναω καν ετσι? Καλα εκοψα τα σχολια εγω απο την αρχη εδω στο θεμα. Κατι πηγαν να κανουν στη μεση αλλα στο τελος ενα τιποτα.
Musclemar Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Πολύ καλή σεζόν με ενδιαφέρον τέλος. Ίσως η καλύτερη μετά την 1η. 1
stelioz78 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 29 minutes ago, Arkin said: Τοσο σκουπιδι βρε παιδια? Οποτε δεν την ξεκιναω καν ετσι? Καλα εκοψα τα σχολια εγω απο την αρχη εδω στο θεμα. Κατι πηγαν να κανουν στη μεση αλλα στο τελος ενα τιποτα. αυτο που εγραψε ο μηλογιατρος πιο πανω , εκανε τη δευτερη σεζον να μοιαζει αριστουργημα
DeareN Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Λίγα λόγια συνολικά για τον 4ο κύκλο και γενικότερα Σε καμία περίπτωση δεν άξιζε να κλείσει έτσι απότομα αυτός ο κύκλος, ήθελε τουλάχιστον άλλα 2 επεισόδια για να μπορέσει κάποιος να δεθεί με τους χαρακτήρες στο φινάλε της ιστορίας. Επειδή δεν είχα τι να δω είδα ξανά 1ο και 2ο κύκλο παράλληλα μέχρι να ολοκληρωθεί ο 4ος και έχω να δηλώσω ότι ο 1ος δε συγκρίνεται ούτε για πλάκα με τους υπόλοιπους, είναι κάτι το ξεχωριστό, ένα αριστούργημα που κάθε λέξη που βγαίνει από το στόμα του ΜακKόναχι είναι σαν να διαβάζεις φιλοσοφία και ποίηση. Εννοείται ότι και ο 2ος αν και αρκετά κατώτερος του 1ου είναι ανώτερος από τον 4ο. ο 4ος αν και βλέπεται ευχάριστα θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερος με 2 επιπλέον επεισόδια ώστε το τελικό κομμάτι της ιστορίας να μην φαινόταν τόσο ξεπεταγμένο. Αν θα μου μείνει κάτι από όλες τις σεζόν είναι ο παρακάτω τύπος... Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2024 από DeareN 2
totalius Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 Χαλί μαύρο από την αρχή μέχρι το τέλος . Ειδικά προς το τέλος . Ούτε true ούτε detective είναι . Καλύτερα να έβλεπα για 3η φορά τη 1η σαιζόν . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα