Phoenix7 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους, έχω έναν γνωστό που έχει κάτι τουριστικά δωμάτια και ψάχνει τρόπο να τα διαφημίσει κατάλληλα ώστε να κερδίσει πελάτες. Σκοπός είναι να γίνει διαφήμιση και στο εξωτερικό και όχι μόνο στην Ελλάδα.Έχουμε σκεφτεί διαφημίσεις με banners σε site,Facebook σελίδα, ίσως και κάποιο διαγωνισμό, αλλά πέρα από αυτά πως μπορεί να διαφημιστεί καλύτερα; Υπάρχουν κάποια τουριστικά φόρουμ (Κυρίως ξένα) που μπορούμε να γράψουμε και να διαφημίσουμε τα δωμάτια; το Budget για όλα αυτά είναι μέσα στα 500 ευρώ, τόσα μπορεί να δώσει ο φίλος. Κάθε πρόταση δεκτή
Par1s* Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Για κοίτα το booking.com το οποίο νομίζω είναι κορυφή στον χώρο των κρατήσεων για ξενοδοχεία, χόστελ, δωμάτια κτλ. Και ότι παρόμοιο υπάρχει όπως το tripadvisor.com.
Phoenix7 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Για κοίτα το booking.com το οποίο νομίζω είναι κορυφή στον χώρο των κρατήσεων για ξενοδοχεία, χόστελ, δωμάτια κτλ. Και ότι παρόμοιο υπάρχει όπως το tripadvisor.com. είχαν παλαιότερα εκεί τα δωμάτια να τα διαφημίζουν αλλά δίνανε 1000 ευρώ! οπότε το σταμάτησαν
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Εγώ πάντως σε 1 site Που είχα φτιάξει κάποτε το είχα βάλει και διαφήμιση στο φατσοβιβλίο αλλά είχα κάνει και διαγωνισμό . Κόστος συνολικό αν θυμάμαι 4 ευρώ την ημέρα η διαφήμιση. Το έβαλα καμια βδομάδα συνολικά. Μαζί με το διαγωνισμό είχα αρκετά likes. Και φυσικά καταχώρηση σε μηχανές αναζήτησης, καταλόγους ιστοσελίδων και άλλα. Τώρα πλέον έχω παρατήσει γενικότερα τα sites και έχω κόψει τελείως το facebook εδώ και 2 1/2 μήνες. Λίγο άσχετο αλλα με το Insomnia ξεχνιέμαι πραγματικά...και είναι και πιο χρήσιμο
Par1s* Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Πίστευα πως τα booking sites θα λειτουργούσαν με ποσοστά επί των κρατήσεων. http://www.tripadvisor.com.gr/GetListedAccommodation εδώ λέει για δωρεάν καταχώρηση, μόνο μία φώτο, αλλά τουλάχιστον θα το βρίσκουν οι πελάτες στην αναζήτηση και θα μπορούν να προωθούνται στην σελίδα του στο facebook η στο site του.. Όχι τόσο σχετικό με την διαφήμιση, αλλά πιστεύω ανεβάζει λίγο το κύρος της επιχείρισης αν έχει και δικιά της ιστοσελίδα στην οποία να έχει φωτογραφίες των δωματίων, κάποιες λεπτομέρειες της επιχείρισης και κανέναν τουριστικό οδηγό για το μέρος που βρίσκεται. Edit: booking.com Το μοντέλο πληρωμών μέσω προμήθειας σας συμφέρει Το μοντέλο πληρωμών της εταιρείας μας μέσω προμήθειας σημαίνει ότι μας πληρώνετε μόνο όταν υποδέχεστε μέσω της Booking.com έναν επισκέπτη που σας έχει πληρώσει. Ο επισκέπτης πληρώνει απευθείας εσάς και εσείς μας πληρώνετε μια προμήθεια επειδή σας βρήκαμε τον επισκέπτη.
Phoenix7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 γενικά εκτός της διαφήμισης μέσα σε τέτοια site,υπάρχει κάποιο forum π.χ. ξένο; που να ασχολείται με κάτι τέτοιο;
Pa0ki Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Εγώ πάντως μόνο μέσω booking.com κλείνω, όσα είναι εκτός σα να μην υπάρχουν Μεγάλο + το feedback 1
michael92 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Τα site αυτά μονόδρομος καμία σχέση, καλύτερα να δώσει κάτι παραπάνω και να έχει το κεφάλι του ήσυχο.
Cryptic Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Καλύτερα να γίνει συνεννόηση με κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο. Μη σας φανεί παράξενο, εκεί γίνονται συμφωνίες που δεν φαντάζεστε.
Backpacker Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Πες στον φίλο σου με 500 ευρώ τους ξένους να τους ξεχάσει...οι ξένοι που θα παρακάμψουν τα ταξιδιωτικά πρακτορεία ή τους μεγάλους tour operators και θα ψάξουν να κλείσουν εισιτήρια και διαμονή μόνοι τους, τα sites τυπου booking ή tripadvisor είναι η αποκλειστική τους επιλογή...σιγά μην κάτσει ο άγγλος ή ο γερμανός να δώσει τα λεφτά του να κλείσει τις διακοπές του κάπου που απλά πάτησε ένα κλικ στο fb και δεν έχει την δυνατότητα να διαβάσει κριτικές...σκέψου του και για σένα θα πήγαινες ποτέ διακοπές στο Μαρόκο π.χ σε ενοικιαζόμενα δωμάτια που δεν έχεις ιδέα πως είναι? (οι φωτογραφίες δεν μετράνε σχεδόν καθόλου)...πλέον ως και το τελευταίο hostel είναι στο tripadvison ή στο hostelworld και δέχεται feedback από όλους τους διαμένοντες του... Τώρα για το όλο και συρρικνούμενο εσωτερικό τουρισμό ας προσπαθήσει να κάνει κονέ με τίποτα ταξιδιωτικά πρακτορεία τάζοντας τους όμως ποσοστά ανά πελάτη που θα του στέλνουν...αλλιώς δύσκολα τα πράγματα...παραέχει μικρό μπάτζετ...εδώ ένα μαγαζάκι έχει ο άλλος και με το να βάλει ένα σποτάκι σε ένα τοπικό ραδιόφωνο σκάει καμιά 300άρα...τυπώνει και μερικά φυλλαδιάκια και μαζί με το μεροκάματα αυτού που θα τα μοιράσει την έφτασε την 500άρα... Με 500 ευρώ επένδυση στην διαφήμιση σόρρυ φιλαράκι αλλά μην περιμένεις τίποτα...ειδικά σε έναν κλάδο τόσο ανταγωνιστικό με άπειρες επιλογές γιατί να προτιμήσει κάποιος το φιλαράκι σου?Τόσο παρανοικές τιμές θα έχει?Τι πλεονέκτημα θα προσφέρει έναντι όλων των άλλων (και υπάρχουν άπειροι) για τους οποίους θα έχει ο πελάτης μέσω των κριτικών μια πάρα πολύ καλή ιδέα για το τι θα του παρέχει ο άλλος και τι παίρνει με τα λεφτά του... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα