Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρώτησα και την nvidia και όντος δεν προτείνει palit απο την εμπειρία που έχουν αλλοι πελάτες 

σωστό ...ζητάνε αλλά ....ο πραγματικός σου κόφτης θα είναι η μνήμη 2GB ή ο επεξεργαστής 960??

πραγματικά δεν ξέρω,δεν θα δω καμια διαφορά δηλαδή απο τα 2 με τα 4 ; 

Να αναφέρω οτι έχω 2 οθόνες,αλλα την μια την έχω για gaming 1080p (ξεχασα να το αναφέρω πριν .... sorry ) 

Δημοσ.

Δεν ξέρω πως μπορεί να καταλάβει κανείς εαν πραγματικά χρειάζονται περισσότερα από 2 GB στα 1080p.

Αν είναι από το vram usage, τότε μπορώ να πω από προσωπική εμπειρία οτι η 280Χ μου φτάνει έως τα 2,8 GB στα 1080p σε παιχνίδια τελευταίας γενιάς (Dying Light, AC: Unity, Shadow of Mordor)

Δημοσ.

Για τελευταία γενια την θέλω την κάρτα αλλα είναι σίγουρο οτι πλεον δεν παω σε palit λεω να αυξήσω λίγο το budget ώστε να παω σε msi 960 4 gb αλλα αξίζει ;

Δημοσ.

Γεια σας παιδια εχετε να πρωτεινεται ηχεια 7.1 για υπολογιστη συμβατα με ashrock fatality fx990killer

Για τελευταία γενια την θέλω την κάρτα αλλα είναι σίγουρο οτι πλεον δεν παω σε palit λεω να αυξήσω λίγο το budget ώστε να παω σε msi 960 4 gb αλλα αξίζει ;

αξιζει αλλα τσεκαρε σε λιγο ποιο ακριβο 980
Δημοσ.

με τα χρηματα που θα δωσεις για αυτη παιρνεις r9290 που ειναι πολυ καλυτερη

• Like 2
Δημοσ.

Γεια σας παιδια εχετε να πρωτεινεται ηχεια 7.1 για υπολογιστη συμβατα με ashrock fatality fx990killer

αξιζει αλλα τσεκαρε σε λιγο ποιο ακριβο 980

Τι λιγο πιο ακριβο ρε μαν η 980 εχει 550 η φθηνοτερη :P

Δημοσ.

για εμένα η 970 ... αντιστοιχεί με τα 4GB ...... και παίζει άνετα έως και 1440p (τα περισσότερα στο μέγιστο) και στα 1080/1200 όλα στο μέγιστο.

όποιος στοχεύει στα 1080 ..... μπορεί να την βγάλει και με 960/2GB ...

Δημοσ.

O Xeon σαν και αυτο: https://www.skroutz.gr/s/4993195/Intel-Xeon-E3-1231-V3-Box.html?keyphrase=Xeon+1231v3 σιγουρα ειναι οικονομικοτερος, και δε νομιζω οτι θα υπαρξει διαφορα στις επιδοσεις. Αλλα δεν ειμαι και σιγουρος.

Τον είδα αυτόν αλλά είδα οτι ο 5960x είναι καλυτερος.

Γενικά σε αυτές τις εφαρμογές χρειάζεται καλή GPU? Ή θα είναι πεταμένα χρήματα;

Δημοσ.

Τον είδα αυτόν αλλά είδα οτι ο 5960x είναι καλυτερος.

Γενικά σε αυτές τις εφαρμογές χρειάζεται καλή GPU? Ή θα είναι πεταμένα χρήματα;

Θα σε γελασω.

Δημοσ.

Για όσους ρωτάνε για τις 4gb 960.

http://www.gamersnexus.net/guides/1888-evga-supersc-4gb-960-benchmark-vs-2gb/Page-2

Με εξαίρεση κακογραμμένο παιχνίδια όπως το unity, τα 4gb δεν κάνουν διαφορά. Με την χρηματική διαφορά των 2 εκδόσεων μπορείς:

Να αγοράσεις την 280Χ που είναι δυνατότερη.

Με +περίπου 50ευρω να αγοράσεις μια 290 που είναι πολύ δυνατότερη.

Να αγοράσεις μια φθηνότερη 960 υπερχρονισμενη από την μαμά, για καλύτερες επιδόσεις στα περισσότερα παιχνίδια.

Να γλιτώσεις 40 ευρώ παίρνοντας μια φυσιολογική 960.

Στο witcher 3 δεν δεσμεύονται πάνω από 2gb στα 4Κ.

http://www.guru3d.com/articles_pages/the_witcher_3_graphics_performance_review,9.html

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...