Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το έχω δοκιμάσει. δεν ξέρω την αποτελεσματικότητα του άλλα αν κάνει αυτό που λέει τότε πως συνεχίζει το κινητό να λαμβάνει κλήσεις ;

Δημοσ.

παραθέτω απ το site

" για την ηλεκτρομαγνητική θωράκιση που προσφέρει, με αποτελεσματικότητα που αγγίζει το 99,95% στην συχνότητα των 9.375 GHz."

Δημοσ.

παραθέτω απ το site

" για την ηλεκτρομαγνητική θωράκιση που προσφέρει, με αποτελεσματικότητα που αγγίζει το 99,95% στην συχνότητα των 9.375 GHz."

δηλαδή? Για κάποιον άσχετο σαν εμένα τι σημαίνει?

Δημοσ.

Τρελή μούφα φαίνεται

Όχι απλά μούφα

nano-bionic, οζον, συσκευές για κατσαρίδες, βιοενεργητικά μπρασελέ και εξοικονητές ρεύματος όλα μαζί σε 1 δε το φτάνουν σε μπουρδολογία ...

από την άλλη αν σκετφούμε πόσο κινητά υπάρχουν στο κόσμο ... 1 στους 1000 ανθρώπους είναι αρκετά μαλάκας να το χάψει μιλάμε για πολλά λευτά Άρη ....

• Like 1
Δημοσ.

Το παίρνεις και το βάζεις μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων και εάν δεν ψήσει τίποτα όσο είναι το τσιπάκι μέσα τότε είναι ασφαλές.;ρ

• Like 1
Δημοσ.

δεν παρακολουθείτε το forum, είναι όπως στις τηλεοράσεις όσο μεγαλύτερη συχνότητα τόσο ποιο επικίνδυνη η ακτινοβολία

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ και μόνο απο τις χαζοχαρούμενες εικόνες και καλά απο ευχαριστημένους αγοραστές που βλέπει κανείς στο google μόλις γράφει αυτό το πράγμα, δεν θα το έπαιρνα

https://www.google.gr/search?q=Radisafe+chip&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=5oLaUvH3Fse3yAPJ84GICQ&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1280&bih=699

Πόσο πιο κλασσικό πια? 

oufogrradisafefeb-13-607578-regular.jpg

Δημοσ.

Αυτά δεν ήταν της μόδας μια δεκαετία πριν;

Το ωραίο με αυτά τα παραφινέλια είναι ότι μπαίνουν, συνήθως σε ευδιάκριτα σημεία για να ξεχωρίζουν οι ηλίθιοι.;ρ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...