Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 21/2/2024 στις 9:09 ΜΜ, Arkin είπε

Τοσο σκουπιδι βρε παιδια? Οποτε δεν την ξεκιναω καν ετσι

Προσωπική άποψη: δώσε του μια ευκαιρία. Μπορεί να μην φτάνει το επίπεδο της πρώτης, αλλά λόγω της όλης ατμόσφαιρας και του setting αξίζει να δεις έστω ένα και από εκεί και μετά αποφασίζεις αν θα συνεχίσεις.

• Like 4
Δημοσ.

και θα ξαναπώ, τι δεν σας άρεσε; 

στοιχεία υπερφυσικού είχε, ωραία φωτογραφία είχε, ωραία μουσική είχε , δεν σου έδινε τίποτα στο πιάτο ακόμα και στο τέλος σου δίνει περιθώρια να σκεφτείς 

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, anthonykleis είπε

και θα ξαναπώ, τι δεν σας άρεσε; 

στοιχεία υπερφυσικού είχε, ωραία φωτογραφία είχε, ωραία μουσική είχε , δεν σου έδινε τίποτα στο πιάτο ακόμα και στο τέλος σου δίνει περιθώρια να σκεφτείς 

Να σου πω 

Οταν ξεκινάς να δεις μια.σειρα όπως το true detective περιμένεις μα δεις δυο ντετέκτιβ με ιδιαιτερότητες που προσπαθούν να εξιχνιάσουν ένα έγκλημα . Δε περιμένω και δε θέλω να δω υπερφυσικές βλακείες με μπαμπούλες δαίμονες και χαζά jump scenes και καλά τρόμου . Κάποιες στιγμές ήταν εντελώς κωμικό όλο αυτό . Ακόμα και έτσι η ιστορία γύρω από το έγκλημα απασχόλησε 30% τους σεναριογράφους και όλο το υπόλοιπο είχε να κάνει με άσχετα πράγματα που δεν είχαν το παραμικρό ενδιαφέρον . Ελπίζω τουλάχιστον να κατάλαβαν οι παραγωγοί από τις  βαθμολογίες ότι το πάνε εντελώς στραβά το πράγμα και να ξαναγυρίσουν από εκεί που άρχισε η σειρά .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Συνεχίζει να είναι ξεχωριστή η κάθε σεζόν ; Μόνο την 1η έχω δει γιατί στην 2η θεωρώ έκανε μεγάλη κοιλιά.

Μονο η πρώτη είναι κάτι ξεχωριστό. Οι υπόλοιπες, πέρα από αυτήν, βλέπονται, αλλα δεν λένε κάτι ιδιαίτερο σαν σύνολο. Μπορείς απλά να δεις ποιος έγραψε αυτή την season και θα καταλάβεις.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, totalius είπε

Να σου πω 

Οταν ξεκινάς να δεις μια.σειρα όπως το true detective περιμένεις μα δεις δυο ντετέκτιβ με ιδιαιτερότητες που προσπαθούν να εξιχνιάσουν ένα έγκλημα . Δε περιμένω και δε θέλω να δω υπερφυσικές βλακείες με μπαμπούλες δαίμονες και χαζά jump scenes και καλά τρόμου . Κάποιες στιγμές ήταν εντελώς κωμικό όλο αυτό . Ακόμα και έτσι η ιστορία γύρω από το έγκλημα απασχόλησε 30% τους σεναριογράφους και όλο το υπόλοιπο είχε να κάνει με άσχετα πράγματα που δεν είχαν το παραμικρό ενδιαφέρον . Ελπίζω τουλάχιστον να κατάλαβαν οι παραγωγοί από τις  βαθμολογίες ότι το πάνε εντελώς στραβά το πράγμα και να ξαναγυρίσουν από εκεί που άρχισε η σειρά .

αυτό το καταλαβαίνω απόλυτα. απλά όλοι απογοητεύονται επείδη δεν άγγιξε την πρώτη σεζόν που ήταν masterpiece. αλλα μιλάμε για αυτοτελή κύκλους και δύσκολα θα δούμε κάτι σαν την πρώτη σεζόν. γινόμαστε άδικοι να τα τσουβαλιάζουμε έχοντας ως πρώτυπο τον πρώτο κύκλο. αυτό θεωρώ δίνει τα αρνητικά σχόλια . σε γενικές γραμμές είναι άνετο 7/10 . 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα μπορούσε να λέγεται the haunting Alaska . Το haunting κομμάτι βέβαια είναι της πλάκας σε όλη τη σειρά και ειδικά στο τελευταίο επεισόδιο όπου το τερμάτισαν με τις βλακείες με τα οράματα τις κραυγές και τα σχετικά που αντί για τρόμο προκαλούσαν γέλιο .
Σε ότι έχει να κάμει με το οικογενειακό δράμα που είναι το αλλλο θέμα που μας έπρηξαν επί 6 επεισόδια θα έλεγα ότι είναι αρκετά καλύτερο από τις οικογενειακές ιστορίες του Άλφα . 
Στο αστυνομικό / Detective κομμάτι της ιστορίας που είχε κάτι λίγο η σειρά απλά το ξεπετάξαν με μια εξήγηση της πλάκας στο τελευταίο επεισόδιο που δεν πείθει ούτε παιδιά του Δημοτικού . Νομίζω ότι το 5,5 του IMDb για το τελευταίο επ. και πολύ του είναι .

Spoiler

Για το Detective κομμάτι θα σχολιάσω το εξής :

Σκαει μια ομάδα ντόπιων γυναικών στο εργαστήριο και αρπάζει τους επιστήμονες . Στην έρευνα που έκανε η αστυνομία δε βρήκε το παραμικρό ίχνος από την όλη ιστορία  ούτε μαλια ούτε πατημασιές ούτε ίχνη από τα λάστιχα του φορτηγού . Μόνο ένα αποτύπωμα από τη παλάμη στη καταπακτή . ffs δλδ.

Επεξ/σία από totalius
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, totalius είπε
Spoiler

Στην έρευνα που έκανε η αστυνομία δε βρήκε το παραμικρό ίχνος από την όλη ιστορία  ούτε μαλια ούτε πατημασιές

Spoiler

Αφού ήταν καθαρίστριες :P

Επεξ/σία από stevenfins
  • Haha 5
Δημοσ.
12 hours ago, anthonykleis said:

δύσκολα θα δούμε κάτι σαν την πρώτη σεζόν. γινόμαστε άδικοι να τα τσουβαλιάζουμε έχοντας ως πρώτυπο τον πρώτο κύκλο. αυτό θεωρώ δίνει τα αρνητικά σχόλια . σε γενικές γραμμές είναι άνετο 7/10 . 

Μερικοί έχουν χόμπι όχι να βλέπουν σειρές αλλά να τις θάβουν...

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε όλοι εσείς οι haters της 4ης σεζόν, αλλά εγώ πρέπει να παραδεχτώ ότι είχα πάρα μα πάρα πολύ καιρό να δω μια κωμική σειρά που να μου βγάζει τόσο γέλιο. Ειδικά το φινάλε ήταν επικό!

• Like 1
  • Haha 3
Δημοσ.

Με εξαίρεση την άψογη ερμηνεία της Foster, μέτριος κύκλος ως προς την εξέλιξη και έκβαση με εντυπωσιοθηρική, ωστόσο, αφετηρία που προκαλεί το ενδιαφέρον. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...