Zimbroghie Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Θα ήθελα συμβουλή από κάποιον μεγαλύτερο. Πρέπει αυτές τις μέρες να κάνουμε την απογραφή για το στρατό(κλάση 2017) και θα ήθελα να με συμβουλέψετε για το τι να δηλώσω, πεζικό, ναυτικό ή αεροπορία; Να επισημάνω ότι δεν είμαι από αυτούς τους στρατόκαυλους και θα ήθελα να πάω κάπου που να είναι και λίγο αραλίκι όταν τελειώσω με τις σπουδές μου. Περιμένω συμβουλές και γιατί!
thanos77 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 αν εχεις γνωστο που να μπορεσει να σε σπρωξει για την αεροπορια πηγαινε εκει ...ναυτικο νομιζω αν δεν κανω λαθος υπηρετεις παραπανω 3 μηνες οπως το ιδιο και με την αεροπορια .οποτε μετα δεν εχεις αλλη επιλογη απο πεζικο .αλλα ετσι οπως εχει καταντησει ο στρατος θα ειναι κολλεγιο .μην τρομαζεις οπου και να σε πανε καλα θα ειναι .για το μονο που μπορει να ανγχωθεις λιγο θα ειναι στην μεταθεση 2
DrLo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Θα ήθελα συμβουλή από κάποιον μεγαλύτερο. Πρέπει αυτές τις μέρες να κάνουμε την απογραφή για το στρατό(κλάση 2017) και θα ήθελα να με συμβουλέψετε για το τι να δηλώσω, πεζικό, ναυτικό ή αεροπορία; Να επισημάνω ότι δεν είμαι από αυτούς τους στρατόκαυλους και θα ήθελα να πάω κάπου που να είναι και λίγο αραλίκι όταν τελειώσω με τις σπουδές μου. Περιμένω συμβουλές και γιατί! Δεν έχει καμία πρακτική σημασία τι θα δηλώσεις ... εκτός αν είσαι από αυτούς που θέλουν να πάνε σε τίποτα αλεξίπτωτα κι έτσι που δε θέλουν αρκετοί
beatshooter Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Έρευνα πκηροφορικης,υγειονομικο η μηχανικο πήγαινε..βυσμα να χεις κ οκο γίνονται
L0rd Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Φιλε, εξαρταται σε τι ατομα θα πεσεις. Εχω 2 Πτυχια και 2 Μεταπτυχιακα. Με στειλανε πεζικο και κατεληξα οδηγος και γραφεας Στρατηγου. Ωραια λεω και εγω μια χαρα. Μου λεγανε με το που θα φευγει ο Στρατηγος, 8α πηγαινω σπιτι μου. (10 λεπτα με το αυτοκινητο) Την περιοδο που ειμουν ομως δεν ειχε ατομα η μοναδα και εφαγα το σκισιμο του αιωνα. Ολη μερα τρεξιμο στο γραφειο του Στρατηγου και με το που τελειωνα βαρουσα κανονικα υπηρεσιες (Σκοπια, ΘΦ κτλπ) Ουτε της 2 τιμητικες αδειες του Στρατηγου δεν μου δωσανε. Αδεια απολυσεως 1 εβδομαδα ενω ειχα και 14 μερες τιμητικες. Για να φανταστεις την ημερα που επρεπε να απολυθω, ειχα υπηρεσια μεχρι το μεσημερι. Ο τελευταιος που εφυγε ειμουν 1
DrLo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Έρευνα πκηροφορικης,υγειονομικο η μηχανικο πήγαινε..βυσμα να χεις κ οκο γίνονται Απο οσο θυμαμαι δε δηλωνεις οπλο/σώμα απλάμεταξύ ΕΣ/ΠΝ/ΠΑ
NickTG Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Για να φανταστεις την ημερα που επρεπε να απολυθω, ειχα υπηρεσια μεχρι το μεσημερι. Ο τελευταιος που εφυγε ειμουν Την ημέρα που ήταν να απολυθω έκανα 7 ώρες μπιφτέκι εγώ και απο 4 άλλοι 2 φίλοι που έφευγαν ίδια μέρα.
Zimbroghie Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Άρα, αφού μέσο ΔΕΝ, να δηλώσω πεζικό;
mindtrapper Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Το δηλώσεις δεν το δηλώσεις η χειρότερη επιλογή είναι, οπότε ... Πήγαινε εκεί και αν βρεις κανένα βύσμα μετά προσπάθησε να πας Εφοδιασμού Μεταφορών, Υλικού Πολέμου, Ταχυδρομικό ή κάτι τέτοιο light μέσα στον ΣΞ.
revolver1990 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Αν μπορέσεις και μπεις στο ΚΨΜ ή ακόμα καλύτερα να το ελέγχεις θα είσαι αρχηγός.Αν και νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να σε βάλουν.
N3k21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Άρα, αφού μέσο ΔΕΝ, να δηλώσω πεζικό; Κοίτα, 99,99% ΠΖ ή ΤΘ θα καταλήξεις χωρίς βύσμα. Αλλά στην τελική δε χάνεις και τίποτα άμα δηλώσεις κάτι άλλο. Κοινώς μην το πολυσκέφτεσαι.
christos_0b Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Στρατο Ξηρας δηλωσε , ετσι και αλλιως τα πραγματα απ'οτι ακουω εχουν αλλαξει πολυ και στο κατω κατω σιγα τ'αυγα , 9 μηνες διακοπες ειναι οπως και να το δεις ,το χειροτερο που μπορεις να παθεις ειναι να χασεις κανα κιλο αμα κανεις εκπαιδευση το καλοκαιρι , αλλιως θα παχυνεις κιολας, Φιλε, εξαρταται σε τι ατομα θα πεσεις. Εχω 2 Πτυχια και 2 Μεταπτυχιακα. Με στειλανε πεζικο και κατεληξα οδηγος και γραφεας Στρατηγου. Ωραια λεω και εγω μια χαρα. Μου λεγανε με το που θα φευγει ο Στρατηγος, 8α πηγαινω σπιτι μου. (10 λεπτα με το αυτοκινητο) Την περιοδο που ειμουν ομως δεν ειχε ατομα η μοναδα και εφαγα το σκισιμο του αιωνα. Ολη μερα τρεξιμο στο γραφειο του Στρατηγου και με το που τελειωνα βαρουσα κανονικα υπηρεσιες (Σκοπια, ΘΦ κτλπ) Ουτε της 2 τιμητικες αδειες του Στρατηγου δεν μου δωσανε. Αδεια απολυσεως 1 εβδομαδα ενω ειχα και 14 μερες τιμητικες. Για να φανταστεις την ημερα που επρεπε να απολυθω, ειχα υπηρεσια μεχρι το μεσημερι. Ο τελευταιος που εφυγε ειμουν Εξαρταται τι πτυχια , αν εισουν αρχιτεκτονας η γιατρος θα πηγαινες ΜΧ και ΥΓ αντιστοιχα 100% , τωρα οδηγος στρατηγου σε κανα ΓΕΣ/ΑΣΔΕΝ και να εφαγες τετοιο πακετο μαλλον εισαι ο πρωτος στην ιστορια Και εγω βαραγα σκοπια πυλη 10-12 την μερα που απολυθηκα αλλα δεν με ενοιαζε το ευχαριστηθηκα κιολας.
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Αεροπορία προφανώς.Κ γω (δεν) είχα βύσμα κ μοδιστρούλα βρέθηκα... συν ότι παραμεθώριο έκανα στην ακριτική κ εξωτική Πάρνηθα 20 λεπτά από το Ελλαδιστάν πατρικό μου .Λίγο βασική στην 124ΠΒΕ και λίγο ΓΝΑ κ βγήκε η θητεία.Δήλωσε ΠΑ λέμε κ αν σου κάτσει μια χαρά.
Porg Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Τυπικά δηλώνεις, ελάχιστοι πηγαίνουν ναυτικό/αεροπορία πλέον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα